Детската градина- всичко, което ни вълнува- 13

• 45 215
  • 763
  •   1
Отговори
# 75
  • гр.Бургас
Благодаря ви за отговорите.Забравих да спомена,че има и други деца с този проблем,и то само в дните с домат и чай.Сандвича е различен-с кашкавал,с пастет и т.н.Надявам се да няма повече имциденри ,че тогава вече яхвам метлата #2gunfire

# 76
  • София
Благодаря ви за отговорите.Забравих да спомена,че има и други деца с този проблем,и то само в дните с домат и чай.Сандвича е различен-с кашкавал,с пастет и т.н.Надявам се да няма повече имциденри ,че тогава вече яхвам метлата #2gunfire
Ами кажи на детето следващия път да не яде домата или да не пие чая и ще разбереш.
Иначе и за мен няма абсолютно нищо нередно в комбинацията.

# 77
  • shumen
При нас се случва така след мляко с ориз.Аз обаче знам,че моя не обича и съм им казала да не го молят,ако не иска,че после го повръща.
Според мен няма нищо не редно в комбинацията.

# 78
По-скоро съм склонна да мисля, че в тези два дни "странната" комбинация е съвпаднала с някакъв летен вирус, който са изкарали децата.

# 79
Никакъв проблем не виждам в комбинацията. Може да има проблем, ако качеството на домата или кашкавала е кофти. Възможно е детето да прави подобни позиви и заради някаква емоция. Това при изключване на вирус.

# 80
  • гр.Бургас
Със сигурност не е вирус.Важното е че детето е добре и му няма нищо.Аз знам от лекар,че чай с домат действа очистващо на организма.За това мисля че  не е добра комбинация за малки деца.Вие имате ли такава комбинация в градините си?

# 81
  • shumen
При нас е имало такава комбинация и не е имало проблем.

# 82
Да ви попитам нещо , знаете ли кога е най - подходящо да се направят изследванията за детската градина . Малката трябва да тръгне от 15 септември приблизително , защото директорката каза , че ще приемат децата по етапно  .

# 83
  • гр.Бургас
Да ви попитам нещо , знаете ли кога е най - подходящо да се направят изследванията за детската градина . Малката трябва да тръгне от 15 септември приблизително , защото директорката каза , че ще приемат децата по етапно  .
Изследването,което се прави за паразити е със срок 15 дена.Като го направите на 15.09 ,до края на месеца все ще тръгне детето.

# 84
Значи , ако го направя на 11 (петък) или 14 (понеделник) , до края на месеца ще сме в норма ? Искам всичко да ни е изрядно и да сме прегледани , изследвани и здрави за градината.

# 85
  • гр.Бургас
Значи , ако го направя на 11 (петък) или 14 (понеделник) , до края на месеца ще сме в норма ? Искам всичко да ни е изрядно и да сме прегледани , изследвани и здрави за градината.
Ами да.Ти ако ги дадеш на 11,те ще са готови или на 14 или на 15.пропуснала съм и кръв и урина-5дена срок.
http://detskigradini.net/index.php?page=s_83
Рук има всичко необходимо.Надявам се да ти е от полза.

# 86
  • shumen
Питай,тя от кога ще тръгне,за да си направиш сметка.Кръв и урина важат 7 дни,чревни-15,а бележка за контакт с ОЗБ,че няма 3 дни.

# 87
Около 9-ти, 10-ти септември ги пуснете, за да вземете изследването за паразити на 14-ти и детето да тръгне от 15-ти. Кръвните изследвания важат 7 дни. Те стават в същия ден или най-късно на следващия ще бъдат готови. Питайте директорката как ви вижда в графика за поетапно тръгване.  Peace   

# 88
Здравейте,

желая размяна от яслена група в 9-то ОДЗ "Зорница" в Младост 1, до блок 69[/size][/color]

в 14-то ОДЗ "Карлсон" в Младост 1.

тел 0898 92 13 90

# 89
  • Mediterraneo
СбъркАл си рейса, пич.

Общи условия

Активация на акаунт