Добър фризьор в София?

• 201 850
  • 950
  •   2
Отговори
# 120
Здравейте!
Днес ходих при една дама в Лозенец, която ми препоръча моя позната. Уж обясних какво искам и колко искам, а резултата беше плачевен... буквално.  Все едно съм с каска вместо коса с няколко несиметрични кичура по случайност... Изобщо не се харесвам, приличам на 60 годишна леличка, а ми предстои важно събитие след месец. И ми направи няколко коментара, че трябва да си боядисвам косата ако не цялата, то поне в корените по-честичко...(да, сякаш не зная и не виждам)...
Както и да е, моля за препоръка за добър фризьор с модерно виждане и идеи в района на Надежда, който да поправи малко поне положението... Simple Smile

# 121
  • София
Здравейте,
тъкмо се реших да отида при Любо от салон Мърфи и се оказва, че вече не работи там. Поредната съм с молба за негови координати. В темата добри отзиви срещнах и за Милена, отново от Мърфи, но не виждам и нейното име в екипа. Ако знаете нещо и за нея, моля да споделите.

# 122
Здравейте, можете ли да ми препоръчате някое салонче в ж.к. Банишора . Не търся да е супер претенциозно, само за сешоар Simple Smile

# 123
  • София
Косата ми е дълга и мисля да я подстрижа късо, каре. Да ми препоръчате нещо в Студентски град, Дианабад, около НДК?

Четох мненията ви за Любо от Мърфи, който май никоя не е открила къде работи вече? Търсих и намерих само fb профил, ако е същият Любо?

Последна редакция: сб, 09 сеп 2017, 01:55 от « Ѕmile »

# 124
Здравейте, търся си фризьор за абитуриенска прическа. Ще се радвам, ако някой сподели мнение.  Simple Smile

# 125
  • Sofia
От мнения във форума стигнах до HairShop на ул.Банат в Лозенец. имат си фейсбук страница. Наистина са страхотни. На мен ми правиха омбре ( за една сватба) и резултатът беше супер. Цените са по-високи от стандартните квартални салони, но според мен си заслужава.

# 126
аз съм много доволна от Даниела в студио Арлет (не съм пробвала други фризьори там). Преди да открия този салон не можах да намеря някой, който наистина да ми харесва как подстригва, да не говорим за сешоар.

# 127
Искам да изкажа лошите си впечатления от фризьорката Ваня в салон Vanity в кв Надежда в София. Първо, за отношение към клиентите не може да става и дума. Пуши, влиза и с ръцете, вмирисани на цигари започна да ми пипа косата. Предложи ми терапия с арган, което се оказа измиване със шампоан с арган и нанасяне на кристали с арган. Нямаше дори и маска, серум и каквото и да е, с включването на което да можем да кажем, че е правена терапия. Трябваше да ми направи косата на леки вълни, а я нави на масури при това на различни страни. Не исках лак, а тя ми сложи и като казах, че съм искала косата просто да е на леки вълни и да й се вижда дължината, а тя ме е навила като преди два века, тя каза "Оооо, няма проблем, тя ще се отпусне." Е, не се отпусна. Опитах се да я разреша и поне да разваля масурите, но стана просто кошмар! Бях си за ново миене. Цялото преживяване беше гарнирано с нейн монолог с разсъждения за живота и Вселената. Продуктите, които използва, след това видях в един от кварталните магазини за козметика. Кристалите струваха 3 лв шишето. 

# 128
Здравейте, някой има ли впечатления от салон Splendid - Зорница Игнатова в Студентски град?

# 129
Косата ми е дълга и мисля да я подстрижа късо, каре. Да ми препоръчате нещо в Студентски град, Дианабад, около НДК?

Четох мненията ви за Любо от Мърфи, който май никоя не е открила къде работи вече? Търсих и намерих само fb профил, ако е същият Любо?
Това е Любо. Аз му писах на messenger. Ако отговори, ще пиша къде работи.

# 130
  • София
Гледам Любо е премахнал в профила си всички съвместни снимки от 15-годишния му период на работа с Мърфи. Не му прави чест, защото той всичко дължи именно на Мърфи. Той го е направил фризьор . Но нейсе, пази Боже сляпо да прогледа!
Много лошо впечатление ми направи! Жалко за него!

# 131
  • София
Гледам Любо е премахнал в профила си всички съвместни снимки от 15-годишния му период на работа с Мърфи. Не му прави чест, защото той всичко дължи именно на Мърфи. Той го е направил фризьор . Но нейсе, пази Боже сляпо да прогледа!

Може просто да не са публични?

# 132
  • София
Просто ги няма! Но ..... карай!

# 133

Това е Любо. Аз му писах на messenger. Ако отговори, ще пиша къде работи.

Здравей, отговори ли ти Любо? Аз му писах но нямам обратна връзка. Моля, ако имаш координати пиши.

# 134

Лошо впечатление прави това, че даваш мнение за отношения, с които не си наясно.
Дължи на себе си това, което е, не на Мърфи. През салона минаха много хора, но не са всички толкова добри. Да не говорим, че това е личният му профил където той определя какво да има.

Общи условия

Активация на акаунт