Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 53 501
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Пловдив
Имаше едни много влюбени, хем практикуваха малко забранена любов, та сигурно затова се разпалваха повечко - викаха си бъбрече.
Какво ще рече "малко забранена"?

в щатите иначе от Пловдив
Пловдииив!  Party
В Щатите си в някой от топлите щати, нали? Флорида?
Пази се so what?, Белла те почувства роднина от Пловдив и замисля нашествие към Щатите.

На мен и други наименования на бебета са ми много странни,както и неща от типа на"ние акахме,папкахме...".Но не смея да се заричам,защото може и да се придобиват с майчинството Laughing
Да бе, придобиват се ама друг път. Аз що не придобивам/придобивах?! Това е за лигли. Когато кажа "ние сме болни" значи точно ние сме болни. Аз, децата, евентуално мъжът. Като кажа Големния е болен, децата са болни е ясно.

Бяхме на гости и оставихме детето там.  Mr. Green Имаше още няколко семейства и в крайна сметка три от децата на гостите си изпросиха sleepover. Много популярна глупост сред хлапетата тук. Домакинята с неподправена радост прие, а в този момент дъщеря ми тържествено покани децата в нас утре вечер. Та в в къщи ще спят три броя освен моето. Не знам какво се прави с толкова деца. Мисля да ги заключа в стаята и да им подавам храна от време на време.  Thinking
Ако не трябва да ги храниш за вечеря ти е лесно. Аз организирам редовно, 3 мои, 3 чужди се събират. Обери най-ценните притежания на собжственичката на стаята, да няма инциденти. Нагласи джънк фууд и сок на корем и си готова.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 10:00 от Янтра

# 1 546
Според мен пък е лигаво и претенциозно това чак толкова да държиш да запазиш индивидуалност по време на майчинство. Голямо чудо, че за известен период си се идентифицирал с детето и не си мислил за Кант и Хегел.
Или пък  ужас -еди коя си говори за памперси и пюрета или пък се радва, че детето гука. Дете като дете, какво толкова се впечатлява Simple Smile

# 1 547
  • Пловдив
Според мен пък е лигаво и претенциозно това чак толкова да държиш да запазиш индивидуалност по време на майчинство. Голямо чудо, че за известен период си се идентифицирал с детето и не си мислил за Кант и Хегел.
За мен беше и все още е важно. Аз съм на първо място личност. Не "мама на трима принца". И бях 8 години по майчинство, не можех да допусна да се загубя. Да, децата са важна и съществена част от живота ми, но той не се изчерпва с тях.

# 1 548
Как точно можеш да се загубиш с детето си? Дай пример, Янтра, интересно ми е.
Това, че казваш - аз храня детето, а то яде, не променя факта, че в момента не обслужваш собствената си личност, а друга. И в общия случай ти е приятно.

Последна редакция: нд, 28 юни 2015, 10:12 от valerie

# 1 549
  • HH
valerie, как да ти кажа, според мен се изгубват не много интелигентните родители. Това от наблюдения върху приятели и познати го казвам. Да наречеш детето си принц , звучи леко несериозно, което пък говори за други качества  Peace За мен не е ок и да се храним и да акаме и т.н. Пак по същата причина.

# 1 550
  • Пловдив
Как точно можеш да се загубиш с детето си? Дай пример, Янтра, интересно ми е.
Ето - акахме, папкахме, плачкахме . Аз не акам, ходя до тоалетна, не папкам - ям или вечерям (закусвам, обядвам), не плачкам, това по принцип, изключително рядко плача. Освен това пия бира, вино и Бейлис. Или и на децата трябва да давам, да си пийнем биричка заедно. Обичам да си оставя детето и да изляза. Обикновено вечеря, после бар или дискотека. Харесвам да зяпам полуголи хубави мъже и филми с убийства, особено крими сериали, нищо от това децата ми не виждат.

# 1 551
Пишете със скоростта на светлината....напоследък хич не успявам да ви изчета, не се и мъча. Само последните страници. Simple Smile

Жаки, интересно му е било на мъжа ти, определено. Simple Smile

Поздравления за госпожицата на Каси и на Гита (мисля че).

Вчера си дойде мъжа ми, след 10дни на санаториум. Simple Smile децата голяма радост и подскачане.
След обед тръгнахме на разходка, голямата не иска да се прибере от игра и бяхме без нея. Simple Smile

Скрит текст:
от едно 3-4г. нямам снимка на фонтаните, та поправихме тази неправда

с Борис
и на малкия фонтан

# 1 552
Ясно, аз съм се загубила - не обичам да ходя по барове и дискотеки след като децата заспят, май и полуголи мъже не обичам само да зяпам Simple Smile
Ама не харесвах и преди това. Явно съм си имала наклонности към себезаличаване.
Кате, писах за храненето и акането - както и да го наречеш, все детето обслужваш .
Сесил, много сте хубави.

# 1 553
  • Ямбол
Мира, Борис колкото повече расте, толкова повече заприличва на Рон Уилзли:
Скрит текст:

# 1 554
  • Пловдив
Да, Борис наистина прилича на Рон Уизли Simple Smile

# 1 555
  • Пловдив
Ясно, аз съм се загубила - не обичам да ходя по барове и дискотеки след като децата заспят, май и полуголи мъже не обичам само да зяпам Simple Smile
Ама не харесвах и преди това. Явно съм си имала наклонности към себезаличаване.
Кате, писах за храненето и акането - както и да го наречеш, все детето обслужваш .
Това са лично мои дейности от мен за мен, в които не допускам децата. Ти нямаш ли си лични дейности? Имам приятелка плете, бродира.
И да, обслужваш, ама не го правиш заедно с него. Или... да не би да сте се наредили - ти в тоалетната, то седи до теб на гърнето?

# 1 556
Сега го погледнах този актьор...има някакви прилики. Simple Smile може би е заради дължината на косата...но фризьорката на Борис отсъства 1месец от града...а не смея да го подстригвам на друго място. Simple Smile вече има достатъчно, за да му я връзвам. Wink

# 1 557
  • Пловдив
Виж снимки от първия Хари Потър, не сега.

# 1 558
Янтра, аз много добре разбирам това, което искаш да кажеш, но принципно смятам, че особено първите три години няма как да не си отдаден почти изцяло на детето. Не знам, може би си има кротки деца, които спят с часове и дават възможност да се отдалечиш по-често. Моите не са били такива и в интерес на истината, почти за нищо лично не ми е оставало време .  Само, че аз гледах по-философски на този период - научи ме на търпение, да преоткривам разни неща, които вече ги смятах за даденост. Нали знаете как децата си имат толкова много възторзи -  могат с часове да гледат движението на мравката или как багерите товарят. Все дадености, които ние отдавна сме забравили да виждаме.
И ако се оставиш за кратко да те водят, ще минеш по пътища, които си забравил или никога не си минавал. Ще се чудиш как да отговориш на въпроси от типа кравите знаят ли, че имат рога и пр.

# 1 559
  • Пловдив
Ами... въпреки "първите три години" за мен беше много важно да имам отделно пространство и лично време. Защото при теб са били три години, а при мен повече от 8. Но и с едно дете да бях, пак си исках времето за мен.

Общи условия

Активация на акаунт