Добър фризьор в София?

• 207 564
  • 963
  •   3
Отговори
# 570
Хубаво е станало. 🤩
Моят проблем последните два пъти при подобни кичури е, че явно по-дълго ме държат от необходимо и след това месеци наред е някаква мъка да се разресвам след къпане. Вече ме е страх да освежавам кичури, защото ми писва това скубане и ми идва направо да се подстрижа. Иначе косата не изглежда изтощена. Пробвала съм всякакви продукти, протеинови, хидратиращи, олаплекси, масла, финиши, нищо не помага осезателно.

# 571
Направихме кичури с боя в корена, тъй като нямах много израснало за балеаж, цената беше 220 лв.

Скрит текст:
Супер се е получило 😍

# 572
  • София
D_ana, пробвала ли си с Joico Moisture Recovery?
Или с еластисайзера на Филип Кингсли?

# 573
Търся добър и не много скъп фризьор в Изток. Нямам желание за причеака, просто подстригване на черта, т.е. подкъсяване. До 20 лева търся да взимат, повече не ми се дават за освежаване.

# 574
D_ana, пробвала ли си с Joico Moisture Recovery?
Или с еластисайзера на Филип Кингсли?
Пробвала съм, змия. 🤗 Joico даже в момента ползвам, така разчитах да ми направи лигава косата. Една минимална идея има подобрение с него. Реконструктора, олаплекс, други силно хидратиращи, цъ, явно наистина си е увредена косата. Друг път като съм правила кичури, се е случвало да е трудно разресването първите един два пъти, но сега си е едно киче. Но и аз разресвам докато е мокра косата. А иначе в сухо и оформено състояние, няма да кажеш, че е изтощена. Все така си е жива и гъста, при все цялото скубане.

# 575
  • София
Търся добър и не много скъп фризьор в Изток. Нямам желание за причеака, просто подстригване на черта, т.е. подкъсяване. До 20 лева търся да взимат, повече не ми се дават за освежаване.
За 20лв трябва да е някой малък квартален салон, ако изобщо има такъв в Изток, който не е от най-евтините квартали. Едва ли някъде ще Ви дадат такава цена, съдейки, че на детето (момче) подстригването е по-скъпо.

# 576
Да, звъннах на няколко места, но вси0ките с скъпи. Аз търся действително маък квафтален салон. Просто искам да ме направи на черта и 2 пръста скъсяване. Не ми се плащат 60 лева за това.

# 577
  • София
Да, звъннах на няколко места, но вси0ките с скъпи. Аз търся действително маък квафтален салон. Просто искам да ме направи на черта и 2 пръста скъсяване. Не ми се плащат 60 лева за това.
Разбирам Ви, но такава цена скоро в София не съм срещала. Вероятно ще трябва да търсите в крайните квартали или около София.

# 578
Няма такова нещо. Има разбира се и дори намерих вече.
Около София за подстригване, разсмяхте ме искрено.

# 579
  • София
Няма такова нещо. Има разбира се и дори намерих вече.
Около София за подстригване, разсмяхте ме искрено.
Радвам се, че сте намерила. Успех!

# 580
Във Венера май е някъде там цената за подстрижка.

# 581
  • Sofia
Аз се подстригвам за 4 лв. в София. Въобще не е рядкост такава цена.

# 582
Здравейте,
Питах в темата за фризьори Варна, но ще питам и тук понеже видях, че обсъждат балеажи - въпроса ми е към тези от вас, които си правят кичури или балеаж:
Колко време стоите с изсветляващия продукт? При мен винаги го държат над 1 час (в 4-5 различни салона) и мисля, че това е причината косата ми да се съсипва.
Последния път беше просто върхът когато фризьорката започна да слага блондора в 12:15 и приключи в 14:00 и чак тогава изми първите кичури (отзад на главата) т.е стояха намазани 1 час и 45 минути. Няколко пъти я питах не е ли много - не било, защото използвала само 3 % оксидант. Това беше преди 2 дни и тепърва предстои да видя дали и какви ще са щетите по косата ми, но ме интересува навсякъде ли процедират по подобен начин?

# 583
Не са ме държали мен толкова, моята коса много бързо поддава на изсветляване, но мисля,че това е много време ..
И какво е това изсветляване с 3 процента?
Нещо май послъгала жената ..

# 584
И моята изсветлява бързо 6-ца е, а аз исках цвят около 9 т.е 3 тона, не бяло русо. Нямам идея как става с 3%, но това й беше обяснението за дългия престой. И на други места ме държат около 1 час все път, предишната фризьорка дори под каска пак толкова ме държа и косата, разбира се, се накъса...

Общи условия

Активация на акаунт