Добър фризьор в София?

• 201 707
  • 950
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,

Аз се изкушавам да експериментирам с цвета на косата си и като djunkova търся някой в центъра, да работи на нормални цени. Моля за препоръки.
Ходила съм в "Късо-дълго" за подстригване на краищата, не съм супер впечатлена, но не е било и лошо. Цената беше съвсем нормална, около 10-15 лв., не помня точно.

# 151
  • София
За Мария Георгиева какво ви е мнението?
Здравейте, вероятно вече сте минали през салона на тази дама, но все пак ще кажа моето мнение. Отидох при нея след като изчетох доста прехвалени коментари из темите в БГ Мама и откровено не просто не съм доволна, а съм възмутена! Оставям настрана отношението, самочувствието и клюкаренето, на което бях подложена през 5-те прекарани часа в салона й, но факта че досъсипа косата ми, изобщо не направи нито един от цветовете, които й показах, а  до този който уж щеше да направи изобщо не се и доближи и за капак след като 5 часа ми обясняваше да спра използването на преса ме оформи именно с нея ми дойде повече. Имах само едно желание да не съм жълта или оранжева, а да и черна, но си тръгнах жълта. Косата ми е доста изсветлена и въпреки това отново беше подложена на изсветляване... За капак удоволствието ми струваше около 220 лв + 10% за това че й платих с карта! Та 240 и нещо! Ходила съм в различни, хубави, скъпи салони, но такова нещо не бях виждала!!! Дано да е било лично отношение към мен и в действителност да е кадърна, аз обаче никога повече не бих отишла и пари да ми дават!

# 152
  • София
Не бих издържала 5 ч. във фризьорски салон. Sad

# 153
Аз бих препоръчала Салон Стефан Център - Ради и Катя. Двете са страхотни, изключително добре се справят и работят с голямо желание. От няколко години ходя само там.
Друг добър фризьор е Павлинка Ботева, в центъра, студио Игора.

# 154
Здравейте, влизам за да похваля две фризьорки, които направиха чудеса с косата ми.

Едната е в Лозенец, на бул. Дж.Баучер срещу Японския и се казва Ирена, салонът й е срещу офиса на Бул Инс (голямата стъклена сграда). Изключителен естет, много добра в сешоарите и прическите, а също и в подстригването. Има разкошен усет за това каква прическа на кого подхожда и вроден естетически усет като цяло.

Другото момиче работи в салон ВИП в студентски град (в безистена срещу клуб 35). казва се Цвети и постригва с гореща ножица. забелязала съм също, че прави прекрасни букли с пресата.

# 155
Аз напоследък ходя в салон БО-НИ брадърс при Ники предимно за боядисване. Много съм доволна от работата му, от самата боя, покрива ми перфектно и не мърда до следващото посещение. Обстановката е много приятна и всички са любезни и приветливи, мога да препоръчам с две ръце.
Преди малко гледах някакви клипчета на фризьора Ивайло Колев, имате ли впечатления за него като цени и отношение към обикновените (не фолк певици) клиенти, тъй като явно работи предимно с такива, но иначе много го хвалят.

# 156
Моля за препоръка за фризьор/ка в София с опит в такъв тип подстигване  

# 157
Здравейте! По - напред в темата се споменава за Салон Стефан Младост. Имате ли нови впечатления ?

# 158
  • София
Някой с отзиви за този салон?

# 159
Много са добри

# 160
  • София
Като цени как са? Подстрижка на среднодълга коса, примерно? Не цъфтежи, а нова визия, ако има значение.

# 161
Като цени са скъпи,ходя там за боя само,имат ценоразпис май

# 162
  • София
Като цени са скъпи,ходя там за боя само,имат ценоразпис май

Благодаря! Търсих ценоразпис във фб - няма, сайт нямат даже, явно само на място или по телефона стават нещата.

# 163
Във фейсбук мисля,че бях виждала ценоразпис преди..работят наистина доста добре,но..соленичко

# 164
Само не ходете при Силвия в Коко, ако все още работи там де.

Общи условия

Активация на акаунт