Добър фризьор в София?

• 201 813
  • 950
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Знаеш ли, доста съм наясно, защото ходя при Мърфи и в неговите салони от 2004 г. Знам кога лично Мърфи доведе Любо от Свищов, знам как лично той му намери квартира и му осигури място за работа, как му отстъпваше клиенти, знам по какви курсове и конкурси го е водил и лично съм била свидетел как го е учил на фризьорство. Така че хайде моля, да не ми обясняваш какво знам и какво не!

Освен всичко останало лично съм виждала снимките в профила на Любо от съвместни участия и конкурси с участието Мърфи, от съвместни пътувания в чужбина на Haute Coiffure, където пак Мърфи го уреждаше и т.н. да не продължавам, че ще стане дълго и тягостно за някои! Та изведнъж всичко изчезна.
Просто не се прави така! На мен лично ми говори много за конкретния човек и то в негативен план!

В заключение, ще кажа че в редки случаи (когато Мърфи е отсъствал от страната например) съм сядала при Любо за сешоар или подстригване и неговите умения и способности са далече от тези на Мърфи, да не кажа че нямат нищо общо. Да не говорим за социалните умения....
 Всичко това са факти от последните 13—14 години, които съм установила лично и които всяка редовна посетителка на салона може да потвърди.

Та не разбирам:
На теб какво ти пречи моето мнение?  И защо те дразнят фактите?
Защо го приемаш толкова лично? М?

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 21:50 от DonaFlor

# 136
За Мария Георгиева какво ви е мнението?

# 137
Нямам отговор от Любо. Съжалявам!

# 138
Момичета, Любо е наел салон зад МОЛ България. Повече не знам. Който живее наблизо до огледа и да каже адреса и името на салона. 😀

# 139
Здравейте ,

бих искала да дам положителни отзиви за Ursula Fashion of Art в град София , Лозенец . Ходих да ме подстригват и записах час и за боядисване , но мои приятелки са посещавали салона и смея да твърдя ,че са много много добри колористи .
Ще пиша отново след боята !

# 140
Привет, и аз разбрах, че Любо е наел салон зад МОЛ но как се казва никой не знае, пишете поне фб страницата му, от там ше го намерим!

# 141
Момичета, салонът на Любо се казва L'ATELIER. Намира се зад МОЛ България, в сграда зад тази, в която се намира Студио 88. То е с лице към бул. България.
Тел. е 0888 266 400. Успех на всички!  😀

# 142
  • София
.....и Вие се регистрирахте специално, за да питате и да си отговаряте за салона на Любо?!!!

# 143
Наистина ли е толкова добър този Любо,че го издирвате под дърво и камък? И как са цените при него?

# 144
  • Тра-ла-ла
.....и Вие се регистрирахте специално, за да питате и да си отговаряте за салона на Любо?!!!
Дата на регистрация: 09 август 2012

# 145
  • София
Но няма други мнения, освен питания и отговори за Любо. Любопитно, а?!

# 146
И на мен ми е интересно какви са цените. Ако някой е ходил да каже. Не бих си сменила фризьора за нищо на света, но често ходи в чужбина и понякога ми щуква идея и ако не я осъществя на мига, угасва. Таа, щом е толкова хвален, кажете в какво е най-добър, и ако това са цветовете- може да пробвам.

# 147
Момичета, аз бях впечатлена от Любо. Затова съм толкова странно активна. От всички препоръчани ми фризьори за промяна на прическа, респ. визия, само той се справи перфектно. Отначало не си се представях, но реших да му се доверя и не сгреших. Когато дойде време за подстригване, бях разочарована да науча, че вече не работи при Мърфи. Надявах се тук да намеря повече информация, но тъй като това не се случи, реших да бъда проактивна. И тъй като искам да бъда полезна, а не само да ползвам готова информация, писах за всяка нещо, което съм направила или научила.
Открих салона сама, като се разходих в района и попитах за него. Допуснах, че няма как да не го знае някой. Това е. Звучи странно, но който търси, намира 😀. А за цените, мисля, че видях 34 или 38 лв. за подстригване. Не съм много сигурна. Успех от мен отново на всички!

# 148
Салон Stephan Center е моя избор.  Heart Eyes

# 149
Здравейте, търся добър фризьор на къси женски прически. В центъра. На нормални цени. Ако някой знае, моля да сподели.
И също някой дали е ходил в салона на ъгъла на Дондуков и Васил Левски "Късо - дълго"?

Общи условия

Активация на акаунт