Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 520
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 530
Гледам, че сте си легнали, но аз ще си пиша.
Пия си бира тук и гледам котката като се прави на луда. Не е 100% с всичкия си това животно. Измисля си врагове и ги гони, а то няма никой.

Бяхме на гости и оставихме детето там.  Mr. Green Имаше още няколко семейства и в крайна сметка три от децата на гостите си изпросиха sleepover. Много популярна глупост сред хлапетата тук. Домакинята с неподправена радост прие, а в този момент дъщеря ми тържествено покани децата в нас утре вечер. Та в в къщи ще спят три броя освен моето. Не знам какво се прави с толкова деца. Мисля да ги заключа в стаята и да им подавам храна от време на време.  Thinking

Яна, тук въобще не изоставаме от вашите фиести, но им казват public holiday. Обикновено никой не знае какво точно се празнува, но май все заради някакви светии са. В понеделник е следващият, и така до към края на септември почти няма седмица без почивен ден или два, освен уикендът. После са по-рядко. Според мен са си ги измислили от мързел всичките тези празници, а в горещините той се засилва. Гърмят и трещят като луди (с някакви топове), плюс всичките шантави шествия със затваряне на улици, панаирджийски сергии и всякакви такива неща. Не мога да ги трая изобщо тези забавления, но те си мислят, че е голяма атракция за чужденците. Южняшка работа.

Чек, аз веднъж имах 12 броя! И всички спаха в една стая, в хола.  Joy По земята, по дивани, кой където намери. А не е като да няма други стаи, спални, легла. Не! Само дето слагах свежи чаршафи по леглата! Купих им пици, безалкохолно, десерт, снакс, ние с моя мъж се заключихме в спалнята с една голяма пица и бутилка вино и ги оставихме на мира. Чак към десет сутринта се размърдаха. Те са големи, не е проблем.

# 1 531
  • Ямбол
Добро утро.
Нощната е била сериозна. Все видни пловдивчанки.
Ако правите среща, да се обадите, може и аз да дойда. 6 години съм живяла в Пловдив.

Добре дошла, Деси. Не ги слушай лелите, те само се правят на важни.

# 1 532
Добро  утро или добър ден !

Скрит текст:

уникален глас .

# 1 533
Жармен - ДУ и от мен   bouquet

# 1 534
Добро утро!

Много активни сте били снощи. Който си ляга рано пропуска веселбата. Crossing Arms Снощи седнах да гледам филм и откъртих. А обикновено заспивам след 12. Остарявам вече... Tired
Днес няма да правя нищо. Ще си чета книжката и ще релаксирам.
Времето е мрачно и гадно.

# 1 535
Деси, сега, ако извадиш и снимка на готЕн пич с кафе ще си десет от десет:)))
Лили много обича да я поздравяват с такива снимки за ДУ Joy
Поне денят започва със смях:)

# 1 536
  • Euskal Herria
Добро утро и от мен!
Чек, посмях се с описанието ти. Особено на определението на приятеля ти - талибан чърч. Нашите поне не залагат на камбани. Той градът си става една огромна открита дискотека. През голямата фиеста направо затварят булеварди и народът си танцува там, пие си пиенето, пеят...
https://scontent-mad1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpt1/v/t1.0-9/10628 … 6&oe=5626D22F
Тук камбаните ги бият в неделя на обяд. Не са много религиозни, както в други части на Испания. Църквите са с работно време, за Великден примерно бяха затворени.
Тази година Семана гранде ще бъде от 22 до 30 август, ама преди това си има "малки" фиести - за загрявка. Grinning
Жаки, как е била срещата?  Wink  Аз пък чаках от теб снимка, нещо мотори спомена...

# 1 537
Добро утро момичета, стоплихте ме с вниманието си.
Току що се върнах от болницата, няма счупване, но смятат, че съм скъсала връзки, защото кракът е много подут и слаб. Сложиха ме в шина и ми връчиха патерици Simple Smile. През седмицата ще ходя при ортопед и на скенер.

Много ме е яд, защото времето е хубаво и имаме събиране на боклук и исках да изчистя двора. Мъжът каза че ще помогне, но има неща, които аз искам да си направя. Отгоре на всичко утре имам среща, а отказах паркомястото, защото е близо и исках да ходя, а сега с тези патерици как ли ще се придвижвам не ми е ясно. То не било лесно се оказа.

