Искам да кажа ... (42)_22.06-28.06

• 55 740
  • 1 756
  •   1
Отговори
# 345
От площада гърми музика-евъргрийни. I want to break free  Grinning

Яко  Party

# 346
Alleisha, за мен джигитското каране е компенсаторен механизъм за сексуална немощ- или му е малък пениса и страда от това, или свършва бързо, или рядко прави секс, или ползва члена си само за пикало.
Брей...Като гледам как шофират повечето мъже, то май са в сериозна сексуална криза  newsm78
Пък ако жена ги изпревари....мале, мале...! Онзи ден ми се случи. Един 'мотльо' се движеше пред мен с около 30 км/ч. Ами търпях, търпях и при възможност го изпреварих. Познайте - така мина после край мен, все едно му беше тесен пътя  ooooh!

# 347
Всъщност повече мъже имат яко сексуални проблеми. Четох го наскоро някъде. То им и личи, де.
Един задоволен мъж не е нервен, не се прави на ръб при вида на красива жена, не се състезава с жените, не се прережда, не се бута да седне пръв и не гледа на криво като недоклатена млада вдовица.

Моите деца се прибират най-накрая. Градинско парти за рожден ден, само времето е провалило басейна, но иначе доволни звучаха по телефона.

# 348
Аз имам шофьорска книжка от няколко години, но откакто почти влязох в канавка пред спусната жп бариера, нещо се уплаших и не шофирам. Някой ден ще се престраша.
От площада гърми музика-евъргрийни. I want to break free  Grinning

Жармен, организирахте ли някак късното прибиране от работа? Радвам се, че ти харесва работата.

Замълчи, че ще дойда ей така:  #Cussing out  Laughing Laughing Laughing
Queen не са евъргрийни, моля ти се! Те са Queen!

# 349
  • Варна
Моля ви се, няколко дни слушах разни концерти. Mr. Green  Почти всеки ден има нещо организирано на центъра.
Но днес, ех, пеят на живо ретро песни и евъргрийни пък Crossing Arms Grinning
И сега си тактувам. Започна "Утре", на Диана експрес".  Heart Eyes

# 350
Моля ви се, няколко дни слушах разни концерти. Mr. Green  Почти всеки ден има нещо организирано на центъра.
Но днес, ех, пеят на живо ретро песни и евъргрийни пък Crossing Arms Grinning
И сега си тактувам. Започна "Утре", на Диана експрес".  Heart Eyes
Къде ,Стейси?

# 351
  • Варна
Обзор

# 352
Реших,че за варненския площад говориш и се зачудих Simple Smile

# 353
  • Варна
Реших,че за варненския площад говориш и се зачудих Simple Smile
През лятото съм в Обзор. Някой ако дойде, да ми пише да се видим. Работя на центъра.

В момента "Минава големия кораб"! Поздрав!  Grinning

Последна редакция: вт, 23 юни 2015, 20:57 от Стейси Грей

# 354
Дъщеря ми е в Обзор и преди малко ми се обади по телефона.
  А Queen са велики , Фреди е еееееее повече от велик -обожавам го.

# 355
  • София
Мъжът ми и голямото момче са на 200 км от София все още. Аз си мислех, че всеки момент ще звъннат на вратата, а те имат още толкова много път. Сигурно са се скапали, особено мъжът ми - има над 1000 км шофиране днес.
 Гледам на една тераса отсреща две котки как се състезават коя ще се наведе по-надолу. Много се притеснявам, че някоя ще вземе да спечели състезанието Rolling Eyes А си е височко терасата - на 5ти етаж. Излезли са от външната страна на парапета, стоят на едно 3 сантиметрово ръбче и се навеждат-навеждат-навеждат надолу  #Crazy

# 356
Янечек, с това описание на ГТ ми напълни душата, ама няма да се впускам в обяснения  Mr. Green

Нещо ме заболя корема. Ходихме да пробваме някаква кола допреди малко - ма то колко екстри имала, ама колко коня била, бля-бля, добре че мъжът ми не се впечатли, защото впечатли ли се става страшно като си го намотае на пръста  Tired Щеше да е едно дебатиране "за" и "против", че само като се сетя и още повече ме заболява корема. Добре, че е пораснал и на акъл освен на години  Mr. Green

# 357
  • Euskal Herria
Абсолютно!  Peace

Преди малко мернах реклама - гост в Шоуто на Слави ще е Кабир Беди. Ама оригиналът, не Сандоканчев  Joy Joy Joy

# 358
Абсолютно!  Peace

Преди малко мернах реклама - гост в Шоуто на Слави ще е Кабир Беди. Ама оригиналът, не Сандоканчев  Joy Joy Joy
Дано Сандоканчев да е зает да го гледа и да не ни изписва крем за гъбички тука  Laughing

# 359
Янечек, с това описание на ГТ ми напълни душата, ама няма да се впускам в обяснения  Mr. Green

Нещо ме заболя корема. Ходихме да пробваме някаква кола допреди малко - ма то колко екстри имала, ама колко коня била, бля-бля, добре че мъжът ми не се впечатли, защото впечатли ли се става страшно като си го намотае на пръста  Tired Щеше да е едно дебатиране "за" и "против", че само като се сетя и още повече ме заболява корема. Добре, че е пораснал и на акъл освен на години  Mr. Green

Слагай ударения де.  Laughing "Заболя ме корема" и "пробваме кола", веднага ме наведоха на мисълта за кОла и се зачудих какви толкова екстри може да има? Laughing

Общи условия

Активация на акаунт