БАРСЕЛОНА - тема 6

• 105 251
  • 760
  •   1
Отговори
# 495
  • софия
Съжалявам, но никъде не срещнах цена на такситата повечето с метро и бусове, но аз ще имам багаж и искам да знам колко ще ми струва таксито от порта/пристанището/ където спират круизните кораби до площад Испания, където ще нощувам в хотел. Благодаря предварително за бързият и точен отговор.
От летището до Саграда Фамилия - 35 евро. Да Спаня е малко по-малко.

# 496
mimimost, моят син също е фен на Барса. Каза ми, че новата тренировъчна база (новата Ла Масиа) е това - http://www.fcbarcelona.com/club/facilites-and-services/detail/ca … ts-city-in-detail

https://en.wikipedia.org/wiki/Ciutat_Esportiva_Joan_Gamper

Благодаря от сърце и благодари на твоя син, също.  Hug
Явно е по-голям от моя шестгодишник Simple Smile

Те в срядата, когато ще сме там ще имат домакински мач, така че във вторник със сигурност ще тренират и мисля да идем Simple Smile Сега ще проуча и пътя до там.

# 497
  • София
По-голям е. Simple Smile И е огромен фен на Меси - също като твоя син. Изобщо.... ходенето в Барселона точно в този момент е провокирано именно от любовта му към Меси и Барса.
Когато се върнете, много ще се радвам да разкажеш повече за мача и за ходенето до Ла Масиа.  И аз се надявам да има домакински мач когато ние сме там, но това ще е чак в началото на следващия сезон и още нищо не се знае.

# 498
Оооо, дано се получи. При нас процедурата е обратна - първо избрахме мача, после купихме билетите за самолета. И програмата така я редим, първо фк-то, после каквото остане Simple Smile Само дето се оказа, че билетите за мача ще ги пуснат онлайн седем дни преди самия мач, ама няма значение Simple Smile
Предния път се оказа, че има ШЛ и мъжете се възползваха в последния момент, купили си билети от касите на стадиона, точно преди мача. Завърши 6:2 за Барса - младите години на Меси Simple Smile Надявам се и сега да ни сполети подобен шанс и най-важното да не хванат да преместят мача извън аванса, който сме си оставили +-2 дни Simple Smile

Редактирам се, за да допълня, че проверявах колко струват летните тренировъчни лагери за деца в Барса - около 5000 долара. Не е шега, хиляди са. Само за справка на Манчестър юнайтед беше около 500 паунда, а на Ливърпул около 300. Всичко е за седмица. Сигурно ще е по-рентабилно към друг отбор да се насочат Simple Smile

# 499
  • София
Твоето дете е случило на майка. Simple Smile Аз имам няколко месеца да преглътна цената на билетите за мач и никак не е сигурно, че ще ми се получи.  Laughing

# 500
  • София
Ей, девойки, с тази тренирвъчна база ме хвърлихте в размисъл ! Дано през юни да е свършило първенството. Mr. Green

# 501
Благодаря Simple Smile и теоето, и изобщо всяко дете е случило на най-подходящата възможна майка, ама това е друго.

Всъщност за билетите им писах мейл и на мен също ми се наложи да преглътна, че и шестгодишните плащат билет за мача - "съобразно новите им правила". Ние планираме ШЛ и най-евтините са 100 евро, та аз може и да пропусна, щото три по сто отива колкото цялото ни спане, например. Но вие, ако уцелите домакински или за купа, може и по 30 евро да намерите, така че уведомете Господ за плановете си и дано се получи.

Сега мисля да се запознавам по скайп с някой барселонец да питам къде живее Меси Simple Smile Щото тук явно никой не знае. А щом тук никой не знае, значи положението е сериозно.

И, моля, изобщо не се замисляй за детето и билет за мач, защото трептенето на сърцето и искрите в очите нямат цена.

Весела вечер на всички Simple Smile

# 502
Привет!
И аз имам в къщи няколко броя футболни запалянковци, така че посещението на Барселона беше съобразено с посещение на Камп Ноу и мач на Барса. Ние улучихме Еспаньол- Барселона. И двата отбора са местни, но мача се игра на стадиона на Еспаньол. Най- големия карък, който ни споходи е, че ние купихме билети за връщане на 06/01/16, а в последния момент излезе програмата за купата на Краля според , която Барса имаха домакински мач/ пак с Еспаньол/ на 06- ти вечерта. Шок. А имаше вариант да си дойдем на 07- ми, като купувахме билетите. Де да сме знаели. Освен това билетите за Купата на Краля бяха по 10-15-20-30 евро.
Относно къщата на Меси. Според мен вариант да я видите дори отдалече клони към 0. Пожелавам ти успех, разбира се и пиши като се върнете.

