Крем за стрии и целулит

• 118 353
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
Кажете за рибата и гроздето?

# 151
Ох тези стрии голям проблем са и при мен.Изчетох всичко от форумите от миналата зима пробвах всякакви марки кремове,после минах на свинска мас,на невен,на зехтин,утайка от кафе,кой каквото каза това опитвах,но ефект нулев.Не стига че се мажа а излизат още повече.Да отбележа че съм на 19 г. и съм напълняла с 5 кг,което според мен не е кои знае колко много че стриите да се умножават.Според мен всичко е до ген.

mu6inka  и аз съм така, имам ги стриите от поне 10 години.... постоянно се мажа... и нищо,, а по отношение на свинската мас и невена и аз прочетох скоро нещо тук във форумите, че били мн ефикасни и тъкмо мислех да си купя мас тези дни и да почвам да мажа....

# 152
Да споделя и аз - на мен по време на бременността не ми се появиха стрии, това беше преди 8г, но преди Коледа при отслабване от 2кг за месец, ми се появиха на гърдите Mr. Green
От ученичка имам по ханша малко, ама не ме притесняват толкова, но тези по гърдите определено ми влияят на самочувствието...

# 153
смятам да дадем Нобелова награда на този, който успее да създаде крем, който премахва стрии на 100%

# 154
смятам да дадем Нобелова награда на този, който успее да създаде крем, който премахва стрии на 100%

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
За стриите не знам, но лично аз държа целулита далеч от мен с 10 мин. масаж всяка сутрин със следното домашно приготвено кремче: 50гр.(една кафена чашка) зехтин, 1л. свинска мас, 1-2 л. масло от шеа(твърдо е) и малко бадемово масло (икаров)- та всичко това разтопено на водна баня. Става бързо, не отнема време и не струва много пари. Предполагам, че може да се ползва и като крем против поява на стрии, но за стари такива определено не помага  Mr. Green, 'щото моите си стоят, въпреки ежедневното мазане.

# 156
Народна рецепта за премахване на стрии (тя ще ги направи по-малко забележими):

В пластмасова чашка се смесват:
*половин чаша сок от алое,
*половин чаша зехтин,
* добавят се 10 капки витамин Е,
* 5 капки витамин А.

Всичко се разбърква добре и се съхранява се в хладилник.
Нанася се на кожата 2 път на ден - сутрин и вечер.
Изчаква се поне 2-3 часа преди да се измие.

# 157
Момичета,
гледам антицелулитен на рок в продавалника, дали е добър, а цената добра ли е?
http://www.prodavalnik.com/ppc/showproduct.php?product=488243&cat=500

# 158
klarisina, за мен на РОК са едни от най-добрите продукти специално за целулит и цената му е добра.
А аз да ви споделя днес си купих  олио против стрии на Еусерин и съм много приятно изненадана колко бързо попива и не оставя следи, има и много приятен аромат Simple Smile. Е, не се заблуждавам, че ще ми премахне 10-годишни стрии, но се надявам да избледнеят поне. Обещавам да споделя като измажа една опаковка.
А докато кърмех си мажех цялото тяло със стягащият им лосион, като антицелулитен,защото май само той става за този период, защото не съдържа дрениращи съставки и няма опасност нещо нежелано да попадне в кърмата.

# 159
fighters благодаря за отговора, ще си взема едно, до сега не си го позволявах, защото ми идваше скъпичко, но сега ще си "гепна" едно шишенце, пък после оле newsm68

# 160
както бях писала по-рано.ефект от нищо не видях.но преди 3 седмица ми попадна едно списание и си купи един крем на д-р Фюрстер с витамин Е .Мазах се по два пъти на ден и взеха да избледняват,но не са се махнали напълно все пак продължавам с мазането

# 161
както бях писала по-рано.ефект от нищо не видях.но преди 3 седмица ми попадна едно списание и си купи един крем на д-р Фюрстер с витамин Е .Мазах се по два пъти на ден и взеха да избледняват,но не са се махнали напълно все пак продължавам с мазането

mu6inka откъде може да се купи този крем и каква е цената

# 162

Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green  Grinning  да не би да е това http://rsi-nan.com/shop/index.php?productID=164    bowuu

# 163
Момичета, много ми се иска да си купя този крем на Gernetic, но са ми множко парите. Знаете ли някакъв що-годе ефикасен бъркоч от масла, витамини и др., който мога да си забъркам у дома. (Имам мн мн мн стрии, но само по дупето и в горната част на бедрата)

# 164
здравеите как сте мам4ета ,както виждам и вие сте с съштия проблем като мен ,сега ми казаха за едни ''Algaflora'' , това са крам и гел за стриди ,има цяла сериа,има и дори и за пиене ; казват за това 4е е ефикасно ,но не сам много сигурна .     Състо ми казаха за икаров за стриди и целулит да се мажат сутрин и ве4ер с тях и има ефект  , доро и за старите,и новите

Общи условия

Активация на акаунт