БАРСЕЛОНА - тема 6

• 104 985
  • 760
  •   1
Отговори
# 675
Е как тогава с едно цъкване влизат двама и се води 1 пътуване (ако пропуска е като в нашето метро повече от 1 човек няма как да мине)? Или нещо не съм разбрала и си се водят 2 пътувания, просто картата е 1? Дефакто имаме по 5 пътувания всеки?

# 676
  • софия
Е как тогава с едно цъкване влизат двама и се води 1 пътуване (ако пропуска е като в нашето метро повече от 1 човек няма как да мине)? Или нещо не съм разбрала и си се водят 2 пътувания, просто картата е 1? Дефакто имаме по 5 пътувания всеки?
Малка редакция.
И предполагам, последно питане, свързано с картите за градски транспорт Т10. 

И как точно се ползва? Това за 75-те минути го разбрах. Обаче не разбрах като се ползва от двама души как става? Цъка се картата, отварят се вратите и първия влиза, след това картата пак се цъка от втория човек. И тези две цъкания се водят едно пътуване с метрото? Не,водят се две пътувания Така ли е? Обяснете моля ви как сте процедирало, когато двама сте ползвали една карта.

Благодаря.

# 677
  • Русе
Да, картата е за 10 пътувания. Ако сте двама означава по 5 пътувания на човек.

Картата се чекира за всеки човек поотделно. На гърба се отбелязва едно пътуване с дата и час. Ако двама са се чекирали, на гърба  се отбелязват 2 пътувания.  Hug

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 10:36 от maiche

# 678
Ако искам да си купя карта само за Renfe Rodalies за 4 зони, трябва да си купя Т-10 Bonotren ли? Благодаря! Peace

# 679
Ясно,maiche,благодаря.

# 680
  • срещу двата комина :)))
Здравейте,
искам да попитам дали някой е ползвал locker Barcelona - мястото за съхранение на багаж на площад Каталуня.
http://www.lockerbarcelona.com/en/prices-and-sizes.html

Правилно ли се ориентирам, че ако наемем една кабина в нея могат да се съберат 3 куфара среден размер и нужно ли е още от сега да си запазя такава. Цената на час ли е? Ще пътуваме в края на юни.
Благодаря предварително.

аз съм ги ползвала, да този е за три куфара с описания размер. Не е нужно да се запазва от сега, но гледам че предлагат и този вариант. Ако искаш да си супер сигурна, че
е има място се презастраховай,цената е за цял ден  Peace

# 681
Благодаря, Mrs.Turner / Samberg, най-вероятно ще запазим кабина в деня на пристигането ни. Мястото се намира в уличката, съседна на тази, на която е нашия апартамент.

# 682
  • София
Здравейте, някой ще може ли да ми каже къде се намира другият фирмен магазин на Барселона, който е в центъра. Цетох някъде в темите, че там нещата са една идея по-евтини.  Confused

# 683
До Саграда Фамилия имаше нещо такова, но не е в интересите ни и какво точно беше, ще излъжа.

# 684
Здравейте, някой ще може ли да ми каже къде се намира другият фирмен магазин на Барселона, който е в центъра. Цетох някъде в темите, че там нещата са една идея по-евтини.  Confused

Дано ти помогне това:
http://www.barcelona.com/barcelona_directory/shops/futbol_club_b … a_official_stores

Оказва се, че имат 7 магазина. Този в MareMagnum (мола на кея) съм го виждала, също знам и за този на  площад Каталуния. Мисля, че съфорумка беше споделяла, че в този на площад Каталуния е пазарувала по-евтино.

# 685
  • София

Дано ти помогне това:
http://www.barcelona.com/barcelona_directory/shops/futbol_club_b … a_official_stores

Оказва се, че имат 7 магазина. Този в MareMagnum (мола на кея) съм го виждала, също знам и за този на  площад Каталуния. Мисля, че съфорумка беше споделяла, че в този на площад Каталуния е пазарувала по-евтино.
Благодаря !  bouquet

# 686
Здравейте, някой ще може ли да ми каже къде се намира другият фирмен магазин на Барселона, който е в центъра. Цетох някъде в темите, че там нещата са една идея по-евтини.  Confused

Дано ти помогне това:

Оказва се, че имат 7 магазина. Този в MareMagnum (мола на кея) съм го виждала, също знам и за този на  площад Каталуния. Мисля, че съфорумка беше споделяла, че в този на площад Каталуния е пазарувала по-евтино.
Аз бях писала по-назад,че пазарувахме сувенири на ФК Барселона от магазин в гара Сантс.До колко е официален не знам,нещата си изглеждат като във фирмения магазин на стадиона,магазинчето е  сравнително малко.

п.п. Тук пише за магазинчетата в гарата ,на футболния клуб е този,от който пазарувахме ние :
http://www.barcelona-tourist-guide.com/en/transport/stations/est … celona-sants.html

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 19:47 от Анонимен

# 687
Здравейте! Ще бъда в Барселона за Великден. Дали има някакво организирано там посрещане на празника както вечерта тук около църквите?

# 688
  • София
Здравейте! Ще бъда в Барселона за Великден. Дали има някакво организирано там посрещане на празника както вечерта тук около църквите?
Техният Великден мина - католици са.

# 689
Да, зная че мина  Wink Питам за източноправославна общност, църква или ....

Общи условия

Активация на акаунт