За камповете на Другите отбори. Какви са тези цени от 300,500 евра? Невъзможно. Да не е някакъв спортен лагер, нямащ нищо общо със скаути и прочие?

# 503
Мерси, за къщата на Меси звучи много обнадеждаващо Simple Smile, добре че не се отказвам лесно, че тук мъжът ми вика, че съм изключително самонадеяна да търся подобно нещо, та, не си единствената, която ми дава големи надежди Simple Smile

Не знам какво имаш предвид за скаути? Аз говоря за летен футболен лагер - тренировки, спане, екип, една седмица и вклчена една тренировка на официалния стадион. Ето за Ливърпул - https://bookings.liverpoolfc.com/soccerschools/courses/courses.h … -1&country=GB. Ето за Ман юнайтед,  за жалост за 2016 ето какво пише - Manchester United Soccer Schools 2016 Courses "As a result of an ongoing review of our programmes, it has been decided not to run our Residential Training Camps in 2016. " - https://www.manutdsoccerschools.com/

# 504
Ех момичета, а аз след като купих билетите видях, че в неделята /първия ни ден в Барса/ е "Ел Класико" - цените на билетите са умопомрачителни и няма отстъпка дори за членове на фенклуба  #Crazy  #Crazy  #Crazy и още не съм споделила това със синковеца /бащата е ясно, че веднага ме разбра  Laughing/.
Държа да споделя, че сина ми не е фен на Барса, но е луд футболен фен и с познанията си за всеки отбор /в т.ч. и за Барса/ може да сложи всеки в джоба си.
Сега търся някакъв фенски бар, за да гледаме мача и ако победят да сме близо до Рамбла за победното шествие.
Ако някой има идея, къде да гледаме мача, моля да сподели

# 505
хаха, да, гледах ги аз за Ел класико - 2000+ евро - изобщо не си поплюват. Първата идея и на нас ни беше за тогава, че е точно във ваканцията на учениците, ама това е лудост Simple Smile Според мен, обаче, при добро желание за около 150-200 евро може да се намери билет, даже може и официален. Просто големите отбори имат някаква политика от типа, който не може да отиде с клубна карта, да им съобщи два-три дни по-рано - по този начин фк-то печели двойно, продавайки билети за места на клубни карти, а ние печелим ласт-дей оферти.

# 506
Мерси, за къщата на Меси звучи много обнадеждаващо Simple Smile, добре че не се отказвам лесно, че тук мъжът ми вика, че съм изключително самонадеяна да търся подобно нещо, та, не си единствената, която ми дава големи надежди Simple Smile

Ами вчера се консултирах, след като прочетох първия ти пост.
Отговорено ми бе, че не си само ти, а милиони фенове, папараци...как ще живее човекът, ако е лесно да бъде видян, сниман. Май къщата е затворен квартал, с много строга охрана.
Но пак казвам -Успех. Аз самата много исках да го видя.

Последна редакция: чт, 18 фев 2016, 08:22 от gerka

# 507
Абе, те, принцеса Катрин я снимаха гола, ти тук за един Меси Wink

Разбира се, че си права, това е заложено още в началното условие Simple Smile Ама аз и до охраняваната зона да се добера ми е достатъчно, чак пък да го докосвам... не, моля Simple Smile Иначе, дано го видя, поне на стадиона.

# 508
  • София
Здравейте,
Планираме екскурзия до Барселона за три дни в началото на м. май. Ще бъдем 4 възрастни + 2 деца. Ще ви бъда много благодарна, ако ми препоръчате места за настаняване - търся около пощад Каталуния, на (цена до 2000 лева за трите нощувки), доколкото там спират автобусите от летището (ще летим с Уиз еър и пристигаме сравнително късно). Разглеждах много хотели и апартаменти, но тези, които ми харесват, имат доста негативни отзиви в Trip advisor - свързани с кражби или много ниска хигиена. Приемам всякакви предложения за хотели/апартаменти, от които сте доволни.
Благодаря ви предварително!

# 509
  • Milano
Въпреки, че си строи къща в Педралбес, още си живее в Кастелдефелс, даже смята да я разширява.

Месси имам предвид. Laughing

http://www.lettera43.it/persone/leo-messi-mister-65-milioni-ha-u … e_43675164115.htm

Естествено, че ще е свършило първенството през юни - тогава почва Европейското във Франция.

Зорчи, нямаш грижа да гледаш мача навън.
Аз ресторант без огромни тв в Барселона, на който дават мачовете не съм виждала.

Общи условия

Активация на акаунт