Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 758
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
И намен много ми хареса за коледен подарък, но от този сайт май не може да се поръчва за България.   Thinking

# 556
Може.  Peace

Но начисляват скъпа доставка, мита, акцизи и каквото там се сетиш. Тук също го има, но само един цвят на верижката

http://www.watchshop.com/ladies-fossil-original-boyfriend-chrono … 38-p99980861.html

# 557
  • Berlin
Мисля, че имаше английски сайт също на Фосил, а при нас ги продават в Галдини, но не знам доколко са актуални моделите. Моят го взех преди 3-4г. оттам.

# 558
  • София
Мисля, че имаше английски сайт също на Фосил, а при нас ги продават в Галдини, но не знам доколко са актуални моделите. Моят го взех преди 3-4г. оттам.
Сега се сещам, че някой ми беше казала за Галдини - можело да се избере часовник по каталога и го поръчват. Обаче не знам, това нещо до колко оскъпява нещата  Thinking

# 559
Сега се сещам, че някой ми беше казала за Галдини - можело да се избере часовник по каталога и го поръчват. Обаче не знам, това нещо до колко оскъпява нещата  Thinking
Много.

# 560
# 561
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми пристигнаха Бритиш конверските,обаче са огромни и не отговарят на посоченият размер.За съжаление всички останали със знамето са изчерпани.Връщам ги. : /

Последна редакция: пт, 13 ное 2015, 02:11 от Beautyholicа

# 562
Не мисля, че се оскъпява в Галдини, поръчвала съм си каишка от тях, по каталожен номер и цената си беше колкото в Австрия ми бяха казали. Така че предполагам и часовниците ще са колкото в Европа. Естествено в Щатите са по-евтини, но това е нормално. Обикновено цените в Европа са същите като в Щатите, но в евро.

# 563
От мен малко придобивки  Heart Eyes

Боти
http://prikachi.com/images.php?images/601/8461601v.jpg

Портмоне
http://prikachi.com/images.php?images/602/8461602c.jpg

и още разни пуловерчета преждевременно, но не намирам снимки Simple Smile

# 564

От номерацията за юноши   Wink

# 565
Момичета,  знаете ли откъде мога да се сдобия с boyfriend дънки? Някакъв сайт или по-добре магазин в Пловдив, че не обичам да купувам дънки онлайн.

# 566
Лятото имаше в New Yorkera, но не знам дали ще са налични все още.

# 567
  • София
Момичета,  знаете ли откъде мога да се сдобия с boyfriend дънки? Някакъв сайт или по-добре магазин в Пловдив, че не обичам да купувам дънки онлайн.
В момента най-различни модели boyfriend дънки има и в H&M, и в Бершка, Страдивариус, Зара.

# 568
  • Пловдив
Доколкото си спомням, в мола в Пловдив няма нито Бершка, нито Страдивариус, нито Зара. Във връзка с потребителката предпочита първо да пробва дънките.
В Гранда лятото имаше много boyfriend модели.Може да видите и в магазините по главната. Тъй като не съм търсила скоро, не мога да кажа със сигурност.

# 569
  • София
Доколкото си спомням, в мола в Пловдив няма нито Бершка, нито Страдивариус, нито Зара. Във връзка с потребителката предпочита първо да пробва дънките.
В Гранда лятото имаше много boyfriend модели.Може да видите и в магазините по главната. Тъй като не съм търсила скоро, не мога да кажа със сигурност.
Сори, но не знам, какви магазини има в Пловдив. Предположих, че има МОЛ-ове и съответно същите магазини, които ги има и в София Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт