Game of thrones тема 17 - The night is dark and full of terrors

• 43 291
  • 742
  •   1
Отговори
# 15
  • Вестерос
 Flutter както пожелаеш  Joy

# 16
  • Вестерос

# 17
  • срещу двата комина :)))
запис от мен и благодаря за темата  Hug

# 18
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/jon-snow … tor-10333631.html

Отново са потвърдили, че Джон е мъртъв в сериала и няма да се връща

# 19
http://www.independent.co.uk/arts-entertainment/tv/news/jon-snow … tor-10333631.html

Е какво да каже. Аз все още си мисля, че е партенка и че ще се върне макар и не с лицето на Джон.

# 20
Ами не знам, вече започнах да се замислям, че може би не биха си позволили да лъжат зрителите и то 3-ма от най-главните виновници за филма. Ест., че няма как да кажат в прав текст: 'да, жив е или ще го върнем под друга форма', но въпросното 'разберете вече, зрители, Джон Сноу наистина е мъртъв в сериала', взе да става подозрително и кой знае, може би наистина така са решили  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 20 юни 2015, 21:23 от Adriana11

# 21
Дали някой ще им гледа сериалчето, асо Джон е мъртъв? Лично за мен, става тъпо, кое да следя? Денерис- скука, Тирион-бива...Санса-тъпо...то не остана нещо заради, което да се следи сериала. ДЖАЙМ- СКУКА.ПИша от телефона.Мъртъв ли е Джон отсвирвам сериала...

# 22
Заради поста на Анирам се замислих. Защо гледате сериала? Какво ви грабна? Какво би ви накарало да се откажете?

Аз сериозно бях решила да си дам пауза, защото в повече ми дойдоха негативните емоции, а от такива се пазя. Но....
Искам да видя Железнородените и Рандил Тарли, въпреки че е отрицателен герой. А след като виждам кастинга е ясно, че ще включат Севера и ми е много интересно. За Артър Дейн да не говорим....

Освен ИнТ, Викинги е единственият сериал който следя. Всичко останало е пълна трагедия. Не е лесно да направиш сериал...

# 23
  • Вестерос
Аз гледам към 60 сериала в момента, да клиничен случай съм, 2011 гледах около 20. За мен е като някакво хоби , заедно с четенето на книги. Така се разтоварвам от работата си. Та, 2011 попаднах на промо за сериала, хареса ми и почнах да го гледам. Установих, че е от "моят тип" сериали. След първи сезон почнах книгите и се  Heart Eyes в тях. Сериалът го гледам от любопитство. Съгласна съм , че този 5-ти сезон доста ме натовари и мен и куп нерви изхабих покрай началните епизоди, към края ми беше даже смешно. НО не бих се отказала да го гледам, като цяло малко сериали съм захвърляла и то винаги през първия им сезон. Не обичам недовършена работа (както се казва).

# 24
  • София

спокс де Wink
Джон не е мъртъв, обезсмислят се иначе и книгите и сериала. Може би ще умре наистина, но не и сега. Просто в момента как да се изразя, не му е мястото, има си литературни закони, има и Мартинови литературни закони. И според двата закона няма начин да е мъртъв.  bowuu

# 25
  • Варна
Аз само  ще цитирам  Скръбния Ед:
Цитат
Измислят ли веднъж как да се оправиш с умрял кон, ние сме следващите. Аз сигур ще съм първия.
„Ед — ще рекат, — това, че си умрял, не е извинение да се излежаваш. Я ставай и вземи едно копие, че страж ни чака тая нощ.“ Е, май няма нужда да съм толкоз мрачен. Сигур ще умра преди да го измислят.

# 26
Не знам има или няма логика, но филма започна с клана Старк, а те го избиха поголовно...просто другите ми стават безинтересни, заради един Тирион да гредам толкова насилие. Мерси. Гледам филми за разтоварване, не за да ме товарят негативно. На "Викинг" едва изгледах 1 серия от 1 сезон и ми се стори скучен, да не кажа тъп.

# 27
Джон мъртъв ли е, просто няма какво да гледам повече...стана скука, скука за мен, а аз не съм от зрителите привлечени от насилие, т.е. могат да избият   нови герои, да измислят каквото искат...просто не ме вълнува. Пиша от телефона.

# 28

спокс де Wink
Джон не е мъртъв, обезсмислят се иначе и книгите и сериала. Може би ще умре наистина, но не и сега. Просто в момента как да се изразя, не му е мястото, има си литературни закони, има и Мартинови литературни закони. И според двата закона няма начин да е мъртъв.  bowuu
Факт е, че това е тема номер 1 откакто свърши 5 сезон. Не знаем какво точно ще стане, но и вече не вярвам в теорията, че продуцентите и сценаристите лъжат напълно. Така рискуват да загубят голяма част от аудиторията.

# 29
  • Варна
Има петиция: "Върнете Джон Сняг в сериала" .
Ако някой е заинтересуван мога да му пратя линк.  Laughing
Сериозно ли без Джон няма да ви е интересно? С какво успя да ви спечели?

Общи условия

Активация на акаунт