Бременни мами 2015 от Пловдив

• 51 721
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
дайте линкове към лекциите,че нещо не ги намирам,за утре в мол-а и в уникато

verji_87,не си сгрешила в избора на лекар

# 151
# 152
http://m.moetodete.bg/uchilishte-za-roditeli/uchilishte-za-rodit … -v-grplovdiv.html  а тази е в мол-а, аз мисля да посетя и двете Simple Smile

# 153
Tai само така, не се поддавай, предизвиканото раждане е гадно. Със сина ми сложиха хапче, защото бях ден след термина получих разкритие, но със слаби контракции, да видите как се напъва, след 3 дена като се видях в огледалото се изплаших  Close 
Момичета, как стоят нещата в Торакс, ако ходите там по ЗК, каква е цената на раждане? А също и цялото проследяване + раждане колко струва? Аз ходя на частно при една докторка, тя работи във ВМИ, там обаче си е мизерно, там раждах, отношението на нисшия персонал е ужасно, гледат те 100 маймуни, стажанти, студенти и няма миг почивка, за чистотата няма нужда да коментирам, който е лежал в държавна болница знае...
Jojo842, разбира се важен е лекарят, но и мястото не по-малко, аз за това го мисля, но да стигнем живот и здраве до тогава, а именно през януари.
Преди малко направих една глупост. Завъртях едно кресло, щеше да падне и аз го задържах и вдигнах с една ръка. Заболя ме корема ниско и сега много се притеснявам  Sad Дали е станало нещо с бебче , 16 седмица съм  Sad

# 154
Аз около 20г.с паднах и цялата бях в рани и синини, мялко след това паднах по едни стълби, а мин седмица(38г.с) паднах от един стол. Това са ми тежките,  а леки имам към 10-на случаи още. Но ако продължава да те боли, обади се на доктора ти.

# 155
Оххх милата ти  Hug дано нищо им няма на бебоците . Аз с предната Б. паднах в началото ,после стана мисед и сега много му се притеснявам   Sad Лошото сега че сме на почивка в чужбина доки ме изпрати само с нош па и магнезий, прибираме се чак в неделя. Не че тука ако се наложи няма да намерим болница тук, но на 20 села има една, пък и то ще ме прегледат ако кървя нещо. Дано да не се стига до там  Praynig

# 156
Мисля, че в 16 г.с. плацентата вече добре защитава бебчето, затова не се притеснявай, наслади се на почивката си, а като се върнеш, иди за успокоениена лекар Simple Smile Аз в този период не знаех, че съм бременна и много скачах и танцувах( с това се занимавам) и бая антибиотици изпих, защото бях доста болна, затова мисля, че с вас всичко е наред!  Simple Smile

# 157
Tai, супер, кефя ти се. А как реагира доктора като му обърка плановете? Промени ли се отношението?

ами за секциото леко се смути, и ми каза че всъщност и той много не предпочитал секцио  Crazy ама все пак нали е по-лесно за него....си го препоръча човека... А за планираното раждане беше леко озадачен, но тъй като е много възпитан и културен като човек, нищо не каза и отношението не си промени, поне не забелязвам....

verji_87 , понеже съм била и при Бачуров, наистина е лекар, на който да се довериш - с опит, кадърен човек....ноооо твърде комерсиален, това е твърдото ми мнение за него. Парите са преди всичко друго, но ако така и така си ги прежалила за него, довери му се  Wink

Tai само така, не се поддавай, предизвиканото раждане е гадно. Със сина ми сложиха хапче, защото бях ден след термина получих разкритие, но със слаби контракции, да видите как се напъва, след 3 дена като се видях в огледалото се изплаших  Close 
Момичета, как стоят нещата в Торакс, ако ходите там по ЗК, каква е цената на раждане? А също и цялото проследяване + раждане колко струва? Аз ходя на частно при една докторка, тя работи във ВМИ, там обаче си е мизерно, там раждах, отношението на нисшия персонал е ужасно, гледат те 100 маймуни, стажанти, студенти и няма миг почивка, за чистотата няма нужда да коментирам, който е лежал в държавна болница знае...
Jojo842, разбира се важен е лекарят, но и мястото не по-малко, аз за това го мисля, но да стигнем живот и здраве до тогава, а именно през януари.
Преди малко направих една глупост. Завъртях едно кресло, щеше да падне и аз го задържах и вдигнах с една ръка. Заболя ме корема ниско и сега много се притеснявам  Sad Дали е станало нещо с бебче , 16 седмица съм  Sad

