Добър фризьор в София?

• 201 506
  • 950
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Никога не съм ходила на фризьор за боядисване само на дължини, не ползваме и безамонячна боя.
Винаги ме боядисват на суха коса, но задължително първо слагат разни масла по косата, чек след това боята.

Змия, моля те да препоръчаш фризьор, който работи по този начин. Моята коса е много увредена и в същото време не мога да не я боядисвам. Протекцията преди боя звучи много добре. Ще бъда много благодарна!
Мисля, че вече съм писала за него тук, клиент съм му от 25 години.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063582951025

# 631
  • София
Никога не съм ходила на фризьор за боядисване само на дължини, не ползваме и безамонячна боя.
Винаги ме боядисват на суха коса, но задължително първо слагат разни масла по косата, чек след това боята.

Змия, моля те да препоръчаш фризьор, който работи по този начин. Моята коса е много увредена и в същото време не мога да не я боядисвам. Протекцията преди боя звучи много добре. Ще бъда много благодарна!
Мисля, че вече съм писала за него тук, клиент съм му от 25 години.
https://www.facebook.com/profile.php?id=100063582951025

Сърдечно благодаря! Heart

# 632
А къде се намира? Не пише адрес в страницата му

# 633
  • София
А къде се намира? Не пише адрес в страницата му
На бул. Прага 9 близо до 5-те кьошета. Има го на страницата.

# 634
Здравейте, дали сред вас има някой, който може да сподели мнение за два фризьорски салона- intriggue и Cvetis Secret Beauty Salon Sofia. Искам добър балеаж и да Не ми изгорят косата.

# 635
  • София
Здравейте, дали сред вас има някой, който може да сподели мнение за два фризьорски салона- intriggue и Cvetis Secret Beauty Salon Sofia. Искам добър балеаж и да Не ми изгорят косата.

Точно отговарях на една съфорумка в другата тема, коята се оплака от cvety's secret salon.. несполучлив балеаж, какъвто беше и моя там. По-добре недейте.

# 636
Intriggue са добри. Аз се подстригвам само при Иван, Но приятелки се боядисват и са доволни.

# 637
Здравейте, издирвам Надето от Венера на Черковна (до мол Сердика)! Последно се подстригвах при нея през февруари 2020, вече не работи в този салон и не ми казаха къде е отишла. Дано някоя от вас знае, благодаря предварително.

# 638
Здравейте, аз също имам много негативни впечатления от салон Рушел, също така и от салон GM Studio - абсолютно същата практика в тези уж рекламирани студиа. Безкрайно разочарована съм. Претупа ме фризьорът, направи ме зеленикава (ужасен  цвят) отидох жълта (от студио Рушел) и този “фризьор” трябваше да ме потъмни. … и станах зеленикаво кафява… някакво момиче ме боядиса, но той направи боята след което изчезна разбира се (явно за да не бере срам) пълен ужас … бях свидетел в същото време как обясняваше на някакво друго момиче с окаян вид на косата как и била здрава и как продуктите на “Pall Michael” разбира се и е оправели…. Просто трагикомедия на чужди гърбове и портфейли… вкрайна сметка си намерих моя фризьор и за момента съм повече от доволна (салончето се казва Carré )

Последна редакция: сб, 18 мар 2023, 22:00 от Maria Stoyanovska

# 639
  • София
Можете ли да препоръчате фризьор в София, който прави хубави прически и ходи по адреси? Представям си нещо такова.

# 640
  • София
Момичета, може би темата е коментирана, но все пак да попитам. Издирвам много добър колорист. За балеаж или airtouch. За мен най-важното е състоянието на косата след процедурата. Още си нося последствията от едно изрусяване преди години… Чух добър отзив за Olivia hair artist. Някой да има препоръки? За София.

# 641
И аз за Оливия съм чувала много добри отзиви.

# 642
Аз искам да благодаря на Змия за препоръката за фризьор. Велев се оказа чудесно попадение. Заведох мама и ѝ направи страхотна къса прическа без да взима дължина. Много майсторски, непрефърцунено, бързо и приятно.
Следващия път и аз съм при него.

# 643
Някой с мнение за салон Стефан на Стамболийски?

# 644
Здравейте, момичета! Препоръчайте добър фризьор за прическа кок в София 🥰

Общи условия

Активация на акаунт