Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparca-Счупени парчета" ~ Тема 103

• 56 758
  • 741
  •   1
Отговори
# 735
# 736
  • София
АААААААААА...Зари...намерих ги...Моите новини..но моето поле е празно... Rolling Eyes

Какво трябва да правя на него... newsm78 newsm78 newsm78

Лента  Снимки   Видеозаписи   Търсене  Статии
 Последни новини                                                                                           Списък на източниците

Тук ще виждате лентата с новините, свързани с Вашите приятели.

newsm78 newsm78 newsm78
Да, и при мен е празно сега. Аз така следя по-лесно групите, в които съм се записала. Натискам си отстрани Моите новини и те ми излизат когато са публикували нещо ново. Спестява ми доста време вместо да ги посещавам една по една. И без това съм се записала в цял куп - 84  Joy

# 737

google
Втората част е начин за излизане от останките на Алтан Donmez излаз серията "въпрос на чест" и поредицата '', когато в очакване на слънцето ''
Специално в нашия В случай на транспортиране, моля, посочете източника

От фейса bowuu Peace

# 738
АААААААААА...Зари...намерих ги...Моите новини..но моето поле е празно... Rolling Eyes

Какво трябва да правя на него... newsm78 newsm78 newsm78

Лента  Снимки   Видеозаписи   Търсене  Статии
 Последни новини                                                                                           Списък на източниците

Тук ще виждате лентата с новините, свързани с Вашите приятели.

newsm78 newsm78 newsm78
Да, и при мен е празно сега. Аз така следя по-лесно групите, в които съм се записала. Натискам си отстрани Моите новини и те ми излизат когато са публикували нещо ново. Спестява ми доста време вместо да ги посещавам една по една. И без това съм се записала в цял куп - 84  Joy

Зарииии...а как се записваш в групите...аз вляво,долу имам само Парампарча и Съла... bowuu

# 739
Хайдееее...Заповядайте в Новата тема bowuu Hug Hug Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=862266.0;topicrefid=19

# 740
  • София
Зарииии...а как се записваш в групите...аз вляво,долу имам само Парампарча и Съла... bowuu
Све, давам ти пример с тази - http://vk.com/academyawards Отдолу под профилната снимка има бутонче, на което пише Присъедини се към групата, натискаш го и си член. Ако е заключена ще пише Подай заявка. В повечето случай приемат, на мен например досега не са ми отказвали. Та, когато вече си член отиваш на Моите новини и те сами почват да излизат. Малко като Туитър и Фейсбук  Simple Smile

# 741
Све, давам ти пример с тази - http://vk.com/academyawards Отдолу под профилната снимка има бутонче, на което пише Присъедини се към групата, натискаш го и си член. Ако е заключена ще пише Подай заявка. В повечето случай приемат, на мен например досега не са ми отказвали. Та, когато вече си член отиваш на Моите новини и те сами почват да излизат. Малко като Туитър и Фейсбук  Simple Smile

АААаааааа...сетих се ..аз оня ден май подадох заявка за Съла...на руски ,но не ми излиза...пак ще проверя... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт