Детската градина- всичко, което ни вълнува- 13

• 45 148
  • 763
  •   1
Отговори
# 690
  • shumen
При нас пари за подарък не се събират.Ние сами ще си осигурим подаръците.Децата са писали писмо до дядо Коледа и моето иска голяма кола,друго робот,а момиченцата повечето искат кукли и кученца.

# 691
 Ashia

>>>>Касова бележка? Аз за три години касов апарат не съм виждала в кабинета на домакинката, никога не съм си и тръгвала с бонче. Да не говорим за другите неща - календари, снимки, театър... Мътна и кървава е там работата....>>>>

ето това изказване така го разбирам, ако неправилно съм го разчела, то нека самият потребител да каже - ще му се извиня, ако съм в грешка.

# 692
При нас домакинката издава касов ордер - пише го на ръка.
За театрите обаче нямаме насрещен документ Rolling Eyes Специално за театрите има възможност да се отклоняват средства - в смисъл събират се от родителите по 3 лева, от които 2 лв отиват за театъра, а 1 лев за директорката Mr. Green Нямам доказателства за това, но това далеч не е изключение.

# 693
  • Куциндрел
Мисля, че вече откачате. Whistling

# 694
  • София
Черен лебед, благодаря ти за човешката реакция и за разбирането.  bouquet

Следващите два поста след цитирания от теб бяха уточнение между мене и Раличка, че става въпрос за липса на интерес на фирмите, предлагащи снимки и театър, към градината, която посещава детето на Раличка.

# 695

ето това изказване така го разбирам, ако неправилно съм го разчела, то нека самият потребител да каже - ще му се извиня, ако съм в грешка.

Леле, исторически проблем стана това, а  аз въобще не съм си и помисляла да не пратя детето на театър заради бележката  Joy Лебед, да разбирам ли, че само задължителните неща вървят ръка за ръка с бележка  Laughing Не ми отговаряй, че не ми се иска тази дискусия да се проточи. Мисълта ми беше, че никога не ми е била издавана касова бележка в ДГ, за каквото и да е. Но не ми е и проблем, защото ако беше, щях да я изисквам. Някои неща съм ги приела и това е едно от тях, нямам никакви излишни нерви да се разправям с глупост.

Ашия, има и театър, и календари, и ретро снимки, и въобще - целия пакет съкровища, които вървят в пакет с ДГ.

И нашите са написали писмата вече, моята иска Барби Ана, а момчетата масово гледам, искат Нинджи.

# 696
При нас пари за подарък не се събират.Ние сами ще си осигурим подаръците.Децата са писали писмо до дядо Коледа и моето иска голяма кола,друго робот,а момиченцата повечето искат кукли и кученца.
И при нас е така  Peace
Събират се само по 2 лв за почерпка + 3 лв за снимка с дядо Коледа и още 5 лв по желание за календар

# 697
  • shumen
При нас пари за почерпка и снимки не са събирали и не са казали по колко.За календари събраха по 6 лева,който иска.

# 698
  • София
При нас почерпката е по 10 лв. Календарите са по 8 лв. Отделно родителите решихме да съберем по 15 лв., за да купим лаптоп за госпожите в групата. Подаръците за децата ще са от пари на настоятелството, в което внасяме такса всеки месец.

# 699
  • shumen
При нас лаптоп няма,но имат ТВ.Аз си мислех,че нямат,но се оказа,че не съм права.

# 700
  • София
Дани, при нас лаптопът няма да се ползва от децата, а от госпожите за работата, която вършат понякога на компютър. Отделно за децата ТВ май има, но не гледат много.

# 701
  • shumen
А те при нас госпожите си имат стар,настолен компютър.За ТВ да не гледат много,но си имат.

# 702
Дани, при нас лаптопът няма да се ползва от децата, а от госпожите за работата, която вършат понякога на компютър. Отделно за децата ТВ май има, но не гледат много.
Сега като влезе госпожата във фейсбука ще почнат да гледат тв повече Joy

# 703
Сега като влезе госпожата във фейсбука ще почнат да гледат тв повече Joy
Миналата седмица ми се наложи да се кача до групата да дребните. И положението беше анатема. Две девойки в стаята (моето и другото имат извън градинско мероприятие и не могат да посещават допълнителното занимание, на което бяха другата банда народ), а госпожата търси нещо на лаптопа. Двете девойки си седнали една до друга и си диктуваха думички, които си записваха в тефтерчетата и си проверяваха диктовките и краснописа взаимно, а госпожата им, не я е срам - в Крокотака чатеше. Търси забавления. Не знам накъде върви този свят?!   

# 704
При нас от миналата година директорката е забранила календари и темподобни неща. Сега гледам има закачена реклама за коледна фотосесия при най- добрия фотограф, процент от която ще е за градината.

Желанията за подарък вече са поставени на вратата. За трета поредна година моето иска кола с дистанционно, чиста работа. Момичетата масово искат бебе Аморе. Почерпката ще е с парите, които събираме в касата- по 2 лв.всеки месец. Утре ще палят елхата в двора, ще има и фойерверки/така ли се пише/. 28, 29 и 30 са в друга градина- нашата почива.

Сутрин и вечер гледат ТВ. Лаптоп- помолиха, че имало един за четирите групи, и една майка занесе. Не мисля че злоупотребяват.

Общи условия

Активация на акаунт