Чек, те пуберите си седят в стаите и се кикотят, ама като беше по-малък и са идвали по 3-4 беше ад. Търчат, викат, борят се абе, момчешка работа. Сега проблеми няма, освен с изхранването Simple Smile.

# 1 538
Скрит текст:
- едвам си харесах мъж да пие кафе и пак не толкоз  Joy 

# 1 539
Яна, не е доволен мъжът ми, нямало никаква организация в заведението, дали им да вечерят в 23.30. Нямало място за всички, сбутани били, две дами закъснели и нямало къде да седнат, той рекъл да се направи на кавалер и цяла вечер седял на ъгъл:) До него седнала една съученичка учителка по музика, неомъжена, весело е било, аз поне се смях на разказа, той едва сварил да хапне и да драсне, щото рязко го заболял носа:))) Алкохол не е пил само наздраве викал, музиката била оглушителна и реално освен преките му съседи никой не чувал. Каза, че учителакта рязка се доближавала и все го било страх да него фрасне в носа:) Някой й изпратил бутилка уиски, дълго време разговрът се въртял около това от кого може да е. Мъжът ми питал писала ли е двойки, да не би да е от някой ученик или баща му, тя рекла, не може ли да е от таен обожател от ученическите години, той - а, едва ли, то едва се познахме Joy Поне се обидила и спряла да му говори, та отдъхнал малко:))) Каза, че повече няма да ходи никога:)))) Как да не се пукна от смях, кажете:)))

# 1 540
  • Ямбол
Хайде, за да видите, че и аз го мога, поздравявам ви и аз с един мъж с кафе:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Само някой да е казал, че не го харесва Naughty

# 1 541
Жаки, и аз се посмях на разказа ти. Grinning  У вас съм убедена, че никога не е скучно. И мъжът ти образ, и малката ги ръси едни.

# 1 542
Куркума, ако вече нямаш книга с разкази, направи го.
И аз брах вчера с една приятелка липа, но ме е срам да разказвам след теб. Но понеже е форум за възпитание, да кажа какво не трябва да се прави пред децата.
Ние брахме в парка, от ниското, от една въшлясала липа. Приятелката ми разправя - "спокойно, тук отвътре въшките са по-малко, пък и виж как излизат от плика, много знаем тая купената с въшки ли е била или не".  Та берем си ние, чак и се състезаваме за темпото. Ама тя моята дружка триетажна къща чисти за един час до блясък, та аз и двете деца да бях включила в беритбата, нямаше да я надминем. Събрахме материал колкото за няколко зимни вируса, че ние чай пием само като се разболеем и потеглихме. По пътя обаче видяхме една друга липа- чиста, ароматна,  на тротоара пред къща обаче. Полакомихме се и решихме и от там да наберем малко, че чак и децата се включиха. От къщата излезе  една бойна баба и започна да вика, че ние сме таман двадесетите наглеци, дето се нареждат на липата, посадена лично от нея. Аз се крия отзад зад един широк клон, но като набрах смелост да се появя, бабата ме разпозна и каза "на теб, заради Ани ще дам, че ти е приятелка и си пиете кафето заедно, ама на нея - не".  Та се оказа, че и социалните контакти по време на майчинство и това, че често пренебрегвах къщата за сметка на някой друг лаф, вършат работа. Не се възползвах от великодушната оферта да бера, само дето си тръгнах посрамена, че и лош пример дадохме на децата Simple Smile
Струва ми се, че съм ползвала "ние" вместо "аз" по време на майчинство. Ама като гледам сега сестра ми как по цял ден е с бебето в ръцете, хич не мога да я отделя нея от малката Мими. Те са си едно цяло.
Даун, спазвай препоръките, защото иначе кракът отслабва и после може да е по-податлив на травми.

# 1 543
  • Euskal Herria
Жаки,  Joy   Joy Joy   Как да не го пращаш мъжа ти на такива сбирки... ми нека си ходи, виж как те оценява, всичко е в твоя полза.
Даун, ще чакаме да пишеш мнението на ортопеда и какво е показал скенера. Дано безпроблемно и по-бързо да се възстановява!

# 1 544
  • София
Не мога да ви стигна да ви изчета хора.Много хубави и талантливи деца на всички.И за моя хубустник няма гадеже май  newsm7Жади и Ванини много хубави и усмихнати.И други неща имах ама забравих.А ново попълнение ли стзрях-добродошла.Малко скокнахме до сръбско ей така в бързината вчера.

Общи условия

Активация на акаунт