Детската градина- всичко, което ни вълнува- 13

• 45 238
  • 763
  •   1
Отговори
# 105
А нашите като започват на 14.09.кога ще трябва да я взема като е в Понеделник.Ако я взема в петък на 11.09.няма ли да изтече в Неделя?
В понеделник ще ти изтече.
По закон сроковете, които изтичат в неприсъствен ден, се смята, че изтичат на следващият присъствен/работен ден.
Броенето започва от деня, следващ този на издаването.. Peace

Това по закон, на практика  най-добре да се пита сестрата в градината Peace Може пък да не прави проблем за един ден..
Формални са тези бележки, да...
Някой може да ви посъветва да вземете бележка без дата, и сами да я попълните, но не и аз Mr. Green

# 106
лисето ме е изпреварила...и аз щях да кажа да я вземеш в понеделник  Peace

Иначе,ако личната е разбрана може и още в петък да ти даде бележка с дата,че от 1-ви детето ще е на градина т.е. уж,че си я взела предния ден-малко тъпо го обясних  newsm78 Отиваш в петък,но датите значат,че все едно сте взели бележката в понеделник и детето е на градина от следващия ден  Peace Аз така мисля да направя  Embarassed

# 107
Точно така мисля да направя, да отида в петък, а да я пусна за понеделник. При нас директорката каза предния ден да занесем документите. Няма как в един ден и да взема бележката от лекаря и да отида до градината. Надявам се педиатърът ни да е наясно колко формална е и да ми я даде от понеделник.

# 108
  • shumen
Тета,благодаря.
Аз също не бих съветвала да взема,който и да е бележка без дата.

# 109
Момичета, спокойно - 12.09 (събота) е работен ден  Grinning можете да вземете тогава бележката.

# 110
О, не знаех за събота 12.09 - пак ли ще надработваме нещо си?
Нашата педиатърка работи със здравна каса само вторник и петък, съответно тогава мога да взема бележка.
Дано ЛЛ да работят съботата...

# 111
  • София
Само бележка от ЛЛ ли е необходима, че не е била в контакт със заразно болен? Само Август не сме ходили на градина.

Мхъ. Задължителна ли е тази бележка, ако градината не е работела  newsm78

# 112
  • shumen
Да,поне при нас е задължителна.
Вилидим,благодаря.И аз не знаех,че 12 е работен ден.

# 113
Задължителна е, Зелено човече.

# 114
  • София
Пууу, гадост... отидоха ми плановете за понеделник. Но благодаря, че ми спестихте разправии в градината   bouquet

# 115
И лична здравно-профилактична карта е възможно да ви поискат. 

# 116
  • в огледалото на живота
Приложение 5 и 6 са задължителни при нас в началото на  всяка учебна година,без значение дали има пауза детето или пълни посещения в ДГ.

# 117
О, не знаех за събота 12.09 - пак ли ще надработваме нещо си?
Мда, 21.09...

# 118
На нас ни искат след родителската среща  Peace

# 119
Уффф,ние тръгваме след 3 месечна ваканция утре.
Трета група ще е тази година ,но пак се вълнува и сигурно няма да спи довечера от радост ooooh!
Купихме днес пантофи ,от тези мрежестите,раницата е готова.Пижама с къс ръкав приготвих...2 букета за госпожата и лелята ,която е сутринта...Искал пак вода да му плисна утре сутрин,ще ме умори това дете ,какви работи помни  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт