Добър фризьор в София?

• 207 603
  • 963
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ако е било при самият майстор-фризьор, а не при редови такъв, сигурно е нормално. Още преди 10+ години един квартален тук ми искаше 50 лв за подстригване и обикновен прав сешоар.

# 256
  • София
Аз ходя при Мърфи, където е той в съответния ден. Във всички салони са добри фризьорите. Най- предпочитан от мен е този на ул. “Граф Игнатиев”. Но пак казвам, аз ходя където е Мърфи в деня, в който го посещавам.

Подстригване и сешоар при Мърфи ми взеха 72лв. Аз ли се побърквам, но много ми се видя.

Такива са цените. Можете да проверите ценоразписа в сайта им.

# 257
  • София
Ходих в салона на Мърфи. Резултатът е - каквато влязох, такава и излезнах. Да уточня, че не ме подстригва Мърфи, а едно момиче. Тъй като ми взеха 42 лв, предполагам, че съм била при Топ Фризьор. Терапията беше хубава, но подстрижката - все още имам цъфтеж на по краищата и оформянето "на пластове" така и не стана. Искаше да ме филира, за да не е бухнала отдолу - не се получи желания резултат.

Освен това ме подразни факта, че ми обясняваше 15 мин как НЯМА ШАНС НИКОГА да си изсветля косата, тъй като ползвам къна за коса (черна). (Интересно как майка ми след 10 години къносване с черна къна, сега е със светла коса - боядисвана, значи има шанс Simple Smile ). Да подчертая, че изобщо не съм споменавала за изсветляване, не знам защо реши, че имам тази нужда.

Тръгнах си много напрегната и с неприятно чувство.

# 258
Напоследък цените при фризьорите са.....цифромания. Някои си заслужават, обаче някои съвсем не. Лошото е, че не може да се ориентираш по никакъв начин.

# 259
  • София
Напоследък цените при фризьорите са.....цифромания. Някои си заслужават, обаче някои съвсем не. Лошото е, че не може да се ориентираш по никакъв начин.

Да, така е. Аз бях подготвена за цената от сайта, като исках час при Фризьор, а не при Топ. В крайна сметка и повече съм ок да дам, стига резултата да е хубав, но уви Simple Smile

# 260
При масови заплати около 1000 лв, че и по-ниски да дадеш за фризьор веднъж в месеца към 100 за елементарни манипулации си е много за мен.

# 261
Тези от вас,които се боядисват с боя Голдуел,колко плащате? Издирвам и салон, работещ с нея из Гео Милев и Слатина,но не на баснословни цени. Последният път за боя корени само и сешоар,ми поискаха 135 лв, което ми се видя много

# 262
  • София
Горян Стоянов в Гео Милев работи с Goldwell. Не съм ходила от доста време, но като ходех, плащах около 80 лв за такава процедура по спомени.

# 263
Благодаря,и аз съм ходила,но спрях отдавна.Търся друго място Hug

# 264
И аз търся добър фризьор в района на Красно село,Борово,Павлово ?😕Може и другаде стига да си заслужава ходенето до там 😉

# 265
Последното подстригване го правих в новият салон на Inspire до Paradise Center и с две ръце препоръчвам Яница Томова (тя е и мениджър на салона). От 2 години съм на черта, но в края на годината реших, че искам да започна новата с различна прическа и се подстригах на етажи. Тя беше много търпелива и издържа моето „мнее, май не съм сигурна”, „да, да добре правим го”, „нека помисля само още веднъж” (😌😂), съгласувахме докъде ще е най-късият етаж и ми изравни наай-накрая косата както искам (винаги предните ми кичури бяха по дълги и много ме дразнеха, но сега цялата коса е равна и отзад не стой като U, а е черта). 32лв. беше подстригването с измиване с продукти Kerastase и стайлинг.
Други момичета, който препоръчвам са Деси от салона им в Бизнес парка, но сега е по майчинство.
Много съм доволна от Цвети и Ани от салон Le fleur в Люлин 8. Много са готини и забавни, работят с Milkshake, Ани е единствената, която въпреки дългата ми и тънка, но гъста коса се навива да ми направи вълни със сешоар, въпреки че падат след няколко часа и си е голяма занимавка.
И последно препоръчвам Илияна от Stephan Оборище. Много е мила, при измиването прави масаж на скалпа и реже, колкото ѝ кажеш и предлага, но не налага мнението си за дължината и формата.

# 266
От "Мърфи" на Графа съм доволна от Благовеста.
Косата ми беше с ужасен зелен отенък, но успя да го оправи, направи ми страхотни естественоруси кичури, които изтраяха сууупер много време. Само има една техника за да не бухва косата в краищата - не ме кефи, не е филиране, ами клъцкат напречено на косата някак си... не седи окей, поне на моята коса.
Едно момче в салон Мърфи, който е близо до Пирогов ( търся точния адрес в момента, но виждам, че вече не е на сайта, а пък салона си работи, де, anyway) - та там ме подстрига последно едно момче, което приложи същата техника, остана ми цъфтеж, а по-късно установих, че косата ми не е на черта, ами има един кичур, който стърчи доста по-дълъг от останалата коса Grinning явно там се учат ахаха
Като цяло - натрапчив маркетинг, специалистите са на Графа и цените са дости високи.

# 267
А да препоръчате добър фризьор в салон Венера в Младост 1?
И аз търся мнение за този салон, и то специално за подстригване, че ми е на удобно място, иначе съм била няколко пъти на различни процедури там, при различни фризьори, при някой е ок, при други - горе-долу, но не мога да дам задълбочено мнение, имам чувството че има някакво голямо текучество и не мога да им запомня имената....

# 268
  • Ланкър, планините Овнерог
Венера не ги харесвам. На конвейр е там, през 1/2ч записват часовете и е яко бързане. Ако си с дълга коса, може и да са ок, но за къси прически не стават. Аз лично ходя при Лазарина в Кало, която е от другата страна на булеварда. Е, цената при нея е доста над Венера, но заслужава.

# 269
Идвам да похваля една фризьорка от Люлин. Казва се Галя, вече 4-5 пъти се подстригвам при нея. Намира се в новите кооперации зад Технополис. Единствено и само подстригва, не боядисва, не прави прически,  само подстригване, предполагам и сешоар. Работи супер бързо и добре, обяснява подробно какво и защо ще направи, съобразява се колко реже. Досега не съм имала лошо подстригване при нея. Но записването за час след 17 и в събота става за около месец напред, да не кажа два. Подстрижката при нея е на смешната цена от около 12-15 лв.

Общи условия

Активация на акаунт