Добър фризьор в София?

• 207 587
  • 963
  •   1
Отговори
# 270
Е, два месеца чакане и то и само за подстригване ми е несериозно като фризьорска услуга. А това за сешоара че предполагате означава ли, че не сте ползвали такава услуга при нея? В такъв случай как излизате от салона, особено в този сезон? Иначе благодаря за отзива

# 271
Е, два месеца чакане и то и само за подстригване ми е несериозно като фризьорска услуга. Иначе благодаря за отзива
Казвам, че часовете след 17 и в събота са заети за месец напред. През деня не е с толкова запълнен график, аз обикновено ходя сутрин преди работа. Не мисля, че е несериозно, напротив даже, това говори, че жената си разбира от работата според мен. Най-много ме е страх от фризьори, които могат да те вземат веднага, или от днес за утре и избягвам такива. Сешоарв смисъл на издухване, изправяне и прочие, а не на изсушаване на косата. Естествено, че ме суши, няма да ме пусне мокра да  си ходя. Но не съм ползвала да ме издухва и изправя, понеже нямам нужда от такъв тип услуга, косата ми е дълга и права като праз.

# 272
Да, така е, аз обаче ходя на работа и съм от тези, които ползват т.нар пикови часове във фризьорския график.

# 273
За първи път чувам за фризьор, който да не боядисва..

# 274
За първи път чувам за фризьор, който да не боядисва..
Преди е боядисвала, правела е прически за поводи също. Питах я защо е спряла. Отговорът беше, че ѝ е писнало да обяснява на клиентките подробно през какви фази и евентуални поражения ще мине една коса, която от черна ще става платинено руса, а те да очакват чудеса за без пари и в едно посещение.
Освен това ми обясни, че често е имала клиентки, които отиват със собствени бои, обикновено много евтини и искат от нея едва ли не да им гарантира какъв ще е крайният цвят, което няма как да стане. Или с коса до кръста отиват с една боя и настояват, че стига за тази дължина.
А тя наистина обяснява много подробно всичко предварително и в самия процес на работа също. Обяснява защо реже по определен начин и каква ще е разликата ако реже по друг, казва си мнението, но не го налага никога и винаги пита много ли реже. Все пак това е квартален салон и контингентът е малко по-различен от клиентите в центъра. Та явно е решила да си спести всички тези главоболия. Питах я за смяна на цвят, насочи ме към колега, който е в близък салон, но не съм ходила при него. За мен няма значение, че не боядисва, това си е личен избор.

# 275
Искам да препоръчам Яница от салон Инспайър - Парадайз, Inspire,  салонът се намира до мол Парадайз, до изхода на метрото. Изумителен фризьор, никога не претупва, и е много талантлива Purple Heart
Колежките й също са добри(била съм за сешоари) но цветовете, които ми прави Яница са уникални!

# 276
А сега работят ли салоните?

# 277
  • София
Някои работят, други не. Нямат забрана, всеки си решава.
Но само с предварително записан час и без струпване на персонал и клиенти.

# 278
  • София
Да, няма изрична забрана за тях. Аз ходих миналата седмица, със записан час и нямаше проблем. Просто работят с по-малко клиенти и персонал от обичайното.

# 279
Здравейте, някой има ли впечатления от салон Splendid - Зорница Игнатова в Студентски град?

Ходих в този салон 2017 за първи и последен път за най-обикновена подстрижка и сешоар, естествената ми коса с дължина до кръста тогава беше подтригана с филажна ножица (мисля, че така се казва, тази с гребенчето за изтъняване), от която не знам дали има фризьор, който да не знае, че косата започва да цъфти веднага.
В общи линии аз си бях виновна, тъй като доста късно забелязах с какво ме подстригват и бях в шок! Splendid e беше популярен с това, че някаква моделка го посещаваше и аз абсолютно наивно предположих, че фризьорките там са добри.

# 280
Е, два месеца чакане и то и само за подстригване ми е несериозно като фризьорска услуга. А това за сешоара че предполагате означава ли, че не сте ползвали такава услуга при нея? В такъв случай как излизате от салона, особено в този сезон? Иначе благодаря за отзива Stoyan Kunev
The hair artist
Пробвайте го

# 281
Здравейте, случайно да знаете фризьори в някоя от Надеждите, които да работят добре и да взимат в рамките от 10-15 лева? Благодаря предварително Simple Smile

# 282
  • София
Здравейте. Искам да споделя впечатления от Фризьорски салон "Никол" в Редута на ул."Иларион Драгостинов" 39 /или "Георги Минчев" 24 - на ъгъла е/. Исках руси кичури, но станаха оранжеви и момичето ми каза да мина да ги матира, при което ми боядиса цялата коса черна.... Подстрига ме различно от двете страни . Не знам как се казва това, може би неадекватност, но видях и полжителни отзиви за този салон, което е невероятно. Пускат редовно оферти по сайтовете. Не ходете там ако искате да изглеждате както сте решили, а не както може фризиорката!!!

Последна редакция: чт, 21 май 2020, 15:42 от morka

# 283
Момичета, моля за мнение за салон ENVY – Бул. Александър Стамболийски. И добър фризьор в подстригването на каре или боб.
Благодаря предварително.

# 284
Четейки какви цени плащате  тук , се изумявам. Аз плащам по 130-140 за всичко- балеаж, изсветляване,  подстригане, терапии, сешоар. Плюс великолепно обслужване, качеествени продукти.
Препоръчвам Inspire салони, имат няколко, доволна съм от този в Бизнес парка, и до Парадайз.

Общи условия

Активация на акаунт