БАРСЕЛОНА - тема 6

• 104 987
  • 760
  •   1
Отговори
# 120
Спира близо до Ургел метро станция. Поне минахме от там. Имам карта от аеробуса и там е отбелязано точното място. Мога да сканирам и пратя на мейл, че не се научих тук как се слагат снимки.  Simple Smile
Имам 3 броя книжки с отстъпки от аеробуса.  От онзи ден са, ако някой пътуващ на там ги иска, да пише, за да му ги дам.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 10:28 от цлете

# 121
  • Русе
Въпрос към ползвалите аеробуса - спира ли на други спирки освен на пл. Испания и пл. Каталуния?
Хотелът ни е в района на Urgell метростанция, някъде по средата между пл. Испания и пл. Каталуния. Чудя се дали да ползваме аеробуса или нощната автобусна линия?!

Не съм ползвала аеробуса, но тази спирка е показана в сайта.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 08:05 от maiche

# 122
Maiche, Цлете, благодаря ви, ориентирах се.

# 123
Имам нужда от помощ.  Ще пътувам на 15.09. за Санта Сузана.
 Имам поръчка от един сладур на 10г.  за  "екип на любимия   Барса". Ще имам ли проблеми  да намеря, като  поне два дни съм планирала да  бъдем в Барселона  и знаете ли какъв е екипа за  сезон 2015/2016г.?   Малкия казва,  че екипа е с   хоризонтални на раета, но дали правилно съм разбрала?

# 124
  • Луната
Имам нужда от помощ.  Ще пътувам на 15.09. за Санта Сузана.
 Имам поръчка от един сладур на 10г.  за  "екип на любимия   Барса". Ще имам ли проблеми  да намеря, като  поне два дни съм планирала да  бъдем в Барселона  и знаете ли какъв е екипа за  сезон 2015/2016г.?   Малкия казва,  че екипа е с   хоризонтални на раета, но дали правилно съм разбрала?

Явно да. Това е екипа за сезон 2015/2016г от официалният сайт на ФК Барселона. Малкият знае какво иска Laughing

# 125
  • Русе
Екипът на Барселона е до 8г. За дете на 10г се купува по отделно тениска и т.н. Аз купих на познато дете екипче от официалния им магазин на площад Каталуня.

Последна редакция: нд, 13 сеп 2015, 19:08 от maiche

# 126
Екипът на Барселона е до 8г. За детето на 10г се купува по отделно тениска и т.н. Аз купих на познато дете екипче от официалния им магазин на площад Каталуня.
Какви са цените в официалния магазин?
Ще ходим януари месец и допускам, че 2 броя няма да ми се разминат. Mr. Green

# 127
  • Русе
За размер 24-36 месеца - 60 евро

# 128
Търсих тениска на Барселона за 2 годишно. Цената на неофициалните магазини 30-40 Евро. Е, може да се пазариш.

# 129
Мога да препоръчам ресторант Les Quinze Nits. Намира се на Plaça Reial. Порциите са малки, но вкусни и на добри цени. Атмосферата е много приятна на площада. Ето менюто. Два пъти вечеряхме там. Чакахме на опашка, за да се освободи маса около 15-20 мин.

Успях да го посетя. Страхотно е! Октоподчетата с чеснов сос ги сънувам. Надявам се ноември когато пак бъда в Барселона да си хапна отново там.

# 130
На Woman in White  и maiche  благодаря много. 
 Екипа  е  най важното  нещо, което трябва да се купи.......

# 131

Благодаря на Mandy2 и Regina di cuori за отговорите  за моите несгоди с Ренфето bouquet за протокола все още няма билети за дата 18 октомври. Но ще чакам  Confused

# 132
  • София
Val Bal, явно сме били в един самолет  Simple Smile
На площада пред катедралата имаше изложине на книги и автори, разказваха на няколко места едновременно. Времето беше чудно - 25 градуса.
[ Sunglasses/quote] Да, били сме в един и същ самолет! И да времето беше много хубаво и имаше изложение пред Катедралата! Ако те познавах, щях да ти се обадя! Sunglasses Sad

# 133

Благодаря на Mandy2 и Regina di cuori за отговорите  за моите несгоди с Ренфето bouquet за протокола все още няма билети за дата 18 октомври. Но ще чакам  Confused
Проверявай периодично,ще излязат  Peace.

# 134
Здравейте  Hug

Нова съм в тази тема, успях да хвърля един много бърз поглед на заглавната страница и ... мога само да кажа едно ОГРОМНО браво и благодаря  Hug на този, който е положил толкова много труд и усилия, за да събере, систематизира и подреди всичката тази информация!   bouquet Hug

Ще изчета подробно всичко, но бих искала да помоля за препоръка за някой приятен хотел в околностите на Барселона. На мъжът ми му е мечта да отиде в Барселона и тъй като не сме ходили там нямаме представа към къде да се насочим. Изгледах един куп хотели в букинга (предимно в Лорет и Малгрет де Мар, както и няколко в Санта сузана), изчетох цели тонове коментари и мнения и ..... това, което постигнах е, че се обърках още повече  #Crazy
За това, ако някой от вас може да препоръча местенце и хотел, ще съм много благодарна.  Hug

Освен това полетите на Wizzair са все с пристигане след 22:30 в Барселона. Гледам, че последните влакове са до към 23:30. Ако кацаме след 22:30, едва ли ще успеем за последния влак за където и да било. Някакви съвети с какво друго можем да се придвижим до околните градчета по това време на нощта (с изключение на варианта такси)  Thinking

Още веднъж благодаря предварително на отзовалите се  Hug Отивам да ви чета по-задълбочено Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт