Нови придобивки в гардероба - 42

• 135 472
  • 723
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, може ли да ме ориентирате, къде мога да намеря избор от "нормални" дънки  Rolling Eyes
Обикалям из молове, но навсякъде са тези противни слим модели, които аз не мога да понасям  Crossing Arms Тук-там за разнообразие - шалвари, които също не харесвам.
Къде мога да намеря класически прави дънки  Rolling Eyes

Вчера си взех такива от Redstar - намира се в CSS мола в Гео Милев (срещу ИЧС). Има много модели и различни цветове (синьо, сиво и черни нюанси) прави и разкроени дънки. Там винаги ми е харесвало, че влизаш, казваш какво търсиш на девойката и тя ти дава точно твоя номер от модела който най-добре пасва на фигурата ти. Страхотни са им консултантките! Минус е, че се плаща само кеш  ooooh! 

# 496
Аз съм сигурна, че сайта ще прегрее и няма да можем да пазаруваме.
Не е по една, а е само по една бройка от артикул пише на сайта. Това се прави за да не се поръчат примерно всички номера от дадена рокля или обувки.

Последна редакция: чт, 05 ное 2015, 10:39 от densi

# 497
  • Berlin
Да, моя грешка, пише за онлайн пазаруването само.

Не знаех, че и на място важи. Пишеше специално за онлайн пазаруването, поради големия интерес..

# 498
  • Sofia
+1 Изцяло подкрепям написаното от Wave Peace, аз също във вторник си взех прави дънки от  Redstar -  CSS мола в Гео Милев (срещу ИЧС) , точно каквито исках и получих съвсем адекватно и професионално съдействие от консултантките....и допълнителна услуга - подкъсяване на дължината.. и на следващият ден си ги взех готови..... Grinning

# 499
Да сайта блокира!

# 500
  • София
Не е по една, а е само по една бройка от артикул пише на сайта. Това се прави за да не се поръчат примерно всички номера от дадена рокля или обувки.
Прегря Crossing Arms Или поне аз съм на изчакване.

# 501
Май всички сме Tired

# 502
Прегря Crossing Arms Или поне аз съм на изчакване.

И аз съм на изчакване от 30 минути, рефрешвам на всяка минута. Да бяха предвидили трафика...  Crossing Arms

# 503
Не знам трафика ама как решават кой е на изчакване?

pancake много сладък никнейм

# 504
Всички са на изчакване, просто сайта е блокирал.

# 505
Ще ме светне ли някой какво интересно има, че всички чакат... не мога да проследя дискусията отначало..  Hug

# 506
Колекцията на Балмен за hm Peace

# 507
  • София
Сайтът вече работи, но пък нищо не остана. Придвидимо.

# 508
Аз успях с желаните неща, но не и с мъжката серия.

# 509
  • София
Аз успях с желаните неща, но не и с мъжката серия.
еха, какво си взе? Аз бях харесала бялото сако, сандалите и черният кожен панталон.

Общи условия

Активация на акаунт