ами в Торакс ако отидеш с направление за бременност по ЗК не плащаш нищо на всеки преглед, поне аз не плащам, а ме гледат на ехограф - това веднъж месечно, аз и повече не искам. После плащаш само ако искаш фетална морфология, консултация с анестезиолог и самото раждане - всичко в пакет е 750 лв нормално раждане при твоя лекар, и 950 лв за секцио. Допълнително за нищо пари не са ми искали, всеки месец си ме мерят, теглят, кръвно...и покрай болничните ми правиха и всеки месец кръвни изследвания, но ако искаш ти болничен, се плаща 30 лв за него  Peace

Момичета, пазете се с тия падания! Желая ви здраве  Hug и здрави бебоци  baby_neutral

# 158
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Здравейте,бъдещи мами!
Защо чак сега откривам тази темичка??Включвам се веднага - терминът ми е на 27 септември,очакваме момченце.
Все повече се вълнувам относно раждането и колкото повече наближава,толкова повече се колебая къде да бъде.Първо се бях насочила към Окръжна болница,но след като изчетох всички коментари в темата и разбрах,че много лекари са напуснали , се насочих към хирургиите.Но след като ходих на деня на отворените врати там,съвсем се разколебах,защото стаите и тоалетните(особено те) не са в много добро състояние и не ми харесаха.Сега съм много притеснена.В Селената много ми харесва,защото там ходя на ЖК,но не знам дали си заслужава 1090 лв за нормално раждане.
Ще ми бъде интересно да науча какво е вашето мнение по темата.

# 159
Здравей, sss_sss!
 Ако не ти харесват тези 2 болници, може да пробваш във ВМИ или Втора градска мисля, че беше в Кичука до Нептуна.

Мами, бяхте ли на лекцията в Мола?

# 160
Във втора градска преди време ражда моя приятелка и беше доволна от условия и отношение ( като за държавна болница ), но не знам в момента кои лекари работят там, а според мен това е по- важното. На лекцията в мола бях - хареса ми, определено беше по полезна ( поне за мен ) от тази в Рива център на същата тема.

# 161
Diana88  Hug за успокоителните думи, вярвам че всичко ще е наред. За АБ не го мисли и аз изпих доста със сина, докато не знаех, и здрав ,умен е като майка си  Mr. Green
Tai, благодаря ти за подробнатра информация   bouquet . На мен за сега ми води ЖК джипито, понеже ми е трудно да откртия свястен Аг по ЗК, но той все повече и от гинеколозите знае, та се замислям да се прехвърля и притеглям страните.
Sss_sss лека бременност, имаш време още да решиш, за 2-ра г-ска преди се говореше,че се ражда спокойно и е чисто. Въпросът е дали имаш и предпоччотания за лекар, местоположение.

# 162
И аз бях и беше интересно, ама тази лекторката беше толкова флегматична на моменти, че едвам я издържах,за разлика от другата, която бая си приказва, ама поне те интригува!
 2 приятелки раждаха във II- ра гр., а едната ще повтаря сега пак даже- другата седмица.

# 163
Здравей sss_sss,моят термин е също на 27.09 и аз очаквам момченце  Simple Smile

И аз бях на лекцията днес,но не можах да ви видя,или по-точно да ви позная,утре ще ходя в Уникато,да се уговорим ако искате поне да се запознаем  Simple Smile

# 164
Аз утре ще я пропусна...

Общи условия

Активация на акаунт