Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 815
  • 723
  •   1
Отговори
# 585
# 586
  • София
Дава ми ,че е не достъпно съдържанието ...

# 587
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При мен е лесно - в даден срок можеш да върнеш дрехата/обувките,които не ти отговарят.Дори да са носени..само с касова бележка.
Проблема по-скоро е,че купувам дрехи,които в момента ми харесват,нося известно време,след което са ми скучни и се чудя къде ми е бил ума да ги купя.Рядко пазя стари дрехи,освен ако не са сантиментални.

Наскоро дарих 4 торби за кауза.Отдено имаме специални контейнери за дрехи/обувки,също така има дни в година,в които можем да оставим пред вратите на домовете ни ненужните дрехи.За Щатите говоря.

От уикенда.

Topshop ризката

розова жилетка

и от Gap две базови блузи за под ризите ми.

# 588
Дами, какво правите с неуспешните нови придобивки в гардероба?

Аз до едно време ги продавах в OLX, понеже ми задръстват апартамента, но от както промениха там...всичко...вече си прашасват тука и ми късат нервите.
Faumea,
Скрит текст:
Може ли да попитам какво са променили и защо е трудно да се продават дрехи?  bouquet

# 589
  • Пловдив
Групата Нашата сергийка е тайна и е създадена от някоя потребителка от форума. Ако някой член не те добави, няма как да намериш групата.

Несполучливите покупки ги продавам рядко, в повечето случаи ги подарявам /във фейса има няколко такива групи/ или ги пускам в група с благотворителен харектер, за съжаление и такива групи има доста.

# 590
Охааа, благодаря ви! Това с групите във фб не го знаех, а сергийката наистина не я откривам. За връщанията, аз пазарувам онлайн предимно и все от чуждестранни сайтове, а там знаете колко пари излиза връщането, а загубата на пратка по пощата си е нещо нормално. А при покупки от VS от USA, още повече. Относно това какво са променили - вече нямаш профил, като преди, няма коментари, цените им за промотиране са се вдигнали, много функции са ги орязали. Отново много ви благодаря за отговорите, дами!

# 591
  • София
Аз в Щатите знам как е е с дрехите. Получаваш дори ваучери за покупки срещу оставените торби.
Но изкушението там да се " набълбукаш" с евтини дрехи и преоценени колекции е невероятно!
Та ги разбирам!

Но от както купувам дрехи само от реални магазини, излишни нови дрехи нямам. Всичко меря на място, което в 50-70% ме е спасявало от необмислени покупки, виждайки при кратка справка с огледалото, че дрехата не "дава" това, което висейки на закачалката или рафта, на пръв поглед обещава. Купувам само дрехи, които могат да ме убедят! Simple Smile

# 592
Beautyholicа розовата жилетка е страхотна .

Аз съм ограничила купуването на дрехи до минимум.
Нищо не ми харесва в магазините и всичко ми се вижда еднакво .
Гледам да се обличам с по базови дрехи .Чувствам се комфортно и добре Simple Smile

# 593
Абсолютно винаги купувам дрехи само след мерене в магазин, онлайн никога. Нямам нито една излишна дреха, всичко е премислено внимателно. Купувам скъпи дрехи, от определени магазини, следя задължително мода и колекции. Имам и базов гардероб. Купувам задължително сезонно, всеки сезон с допълнения и всичко, което не съм носила две години изхвърлям и/или подарявам.
По същия начи процедирам и с цялото ми семейство.

# 594
На мен ми е голям проблем номерацията в магазините. Всичко става все по-голямо, а малките номера ги изкупуват веднага. Чакам две жилетки в момента. Видях ги на живо, но само големи бяха останали в магазина. Ако не ми станат лесно ще ги върна. Всичко тук изчезва много бързо, не знам дали заради туристите, или защото масово са управлявани некадърно. Представа нямам защо не поръчват по повече бройки.  Crossing Arms
За справка: Не съм аноректична, нормална съм, дори имам за сваляне, а нося XS! Модният свят силно се е повредил. Като преборя едни 5 кила които боря от не знам кога, пак ще се обличам в отделението за момчета.  ooooh!
В момента има ненормално широки пуловери XS в Манго, в които влизат трима! Кой нормален човек изглежда така!

За да не е спам:
Чакам си тези:
Млечно сив и мекичък:
Скрит текст:

Скрит текст:

Аз имам много малко дрехи защото обичам да изхвърлям и нищо старо не пазя, освен 4-5 неща със сантиментална стойност.В старата ми работа си правехме clothes swapping parties- голям купон беше, но не заради дрехите, те бяха секундарни.
Големите намаления са пълни с изоставени гигантски дрехи и не ме съблазняват. Пълна загуба на време е ровенето там. Виж, в Испания е друго нещо. Имат и малки дрехи, намазвам с дънки.

# 595
  • Berlin
Ако си в Прага, там останахме с впечатление, че са много уголемени дрехите. Поне аз оттам си взех С-ки преди няколко години, а носех М/Л. За Husky специлано говоря, но като цяло това ми беше впечатлението.

# 596
  • в 1001-та нощ
Две радости:

CARDIGAN FLECOS, 2

KIMONO ANTELINA FLECOS  newsm78 Rolling Eyes 2 и последно

# 597
  • Belgium
Дами, какво правите с неуспешните нови придобивки в гардероба?

Продавам ги (доста успешно) в e-bay и olx  Peace

# 598
Да се запиша и аз с една придобивка пътуваща насам. Много спонтанна и необмислена покупка и то за капак на цялото ми чудене как да се отърва от неуспешни покупки Grinning
Боти Zara - линк

# 599
Аз пазарувам почти 100 % онлайн, и за детето също, нямам неуспешна покупка досега.

Но това с много гледане и преценяване, не пазарувам от съмнителни магазини, освен това съм стандартна като размери.

Общи условия

Активация на акаунт