Добър фризьор в София?

• 213 364
  • 984
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Ще я разпитам. Разбира се, че ще споделя. Сега видях, че салонът е на съседната улица😀

# 976
  • софия
За вашия тип коса е задължителна специална поддръжка. Освен процедурите след баня, спи и с копринено боне 😏 Докато тя не започна да се грижи за косата си, не съм правила нищо специално. Виждам огромната разлика.
Това е групата, с която разбрах за особеностите. Не знам дали тя следи в нея или някъде другаде.

# 977
  • София
Здравейте,
Моля за препоръка за мъжко подстригване в центъра. За пубери с претенции.

# 978
  • София
Zvanche, минах през фризьорката!
Още след като ми каза “готово” след около 7-8 минути подстригване ми стана ясно, че не направила това, което й показах, макар че тя настояваше, че е същото. За първи път видях на пода една шепичка връхчета, а друг път е 2 лопати с моята гъста коса. Обемът е ясно, че си остана същият, формата е почти на широка черта отдолу, вместо да е прибрана косата към шията. Похвали се наистина колко опит има с къдравите коси, но аз не си представях точно този резултат и то срещу 70 лв. (Подстригване + дифузер общо за 15-тина минути). Сега изчаквам да дойде време за миене на косата и след това ще я помоля за корекция (надявам се безплатна).
Много ти благодаря за препоръката и желанието да помогнеш, 🤗 сигурно с по-дълги коси се справя по-добре,  но не знам дали си заслужава да й давам втори шанс. Търсенето ще продължи:).

# 979
Здравейте, моля да ми препоръчате добър колорист в София, искам да ми изсветлят косата, от кестеняво в светло русо, затова фризьорът трябва да е наистина добър.

# 980
Ох аз пак се включвам с търсене, има ми в София фризьор при които да отидеш
И да ти даде препоръки спрямо твоето шице, твоята коса и тн. Кое ще ти стои добре, кое омекоти лицето ти и чертите ти…. Помагайте!

# 981
Има ли някой мнение за този Иван - Life Hair Design by Ivan Ivanov

https://maps.app.goo.gl/VicaUJRWSUuaxwFR7?g_st=ipc

# 982
Ох аз пак се включвам с търсене, има ми в София фризьор при които да отидеш
И да ти даде препоръки спрямо твоето шице, твоята коса и тн. Кое ще ти стои добре, кое омекоти лицето ти и чертите ти…. Помагайте!

Препоръчвам Дан Кръстев с две ръце. Много си разбира от работата и има чудесни идеи. Изслушва внимателно и взима предвид всички желания на клиента. Салонът е в една пряка на Витошка.

# 983
  • София
Допълвам. Взе ме фризьорката за корекция. За още 5 мин. на съвсем суха коса, както отидох. Каза, че не обича филажните ножици, но нямала избор, защото това което искам нямало да стане по друг начин. Е, аз нямам нищо против тях (и с бръснач са ми изтънявали краищата), така че й казах да действа. За 5 мин. се доближи доста до това, което си представях, така че този път излязох доволна от салона. Simple Smile. Може и да й дам още един шанс след някой друг месец;). 
Zvanche, минах през фризьорката!
Още след като ми каза “готово” след около 7-8 минути подстригване ми стана ясно, че не направила това, което й показах, макар че тя настояваше, че е същото. За първи път видях на пода една шепичка връхчета, а друг път е 2 лопати с моята гъста коса. Обемът е ясно, че си остана същият, формата е почти на широка черта отдолу, вместо да е прибрана косата към шията. Похвали се наистина колко опит има с къдравите коси, но аз не си представях точно този резултат и то срещу 70 лв. (Подстригване + дифузер общо за 15-тина минути). Сега изчаквам да дойде време за миене на косата и след това ще я помоля за корекция (надявам се безплатна).
Много ти благодаря за препоръката и желанието да помогнеш, 🤗 сигурно с по-дълги коси се справя по-добре,  но не знам дали си заслужава да й давам втори шанс. Търсенето ще продължи:).

# 984
Можете ли да ми препоръчате фризьор за сватбена прическа (ако ходи на адрес още по-добре)? Blush

Общи условия

Активация на акаунт