Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 739
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 285
  • Ямбол
Спряха ми водата, точно когато имах намерение да влизам да се къпя.
Косата ми е ужасна.
Нямам време и от бойлера да точа, няма кога да изстине. Оф ще ме съсипят тия от ВиК. Как може такова безобразие. Добре че не мога да псувам, досега да съм ги наредила до девето коляно, обаче какви клетви им дръпнах, чак аз се ужасих.

Купила съм си сух шампоан от ДМ на Балеа. ПОлзвам го в такива случаи. ДОсега два пъти само, но спасява положението за няколко часа.
....
Нямам вяра на такова нещо.
Източих от бойлера и я разредих с малко студена от хладилника. Пак беше вряла, но изтърпях.
И тъкмо тръгвам, чух по тръбите как идва водата.

И аз не съм шофьор, а и не ме влече.

# 286
И по-добре!
Щях да ти казвам да пускаш голямото момче на Елените Hug

# 287
  • София
П.П. За да затвърдя най-характерните черти от форумния си образ (не че е кой знае какъв, де), да продължавам ли с фиестите и снимките? А, и тортите...  Joy Joy Joy
Янче, дерзай! Аз какво да кажа за моя образ - матрак, ол инклузиви (ми не ща да се разкарвам по кръчмите), дъщеря и перфектен мъж. Честно, днес се видях отстрани, голяма трагедия съм. Особено пък за мъжа. Казвам, че е кекав, че му е писнало да ми е шофьор, а накрая излиза, че съм го хвалела.  Mr. Green

# 288
Споко, аз да не съм по-добре, я.

# 289
Говорете ми по темата, отстрани съм луднала работохоличка с проблеми със спортно-режимен характер, апа сега ако ви кажа, че не е така, няма да ми повярвате  Mr. Green Абе смях да става  baby_neutral

# 290
  • някъде ... тук ...
Добре сте си вие Laughing
Дано не се разсърди някой описан и да развали темата.

# 291
Обичам да шофирам. Извън града.
Влагам някакво особено чувство и ми е приятно Simple Smile
В София предпочитам градския транспорт.

Научих се с годините да ходя сама в сервиз. Ей на, сега отивам да взема колата. Онзи ден, в проливен дъжд, така изтрещя в една локва (дупка)  ooooh! Ама нищо й нямало. Само джантата била изкривена. Че то по тези наши пътища как да остане правилна!

П.П. Коя е коментираната тема за описание - познаване?

# 292
  • Euskal Herria
Eee, Тони, темата е с позитивен характер, за разлика от предишната. Тук всеки се стреми да покаже това, което най- му е направило впечатление от съфорумците, без обаче да е поднесено със злоба. Много е забавна темата, повече ми допада да познавам, а не да пускам загадки.
Ама е по-добре така да ни помнят, вместо някои мрънкала или хленчещи  Wink.

# 293
Аз не обичам да шофирам, и не шофирам. За мен липсата на автомобил е някакъв вид свобода. Но няма да си развивам тезата, защото е доста непопулярна, и като я развия, ме обвиняват или в някакво сектантство, или че говоря така защото "гроздето е кисело" Sunglasses
Освен това, ако шофирах, нямаше да изминавам ежедневните си 8-10 км пеша, и съответно Д-то ми нямаше да има тази прекрасна форма, която има сега  Twisted Evil

И градския транспорт обичам. Но и това го обсъждам само с много близки хора, иначе рискувам да ме обадят на някоя психиатрия  Embarassed
Мой човек си. Имам златна книжка. Обаче ако се кача на кола имам чувството, че ще подгоня де що има ненормален джигит на пътя. Само от навигирането или от пешоходното ми съществуване ми се завива свят като виждам всичката тази паплач, за която един прост мигач е някакво изключително задължение.  А и такситата ми излизат много по-евтини за поддръжка в градски условия.
Детето онзи ден разсъждаваше на глас как, ако била тя жена на баща си, щяла да кара колата понякога, за да си почивал тати или когато го било боляло крачето.  Това подобно на мъдростта, че перфектните мъже са тези, които сам си си родил. Така явно е и с перфектните дъщери - сам да си ги направил.  Laughing

# 294
  • София
За каква тема говорите и къде да я търся?

Всички викате да го пусна дЯтето, м?  Rolling Eyes Ми ще взема да го пусна. Няма да му е за първи път да се отделя от нас - два пъти е бил на лагер от училище, само че на планина. Тук ме притеснава това, че е на море и фактът, че е с деца и учители, които не познава или познава съвсем бегло. Самият той изявява желание да отиде, та се надявам, че ще изкара добре.... Пак ще преспя с тази мисъл, но сякаш клоня повече да го пуснем.

# 295
  • някъде ... тук ...
Alleisha  и Онна, Фантомът, но не на операта- второ издание, в Клюто Simple Smile

# 296
  • София
Янче, на мен темата страшно ми харесва, отдавна не е имало нещо толкова весело.
Я ми скивайте ника!
(Временен е.  Wink)

# 297
Обожавам да шофирам. Мисля, че в миналия си живот съм била прототип на Шумахер  Laughing

# 298
Да кажа , че си поръчах електронен четец , много съм доволна , чакам си го и ще си ползвам с удоволствие . Grinning

Шофирам доста , голямо удобство е .  Научих се заради мъжа ми , защото непрекъснато  ми повтаряше да взема да си изхвърля книжката , щом не я използвам . И  така , от инат  , че и аз го мога ...взех , че си станах доста добър шофьор.

# 299
  • Euskal Herria
Тони, за другото, като четох, се сетих за теб, ама що пък точно "грахово зърно"  newsm78? Досега не съм срещала никъде така да наричаш Кати  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт