Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 963
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Чак се чудя на себе си как дори дрехи и джунджурии не купувам китайски пък...но този втория комплект,  който вчера тествах единия р/р ми се видя много мек, комфортен...
ще ровя тези дни да си поръчам качествена, ще видя съветите за размер и т.н, за да ми "пасне", че .... Thinking иначе ще ми стане гадно...
но определено съм решена да ползвам  Peace

# 616
И аз не мога да зарибя приятелки. Питали са ме, обяснявала съм, ама...няма пробвали.

# 617
   Защо да е гнуслива менструалната чашка? Важното е да има полза от менструалната чашка. Нима с превръзките не е по-гнусливо, които миришат и чувстваш, че са влажни и всеки момент можеш да се изцапаш, тъй като тече и отстрани, а не по средата на превръзката?

# 618
  • София
Аз си изварям чашката в тенджера - гледам да ври поне 10 минути. Нямам случай на разтопена чашка.

# 619
Привет!
Разгледах менструални чаши в амазон, на mooncup, lunette и попаднах на тези https://www.amazon.co.uk/Dutchess-Menstrual-Cups-Set-Free/dp/B00 … words=lunette+cup някой ползвал ли ги е, вие от къде си поръчвате на най-добри цени? Иначе се спрях на тези Mooncup размер А, тъй като съм почти на 3 и имам 2 нормални раждания  Peace

# 620
  • Варна
Аз пробвах да поръчвам няколко пъти китайски чашки и превръзки. Ами какво да направя, цената им е много хубава..Embarassed  Но всеки път се озовават направо в коша. Чашките меки и въобще не се отварят, миришат на силикон; превръзките от полиестер, запарват само като ги гледам Laughing

И аз не съм успяла да зарибя приятелка, гледат ме като паднала от Марс... /оф, по-скоро те са паднали от Марс, ама хайде Mr. Green/

Ани-али, аз лично съм си поръчвала Мелуна от българския сайт и Уиики от и-бей. Момичетата поръчват и от официалните сайтове на някои от марките, напр. Лейди къп, Люнет и Муун къп. Тези, които си посочила, не са ми познати.

# 621
  • София
Аз съм поръчвала няколко пъти от китайски сайт (повечето сполучливи) и два пъти съм поръчвала от femininewear.co.uk - имат избор, често има нови, има промоции от време на време и обикновено има някакви малки подаръчета и лакомства в пакета.

# 622
Аз си поръчах от Китай тези:
https://ru.aliexpress.com/item/Aneer-Lady-Menstrual-Cup-For-Wome … 010608.0.0.9TA5wF дойде преди 2 мес и я пробвах, но е твърда, гумена и не ми се получиха нещата с нея, после , тоест съвсем скоро получих тези https://ru.aliexpress.com/item/2pcs-Feminine-hygiene-products-va … 010608.0.0.9TA5wF - много по-меки и успях да издържа няколко часа успешно, мисля с едната, нз коя като размер, погледнах Ската, тоест по-малката  Tired странно,  мисля, че ми е ок, но пък съм с 2 нормалния раждания  Rolling Eyes  Но след коментара на Кристалин и Дженифър се поуплаших дори, още за 1-2 цикъла/месеца да ги ползвам пробно / , пък се спогодих сякаш и не миришат според мен  Tired ще видя, и тези на Мелуна са супер евтини, та не си струва риска...

# 623
  • Тук някъде.....
Ползвала съм и Мелуна, и Лили, както и китайски /не че Мелуната не внася силикона от Китай, писала съм назад в темата  Joy/ В момента съм с китайска, препоръчана от съфорумка тук и съм невероятно доволна. Нормална твърдост, разтварянето е просто песен в сравнение с другите. Ето това:
https://www.aliexpress.com/item/2015-Hot-Sale-Wholesale-6-Colors … 010608.0.0.WKjCWM
Съветът ми е: китайските прозрачни чашки не струват, купувайте плътен силикон  Peace

# 624
Софи, благодаря за включването и успокоението  Hug
ще видим и този месец как ще съм, може и другия дори и ще реша, но аз много харесах тези от моя линк, безцветните, меки са ми и лесно се поставят  Peace Flutter Hug

# 625
И аз мога в анонимен форум да кажа, че съм химик и според мен само безцветните китайски чашки са безопасни Laughing

# 626
Кристалин, в цвета ли мислиш, че има проблем? Т.е. по-просто казано, според теб, европейските цветни по-реномирани марки безопасни ли са? Никога не се бях замисляла за това, а моите и двете са цветни, европейски (шведска и финландска, имам афинитет към Скандинавия явно  Joy)

# 627
  • София
Кристалин - току-що горих две чашки - една тъмно-синя - оригинална Sckoon, и една жълта - китайска, имитация на Sckoon - и двете се опушиха, но нито едната не пламна. Бях си купувала и безцветна китайска, но не успях да я намеря - най-вероятно съм я изхвърлила - иначе и нея щях да подпаля - за целите на изследването.

Съветите за чашките, които Софи сподели, реално бяха мои. Но - която има безцветна китайска чашка - да пробва със запалка да я гори и да сподели какъв е резултатът. Информацията за силикона - как се разпознава и тества - я бях намерила на английски някъде в онлайн пространството преди.

# 628
Иронизирах, Еовин Laughing

# 629
Извинявам се, че не съм схванала  Crazy Ама в какви мисли ме хвърли снощи  Joy

Общи условия

Активация на акаунт