Имам нужда да споделя, за да се справя ....

• 35 053
  • 613
  •   1
Отговори
# 375
Popule - да, но мъжа ти сам си е купил колата нали. А този льольо дори 1 кола не си е купил сам, родителите му са я купили. Е може ли това да е мъж хах

Родителите са го направили такъв, на жена му й е харесало в комбина с родителите да го отглежда.  

# 376
panika22, като дойде трезвен му предай ключовете. Или ги остави там, където живее в момента.
За децата - не знам. Наясно съм, че има право да ги взема, но какви нерви трябва да има майка, която пуска децата си при човек, който пие и кара...

Като ги вземе и е пил - звънкай на 112 и съобщи за пиян шофьор .

# 377
  • На черешата
panika22, като дойде трезвен му предай ключовете. Или ги остави там, където живее в момента.
За децата - не знам. Наясно съм, че има право да ги взема, но какви нерви трябва да има майка, която пуска децата си при човек, който пие и кара...

Той от два месеца бил така, но тя сега се сети, че няма да дава децата.  Rolling Eyes
Право да ги вземе има и никой не може да го спре. Малкото например може да отиде да вземе от ДГ, госпожите нямат право да му откажат докато не видят съдебно решение. Ако си е скандалджия може и с полиция да отиде да ги вземе от дома им. В момента единственото доказано е, че той им е баща. Те все още са женени и правата са им равни. Ако авторката наистина иска ограничаване на тези права, а не само да му "натрие носа" моментално трябва да започне нужните процедури. Всичко останало е в нейна вреда.

# 378

Той от два месеца бил така, но тя сега се сети, че няма да дава децата.  Rolling Eyes
Право да ги вземе има и никой не може да го спре. Малкото например може да отиде да вземе от ДГ, госпожите нямат право да му откажат докато не видят съдебно решение. Ако си е скандалджия може и с полиция да отиде да ги вземе от дома им. В момента единственото доказано е, че той им е баща. Те все още са женени и правата са им равни. Ако авторката наистина иска ограничаване на тези права, а не само да му "натрие носа" моментално трябва да започне нужните процедури. Всичко останало е в нейна вреда.

Подкрепям, това е и моето мнение.

Цитат
Теб какво те вълнува? Човекът ти е наговорил неща от които последното нещо, което би трябвало да те грижа е дали ще кара пиян.
Какъв е смисълът да продължаваш да си мислиш, че го контролираш? Може поне културно да се разделите, ще е от полза за децата.

Напълно съгласна и с това мнение.

# 379
Първа стъпка - отмъщение чрез децата.  Много е възможно той да се откаже от борбата и ще има тема - той не поглежда децата.

# 380
Той от два месеца бил така, но тя сега се сети, че няма да дава децата.  Rolling Eyes...

Пиян е карал приятелите си, децата не са му били особено интересни в този период, така че не е било необходимо да му ги "дава", той самият не е имал желание да ги "взема". Говорим за сега, когато са разделени и ще идва (дано), за да ги вижда.

Първа стъпка - отмъщение чрез децата.  Много е възможно той да се откаже от борбата и ще има тема - той не поглежда децата.

Което на него ще му дойде много добре. Той досега не ги е поглеждал, че са живели под един покрив, та сега изведнъж ще му станат важни. Къде къде по-интересни неща има в кръчмата.

# 381
  • На черешата

Вечният сценарий, от който страдат само децата.  Confused

# 382
А досега не са страдали, нали? "Няма да дойда да видя представлението ти, защото... ще пия с колеги.". Щастие голямо.

# 383
  • На черешата
 Човече, това че не ги поглеждал е нейната версия, дали е така ние не можем да знаем. Казах, че вече съм се нагледала на много такива реални ситуации. Чух какви ли не пумии за прекрасни майки и бащи.
 А някъде по-назад пишеше, че и децата возел в нетрезво състояние, но това е проблем чак сега. Трябва да се научим да не съдим само защото някой казал, че друг направил.

# 384
Карал ги е на училище, взимал ги е. Нале затова не можел да ходи на фитнес.

# 385
Сега видях, да - вземал ги е след училище.
Но пък те от почти 2 месеца са ваканция като гледам възрастта им, така че е било от преди карането пиян.

А някъде по-назад пишеше, че и децата возел в нетрезво състояние, но това е проблем чак сега...

Кой е казал, че е станало проблем чак сега? Не знаем дали след като веднъж го е засекла дали е дала да ги вози пак.

Човече, това че не ги поглеждал е нейната версия...

Коментирам написаното. Не съм гадател  Peace

# 386
Popule - да, но мъжа ти сам си е купил колата нали. А този льольо дори 1 кола не си е купил сам, родителите му са я купили. Е може ли това да е мъж хах

Родителите са го направили такъв, на жена му й е харесало в комбина с родителите да го отглежда.  

Да, факт е - само, че малко тъжен Sad
Забременях твърде бързо след началото на нашата връзка. Не исках детето и планувах аборт. Той обаче каза на свекър ми и свекърва ми и всички в купом се юрнаха да организират сватба, всички без мен. Да ама аз загубих детето и отказах да се женя за него. Само, че бях в шок - и се самообвинявах, че аз съм си виновна за загубата на детето и се бях пуснала по течението и продължихме с подготовка за сватбата.

Та затова сега съм на този хал Sad

# 387

Абсолютно!

# 388
  • На черешата

Човече, това че не ги поглеждал е нейната версия...

Коментирам написаното. Не съм гадател  Peace

За това казах, че ако всичко това е истина до сега трябваше да е задействан законният защитен механизъм за децата.  Peace

# 389
Децата не е возил пиян, поне аз не знам. Децата са го виждали да пие на детската площадка и у дома.
Серия последна от преди 10 минути:
Той:
-Добре, аз ще взема колата днес. А кога плануваш да ме пуснеш да се прибера в нас?
Аз:
-Да ще вземеш колата днес. Доколкото помня сам си се изнесъл от дома ни, не ме понасяш и не знам за какво прибиране ми говориш?!
Той:
- Да, не мога да живея с теб.
Аз:
- Звънни, когато дойдеш за ключа да сляза да ти го дам.
Мисля, след този разговор и след даването на ключа да не разговарям с него. В противен случай и аз ще перкулясам заедно с него.

Общи условия

Активация на акаунт