Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 723
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
здравей amelya,
при кой лекар си в Селена?

Изпратила съм покани за приятелство на мамите които са ми дали линк към профилите във ФБ,чакам да ме приемат за да направя групата

# 121
Аз съм при д-р Матев.Дано ми слезне бебчо тези дни да си родя нормално,че за сега е доста високо и май няма никакво намерение да излиза.

# 122
Момичета, здравейте.
Какво стана с групата във фейсбук?

# 123
Здравейте аз съм Силвия  от Пловдив , чакам момче през декември , което ми е второ дете  . че се радвам да се запозная с вас момичета , Хубав ден

# 124
Здравейте момичета, ще се радвам да се присъединя към вас, терминът ми е далече- януари, ще е хубаво да споделим емоциите заедно. Живот и здраве това ще ни е 2-ро детенце, имаме си момче почти на 8. Събра ли се фейсгрупа? Леко бременеене и раждане  Hug

# 125
ДВ! Simple Smile
Може ли раждалите мами, да споделят как стоят нещата с педиатрите? Като се роди бебето му се обаждате(след предварителна уговорка)  и на кой ден идва?  Благодаря предварително Simple Smile

# 126
С педиатъра трябва да се уговориш предварително, т.е. преди раждането. Той идва в дома ти в деня на изписването или на следващия ден. Аз бях подготвила списък с въпроси за педиатърката като дойде. По-късно се оформят документите като вземеш акта за раждане. За мамите с първа бременност мога да препоръчам книгата на д-р Михов за грижи за бебето. Не си спомням точно името, но по книжарниците я знаят. Беше ми много полезна през първите месеци.

# 127
С педиатъра трябва да се уговориш предварително, т.е. преди раждането. Той идва в дома ти в деня на изписването или на следващия ден. Аз бях подготвила списък с въпроси за педиатърката като дойде. По-късно се оформят документите като вземеш акта за раждане. За мамите с първа бременност мога да препоръчам книгата на д-р Михов за грижи за бебето. Не си спомням точно името, но по книжарниците я знаят. Беше ми много полезна през първите месеци.

# 128

# 129
Привет и от мен!
Понеже гледам обсъждате датата на раждането - и аз съм съвсем скоро, до 15-16 дни се очаква Simple Smile
Също ще раждам в Торакс, при Роман Кунчев, нормално раждане.
За лекциите - ако съм добре мисля задължително да отида на 5-ти в Мол-а, а за 11-ти незная още, близо ми е до термина...
А тези в четвъртъците в УНИКАТО какви са, кой ги организира и как протичат горе-долу? за пръв път за тях чувам...и всъщност къде е този ресторант? Ще съм благодарна ако някой ми отговори....

Бубинка, ще чакам от теб подробна инфо за Торкакс, как е минало всичко, добре ли е обстановката, храната, отношението, и т.н. Засега ти желая от сърце успешно раждане! Hug

# 130
  • Пловдив

А тези в четвъртъците в УНИКАТО какви са, кой ги организира и как протичат горе-долу? за пръв път за тях чувам...и всъщност къде е този ресторант? Ще съм благодарна ако някой ми отговори....

https://www.facebook.com/IzaMamaSchoolPregnant?fref=ts

Това са лекциите в Уникато. Ресторанта се намира до гимназия Яворов е Кършияка

# 131
Благодаря Снежна мама! Вече имам уговорка с педиатъра! Simple Smile

# 132
Момичета , леко раждане, после да разказвате  Heart Eyes Аз вече съм го преживяла веднъж, но винаги е много вълнуващо  и уникално.
На лекции мисля да ходя към края на месеца, тъй като сме по почивки. По принцип са ми ясни нещата, но със сигурност има новости, пък и да срещнеш бремелинки винаги е приятно.

# 133
tai, и на теб леко раждане! И задължително да разкажеш за Торакс!
Стискам палци всичко да е наред!

# 134
Здравейте и от мен!
Ще се радвам да се присъединя към групата, терминът ми е на 30.10. - чакаме първородното си момиченце и по принцип се следя при д-р Бачуров, но тези дни разбрах, че вече и той се е преместил в Селена и останах меко казано объркана, понеже съм чувала много противоречиви мнения за тази болница, а и разликата в цената си е доста осезаема... Някой има ли впечатления и мнения от там?  Колкото до лекциите - ходила съм на няколко в Окръжна и на тези в Тон-Бонбон, определено в Окръжна ми допаднаха повече, сега мисля да ида на 06.08. в Уникато да видя как ще е там. Желая на всички леко бременеене Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт