Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 805
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив
Лятна буря съвсем скоро в мол-а ще отвори врати Бершка.

# 571
  • София
Палто -

Скрит текст:

# 572
Палто -

Скрит текст:
Мммм разкошно  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От мен блузи като за мен и за мъжа ми Simple Smile Какво съм се побъркала по тези блузи.Като пристигнат и са при мен вече ще показвам снимки Simple Smile

# 573
Дами, какво правите с неуспешните нови придобивки в гардероба?

# 574
  • Berlin
Аз лично се чудя какво да ги правя. Laughing Т.е. нищо.

# 575
  • София, Лагера
Засилвам ги към сестра ми, майка ми или свеки  Peace Ако не им става, те намират на кого да ги дадат  Peace

# 576
Засилвам ги към сестра ми, майка ми или свеки  Peace Ако не им става, те намират на кого да ги дадат  Peace

Simple Smile И при мен е така.

# 577
  • София

Аз до едно време ги продавах в OLX, понеже ми задръстват апартамента, но от както промениха там...всичко...вече си прашасват тука и ми късат нервите.

# 578

Аз до едно време ги продавах в OLX, понеже ми задръстват апартамента, но от както промениха там...всичко...вече си прашасват тука и ми късат нервите.

Хах, точно това провокира въпроса ми Simple Smile Преди години и аз се опитвах да продавам там, но сега както са го променили не е добре, а и нещо продажбите са трудни, а вече имам един гардероб с неуспешни нови придобивки в гардероба... Grinning

# 579
Аз неуспешните покупки ги подарявам.Или на познати или на хора които се нуждаят Simple Smile

# 580
# 581
Има една група във Фейсбук, в която членувам, казва се Нашата сергийка, и там се продават такива неща. Аз лично съм си купувала. Мисля, че е добра идея да се създаде такава група, може да е само за неуспешни покупки, ще е от полза за всички! Peace

# 582
  • София-Младост
Има една група във Фейсбук, в която членувам, казва се Нашата сергийка, и там се продават такива неща. Аз лично съм си купувала. Мисля, че е добра идея да се създаде такава група, може да е само за неуспешни покупки, ще е от полза за всички! Peace
То има и предполагам не е само тази
https://www.facebook.com/groups/255705504509064/

# 583
  • Berlin
Аз съм в тази. Laughing

# 584
  • София
Искам и аз.

Общи условия

Активация на акаунт