Добър фризьор в София?

• 201 550
  • 950
  •   4
Отговори
# 510
Какво ти правиха 6 часа?
И аз съм седяла 6 часа в салон, но влезнах червена, а излезнах много светло руса,  а косата му беше  до средата на гърба или малко по-дълга.

Косата ми беше тъмно руса, към 7-8 номер, с жълт оттенък съответно. Първо боядисаха с боя към 7 номер, после вадиха кичури, което отне много време, въпреки че ги боядисваха от една купичка, тоест не са различни цветове евентуално това да е отнело време, после тонираха, само да споделя че ме миха 3 пъти като всяко миене беше средно по 20 минути... а да и сресването след кичурите беше ужасно болезнено, оскубаха ми главата, 2 дни ме боля после самия скалп при пипане.

# 511
Какво ти правиха 6 часа?
И аз съм седяла 6 часа в салон, но влезнах червена, а излезнах много светло руса,  а косата му беше  до средата на гърба или малко по-дълга.

Косата ми беше тъмно руса, към 7-8 номер, с жълт оттенък съответно. Първо боядисаха с боя към 7 номер, после вадиха кичури, което отне много време, въпреки че ги боядисваха от една купичка, тоест не са различни цветове евентуално това да е отнело време, после тонираха, само да споделя че ме миха 3 пъти като всяко миене беше средно по 20 минути... а да и сресването след кичурите беше ужасно болезнено, оскубаха ми главата, 2 дни ме боля после самия скалп при пипане.

Така като чета, май върху теб са работели ученици или стажанти, а не фризьори,  които са се учили за бързина и за техники, но са си казали дай ще я таксуваме на фризьорски цени. Наглост.

# 512
  • София
Здравейте, момичета!
Боядисвала съм се само два пъти досега, последно преди два месеца, с номер 6 боя. Сега ми се налага да си намеря добър фризьор за тази цел в София.... Спрях се на Nice beauty salon, имам час за утре... Искам да ми направят нещо като в профила им, пълно е със снимки на прекрасни момичета с разкошни коси (мисля, води се балеаж и колор хайлайт, поне такива етикети има....) Извинявам се за въпросите... съвсем нова съм в тази сфера Simple SmileSimple SmileSimple Smile На колко време за прави после този балеаж? Цената от горе долу 150 лева, която ми казаха малко ме тревожи, ако ще е всеки месец..... Освен всичко имам и косопад, който третирам.... надявам се не са агресивни процедури..... Моля, който е запознат да каже, ще съм благодарна....

# 513
  • София
Не се прави всеки месец. Там в повечето случаи правят фини кичури, започващи близо до корена. Поддръжката им се прави на 2-3 месеца (аз поне толкова често ходя), като не при всяка поддръжка е необходимо да се прави цялата коса - може и частично, например само отгоре и отстрани. Не мога да кажа, че не е агресивно, защото се използва блондор и фолио.

# 514
  • София
Агресивна е процедурата. С косопад не бих си я причинила.
А и от  снимките в сайта на салона не значи, че и при тебе ще е същото. Зависи от коса, скалп и т.н. Все пак избират най-доброто за показване в сайта.

# 515
Здравейте, момичета!
Боядисвала съм се само два пъти досега, последно преди два месеца, с номер 6 боя. Сега ми се налага да си намеря добър фризьор за тази цел в София.... Спрях се на Nice beauty salon, имам час за утре... Искам да ми направят нещо като в профила им, пълно е със снимки на прекрасни момичета с разкошни коси (мисля, води се балеаж и колор хайлайт, поне такива етикети има....) Извинявам се за въпросите... съвсем нова съм в тази сфера Simple SmileSimple SmileSimple Smile На колко време за прави после този балеаж? Цената от горе долу 150 лева, която ми казаха малко ме тревожи, ако ще е всеки месец..... Освен всичко имам и косопад, който третирам.... надявам се не са агресивни процедури..... Моля, който е запознат да каже, ще съм благодарна....
Мellie би ли споделила как се получи при теб балеажа. Аз разгледах страницата на Nice beauty salon във ФБ и съм много впечатлена. Дали и при теб резултата е уау. Одавна си мисля да направя нещо с косата си, но не смея да се доверя на всеки.

# 516
  • София
Тъй като никой не ми отговори предния път, пак ще попитам. Някой да е ходил на боядисване в салон след слагане на къна? Някой да ходи в салон и да се боядисва тъмно? Слагам къна от 10 години, в тази къна също има химия, т.е не е напълно естествена. Искам да сменя с боя, защото къната вече ми пада на 2-3 измивания. Предполагам, че ще хване боя отгоре поне в корените, но искам да отида в качествен салон.
От коментарите тук избрах Nice beauty салон(като много харесван), писах им на страницата с въпрос дали трябва предварително да кажа какъв цвят искам , за да го имат наличен (тъмно ще е, но точно кой номер не мога да преценя, не знам и как се процедира в салоните, за първи път ще ходя на боядисване) и в отговор получих съобщение, че нямало да хване боята върху къната с удивителни и нямало как да я изсветля, едва ли не ме отрязаха. Въпросът ми беше друг, на него отговор не получих. Изрично бях написала и че НЕ искам да я изсветлявам, обожавам си черния цвят. Настоях, че ще хване цвета и уж утре щели да ме запишат за час. Малко обаче се разочаровах от такава груба реакция, след като те още от сега ми казват, че "няма да стане" и са така нелепо груби има ли смисъл изобщо да ходя.
Та търся салон с нормално отношение, ще съм благодарна да ме насочите.

# 517
Аз не бих отишла.
Не се боядисвам и специално за боя не се наемам да препоръчвам моя фризьор.

# 518
Aз съм доволна от Сергей в Елита.

# 519
Моя близка махаше къна и слагаше боя в салон Кало на Витошка, но беше преди доста години, поне шест часа стоя и бая пари плати. Наложи се да й перат косата по някакъв начин, за да свалят къната. Не зная при кой фризьор беше, но може да попитате и там. Даже не зная дали съществува още салона, много отдавна беше.

# 520
  • София
Благодаря, по принцип една роднина е минала от къна на боя като мен без никакъв проблем, без да се налага кой знае какво да се прави - слагаш боя и е ОК. Аз искам да мина на боя защото ми омръзна да се къносвам и предпочитам да ходя в салон за боядисване. Честно казано не разбирам защо е тази истерия и притеснение в салоните са красота от това, че се минава от къна на боя.

# 521
Може би защото са професионалисти и са виждали как не хваща боята след къна. Затова и предупреждават.

# 522
  • София
Може би защото са професионалисти и са виждали как не хваща боята след къна. Затова и предупреждават.

Смятам, че много много малък брой са наистина професионалисти. На живо съм питала в 2 салона и резултата беше - няма да хване боя, но не сме и пробвали.

# 523
Може да са го учили това. И да се застраховат при отрицателен резултат. Не вярвам да Ви откажат, но няма да гарантират боядисване. Аз повече бих се притеснявала от фризьори, които охотно се съгласяват с желанията на клиента и след това си оставят ръчичките.

# 524
  • София
Не са професионалисти защото са казали нещо, което не ви устройва ?
Всъщност има шанс да хване и също така голям да се получи непредвиден резултат. Ако къната е истинска , вероятността да станете на петна е голяма. Аз ако съм фризьор не бих рискувала с нов клиент.

Общи условия

Активация на акаунт