Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 469
  • 723
  •   1
Отговори
# 465
  • срещу двата комина :)))
аз най-накрая да се похваля с тези ботуши  Heart Eyes, оказа се, че малко съм се оляла с номера и са ми леко големи, но и така ще си ги нося  Heart Eyes

Скрит текст:

сега трябва само да си издиря онзи комплект за почистване  Sunglasses

# 466
Момичета, може ли да ме ориентирате, къде мога да намеря избор от "нормални" дънки  Rolling Eyes
Обикалям из молове, но навсякъде са тези противни слим модели, които аз не мога да понасям  Crossing Arms Тук-там за разнообразие - шалвари, които също не харесвам.
Къде мога да намеря класически прави дънки  Rolling Eyes

# 467
Levi's, Replay?

# 468
  • София-Младост
В Mango също имаше 1_2 модела прави.

# 469
  • София
Момичета, може ли да ме ориентирате, къде мога да намеря избор от "нормални" дънки  Rolling Eyes
Обикалям из молове, но навсякъде са тези противни слим модели, които аз не мога да понасям  Crossing Arms Тук-там за разнообразие - шалвари, които също не харесвам.
Къде мога да намеря класически прави дънки  Rolling Eyes
Веси показаните на предната страница от Ала Бала са точно страйт модел. Прави. Виж ги в Манго. Сега са и на добра цена, както писах на предната страница.  Peace

# 470
Veselina, публикуваните по-нагоре дънки от Ала Бала, не те ли устройват. Освен това са без пари. Жалко, че манго сега са с магазини само в София май. Чудя се дали да не  рискувам и да си ги поръчам от сайта. Макар че много трудно си намирам дънки и панталони, които да ми стоят добре.

# 471
В Манго влизах, но преди време...Явно пак трябва да го посетя  Thinking Принципно не ми е от любимите магазини и рядко намирам нещо, което да ми допада.

В Replay не намепих нищо преди две седмици, когато ходих.
Къде им е магазинът на Levi`s - тях нещо съм ги изпуснала  Rolling Eyes

# 472
  • София
В Дъ мола има/ше Levi's

# 473
И аз съм в търсене на прав модел дънки, но задачата се усложнява, защото искам друг цвят извън стандартните сини/черни. Виждали ли сте някъде?

# 474
аз най-накрая да се похваля с тези ботуши  Heart Eyes, оказа се, че малко съм се оляла с номера и са ми леко големи, но и така ще си ги нося  Heart Eyes

Скрит текст:

сега трябва само да си издиря онзи комплект за почистване  Sunglasses

О, много хубави, честито!
Аз сега се чудя сиви ли да си взема, или черни...ще реша на място. Май първо черни, а после сиви...

От мен шал от Bijou Brigitte, който издирвах безуспешно от седмици (разпродаден в Прага, в холандския сайт свършил, и най накрая го намерих в Берлин:

# 475
В Манго влизах, но преди време...Явно пак трябва да го посетя  Thinking Принципно не ми е от любимите магазини и рядко намирам нещо, което да ми допада.

В Replay не намепих нищо преди две седмици, когато ходих.
Къде им е магазинът на Levi`s - тях нещо съм ги изпуснала  Rolling Eyes

В Дъ Мол имат и на Витошка се сещам, за други молове не знам.

# 476
  • Пловдив
Mrs.Turner / Samberg, купи си една стелка по-плътна и ще отнеме това, че са ти леко големи.

# 477
Скрит текст:
блуза за мен и ММ  Heart Eyes

# 478
 В Peek and Cloppenburg може да има прави дънки. Имаше едни Мондего или нещо подобно, да не излъжа. Сещам се за Томи Хилфигър също.
Аз от години си купувам дънки само на Гап и съм много доволна. Говорим за класически дънки, те имат различни дори разкроени. За съжаление закриха магазина и дори няма къде човек да пробва да си знае номера. Радвам се, че все още вървят по същата номерация и съм си на един и същи номер и имат и различни дължини, защото ми е омръзнало да купувам дънки и да ги нося да ги скъсяват. Там поне не е така. В Левис също понякога имат по-къси, но не всички модели. Въобще както ми обясниха веднъж в Томи Хилфигър в България се внася само една дължина нищо, че производителя има и по-къси. То ние сме високи хора кво, като скандинавци почти.

# 479
  • София
В Peek&Cloppenburg също се предлагат различни дължини на дънките,поне при мъжките модели.За дамските не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт