verji_87,не си сгрешила в избора на лекар
Дали е станало нещо с бебче , 16 седмица съм 
дано нищо им няма на бебоците . Аз с предната Б. паднах в началото ,после стана мисед и сега много му се притеснявам
Лошото сега че сме на почивка в чужбина доки ме изпрати само с нош па и магнезий, прибираме се чак в неделя. Не че тука ако се наложи няма да намерим болница тук, но на 20 села има една, пък и то ще ме прегледат ако кървя нещо. Дано да не се стига до там
Аз в този период не знаех, че съм бременна и много скачах и танцувах( с това се занимавам) и бая антибиотици изпих, защото бях доста болна, затова мисля, че с вас всичко е наред!
ама все пак нали е по-лесно за него....си го препоръча човека... А за планираното раждане беше леко озадачен, но тъй като е много възпитан и културен като човек, нищо не каза и отношението не си промени, поне не забелязвам....
Дали е станало нещо с бебче , 16 седмица съм 

и здрави бебоци
за успокоителните думи, вярвам че всичко ще е наред. За АБ не го мисли и аз изпих доста със сина, докато не знаех, и здрав ,умен е като майка си
. На мен за сега ми води ЖК джипито, понеже ми е трудно да откртия свястен Аг по ЗК, но той все повече и от гинеколозите знае, та се замислям да се прехвърля и притеглям страните.Препоръчани теми