Детската градина- всичко, което ни вълнува- 13

• 45 240
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
Ех,как се радва детенце   bouquet

Аз вече другата седмица ще я пускам.

Последна година ще бъде ,ще взема букети.
Иначе ми попадна списъка от миналата година,каква разлика имаше в дадените пари не е истина  Crazy
Тази очаквам същото  Rolling Eyes

# 121
Досега в яслата стотинка не са ни поискали. Тази ще ни е първа в градината и се чудя с колко ли ще ни "зарадват"?

# 122
Лисичке,реши последно догодина да е ученичка ,така ли ?
Ако е така - поздравления за решението !
Малко се притеснявам за тази седмица ,нали са  горещини ,искаше ми се от 7-ми да тръгне ,но пък бързах та направих изследванията и сега ще/не ще - отива  Crossing Arms
Аз също днес се бях сетила за парите.В предучилищната група пак ли се купуват учебниците ?Или вече се поемат от министерството  newsm78

# 123
Данчето ,безплатни са  Peace

Обаче на нас ни събираха за консумативи ,и като видях списъка лошо ми стана ,бяхме се разбрали за една сума,а имаше хора ,които я бяха надвишили 3-4 пъти  Shocked

# 124
Досега в яслата стотинка не са ни поискали. Тази ще ни е първа в градината и се чудя с колко ли ще ни "зарадват"?

Нас ни зарадваха като ни събираха по 50лв.-за помагала,моливи и подобни+нови столчета.Беше първа група тогава,тази година ще е втора,но няма мерак,а и сега ще са сборни групи,та ще тръгва на 15-ти.

Данчето,пак ли ви искат изследвания-ние сама контактна бележка и зъбен статус,но моя ходи за два дни юли месец и няма да е станал за секрети още като тръгне.

# 125
И на нас само контактна бележка ни искат, тъй като има 4 дни за юли.

# 126
На нас ни искат и Здравно профилактична карта  newsm78
Миналата година носихме като постъпвахме и май остана там, не мога да я намеря.
Сега що трябва да им носим пак  newsm78
Другото, което ме учуди са сборните групи - те като не са ни давали списък като този за Юли и Август от къде знаят утре колко деца ще бъдат заведени, че да правят сборни групи newsm78

# 127
Знаят, дрънци...нищо не знаят, ама пак се скатават ooooh!

# 128
Моят не е ходил юли,от средата на юни си е у дома,та затова и чревни правихме.
Не знам утре колко деца ще са ,сборни ,оборни ....ще ходи  Mr. Green

# 129

Скатават,разбира се.Госпожата му ми каза директно,ако има кой да го гледа да го задържа до 15,понеже ще е натоварено  Crazy

# 130
Дрънци-мрънци. Имаме списъци с децата по групи и кога ще тръгват на ясла/градина- началото, средата, края на септември, началото, средата, края на октомври или началото на ноември.
Няма какво и кой да се скатава, влиза се в групите в началото на септември, сборните остават в историята до следващото лято и всеки си води детето. Наместо виртуални тупканици по главите- позвъняване на директорката. Лесно и просто.

# 131
Еми звънях и ми казаха сборни до 15-ти.Никой не ме е търсил да ме пита кога ще си пускам детето,а се решили сборни и точка.Едва ли са 100% сигурни колко точно деца ще доведат...В България сме все пак,а аз и в не толкова голям град  Thinking

# 132
Значи се съобразяваш с това. Съжалявам. И това че сме в България, няма общо с темата.

# 133
  • В две мънички очи...
Моя син не е ходил от м. Май трябва ли да пускам всички изследвания отново?

# 134
Моя син не е ходил от м. Май трябва ли да пускам всички изследвания отново?

Секрети да,за кръвни-не съм сигурна.

Касита,останала съм с впечатление,че не си в Бг,затова го написах,но и да си пак има значение...В малкия град сме по-прецакани  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт