Добър фризьор в София?

• 207 690
  • 963
  •   1
Отговори
# 315
  • Ланкър, планините Овнерог
Ако включва и измиване със сешоар/стайлинг, не е чак толкова висока. Но ако е само подстригване без нищо друго, си е доста.
Включва. Обиколих сума ти фризьори в Младост и извън Младост. Къса коса поддържам, а късото не всеки го може, нищо че всеки се наема да се пробва. Беше ми писнало от импровизации върху мен. Ина ме спечели. Другият голям плюс за мен е, че няма друг фризьор или козметик и съответно, като си ти, няма други хора. Във Венера това, че е като хан, много ме изнервя, а записват часове през 1/2ч, без значение какво време би изисквало подстригването. На конвейр действат.

# 316
Обадих се за час в Кало Младост, но ми казаха 55 лв. само подстригване без измиване и сешоар. Честно да си кажа ми вижда доста Sad

# 317
При такава цена ако се сложи и боядисване и другите задължителни неща по поддръжката отива към 200 лв.

# 318
Обадих се за час в Кало Младост, но ми казаха 55 лв. само подстригване без измиване и сешоар. Честно да си кажа ми вижда доста Sad
Тези съвсем са се побъркали вече.

# 319
  • София
Безумни цени, и то в тези времена. Аз ходя в популярен салон сравнително, в скъп квартал, за важните неща всеки път правя едно и също - фини кичури по много, мат, сешоар и плащам 100 лв, а работят по косата ми над 3 часа. Това в тези салони сигурно ще е 300 лева минимум.

# 320
  • София

Едва ли всички ходят там с идеално измити коси.
Как пипат фризьорите?

# 321
Безумни цени, и то в тези времена. Аз ходя в популярен салон сравнително, в скъп квартал, за важните неща всеки път правя едно и също - фини кичури по много, мат, сешоар и плащам 100 лв, а работят по косата ми над 3 часа. Това в тези салони сигурно ще е 300 лева минимум.
Аз не ходя в скъп салон, но фризьорката ми е добра. Подстригва за 10 лв. Никога не е сгафила. Ходила съм и при прехвалени фризьорки, които подстригват за бесни суми и после съм ревала от резултата.

# 322
  • София
Това май е най-скъпият салон, който съм виждала в София, на Аврам, който участваше навремето в Мастър Шеф и май стигна до финал или полуфинал. Вижте цените за мастър фризьор, последната графа. Някой ходил ли е там?

Ателие за красота

# 323
Аз затова писах тук с надеждата някой да даде отзиви за добър фризьор на разумни цени.

# 324
Ами като има търсене, защо да няма и фризьорски услуги за 400-500 лв. Не вярвам да са съвсем без клиенти, просто се целят във високия сегмент. Но пък и не съм вярвала, че ще дойде ден да не мога да си позволя определен фризьор.....Определено цитираните по-горе цени за мастър фризьор не са ми по джоба.

# 325
  • Ланкър, планините Овнерог
В кой Кало е това? Защото има и друг салон Кало някъде из Младост. Винаги ме мие, даже и масаж понякога пуска на стола за миене, с оформена, изсушена коса си тръгвам. Слага пяни, чудеса, но обикновено аз отказвам. Последно в края на август бях, пак 50лв ми взе.

# 326
Аз съм ходила при Мърфи на Графа в салона и дори той не ми взе такива пари. За 60 лева миене, сушене, подстригване, финиши.
Да, това не беше вчера, но не вярвам сега цената да е двойна.
55 лева за просто подстригване е лудост. Трябва да е топ, топ, коафор. Нещо като Стилист Капанов, а надали е.

# 327
  • София
Това май е най-скъпият салон, който съм виждала в София, на Аврам, който участваше навремето в Мастър Шеф и май стигна до финал или полуфинал. Вижте цените за мастър фризьор, последната графа. Някой ходил ли е там?

Ателие за красота

Някой много си е повярвал. Сайтът е трагичен за салон и “мастър” с такива претенции!

# 328
  • София
Аз затова писах тук с надеждата някой да даде отзиви за добър фризьор на разумни цени.

Аз пак да се повторя с поста си по-горе: Руско от Ноу-хау. Преди месец някъде измиване, подстригване, изсушаване беше 60лв мисля +-5лв.

При Ина от въпросното Кало съм ходила и не бих повторила. Филип, който преди работеше там се справя в пъти по-добре от нея. В момента си има собствен салон - http://filspoint.com/en/

*Задължително правя уточнението, че съм с много трудна коса с която малко фризьори знаят какво да правят.

# 329
Бая се посмях. Клиенти с досие. Чисто кредитно досие, че да нигат да изтеглят пари да се подстрижат. Аман от превземки. За 300 лв. нищо не могат да ми предложат, че да оправдае цената.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 05:24 от TheJudge

Общи условия

Активация на акаунт