Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 960
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Каква ти е чашката, да не би да е прекалено мека? Няма опасност от това, че не е отворена, но просто ще тече.

# 646
Китайска, пробна, да мека е, имам и твърда, но не ми се получи с нея, имам 2 нормални раждания с шевове, и сега като почетох , когато си избирам оригинална качествена, ще е добре да е по-мека , мисля.

# 647
Не виждам повод за страх и чак такива терзания, по-скоро е неприятно, защото си очаквала първата чаша, която си купиш да ти пасне идеално.
Чашата сигурно е прекалено мека, затова не се отваря. Аз си купих втора предния месец, по-голям размер от първата и се оказа и по-твърда от малката. Без проблем слагам и се отваря, с първата също имах засечки и се е случвало да не се отвори напълно и да протече без да се е напълнила.
Нормално е чашата да стои по-затворена, зависи изцяло от мускулите, които я притискат.
Иначе опасност няма, освен да се нацапаш.

Сега прочетох по-нагоре, че е от китайските. Те не се славят с голям качествен контрол, но за няколко дни не вярвам нещо да ти стане. Аз също си бях поръчала от тях, но преди да дойдат си купих Мелуна и въобще не съм ги използвала, а нямам и намерение. Цената на Мелуната е около 30 лв с доставката.

# 648
Благодаря много за включването  bouquet bouquet bouquet
наистина много се притеснявам  Confused
и може би за това реших да пробвам с китайска, въпреки че пак ме е страх, именно заради качеството им и здравето ми !
исках първо да видя дали въобще ще се престраша да я ползвам или само ще е поредната неизползваема поръчка  Hug

# 649
Момичета, отдавна не съм се включвала в темата, само ви чета. Hug
Не можах да се нагодя с чашките и си бях дала почивка, съответно се върнах към стандартния начин.  Confused Сега, обаче, мисля да дам на ново шанс на чашките - имам Мелуна (закупена от Германия), с която не се напаснахме и една по-мека, китайска, с която се чувствах по-добре. Може би не съм нацелила размер, мекота, начин на поставяне, но сега ще пробвам пак и двете...пък да видим. Sunglasses
Иска ми се да си купя вече и превръзки за много кратна употреба. Крайно време е да ги пробвам (особено, ако пак не се напасна с чашките). Някоя от вас купувала ли е от Aliexpress/Ebay? Цените са доста приемливи, но като качествено не знам как са. Връщах назад в темата за да видя линкове, но са споделени много малко, а ми се ще да чуя по-актуално мнение. Flutter Flutter Видях и някакъв сайт ETSY, но от него не съм пазарувала.
Също така искам да попитам има ли някакъв аксесоар (платнена торбичка може би), в която евентуално да пера превръзките? Rolling Eyes
И последно, има ли доволни от тази левантийска гъба? Струва ми се също доста приемлив вариант.  Flutter
Благодаря! bouquet

# 650
Ползвала съм многократни, но между тях и чашата - второто лично го предпочитам. Просто прането ми идваше в повече. Не съм купувала от китайските сайтове, а от Етси и няколко от Амазон. Етси е сайт за хендмейд и цените са доста високи, но качеството е много добро.

Аз ги перях в обикновена мрежеста торбичка за по-фини дрехи и бельо.

# 651
  • Sofia
Изкарах втори цикъл с чашката и вече нямам никакъв проблем с нея. Слагам я и я вадя за секунди. От онзи ден за пръв път се осмелих да спя с нея, оказа се прекрасно да не се събуждаш като част от възстановка на баташкото клане.  Joy
Изобщо много съм доволна, че открих чашката. Родих се направо, особено в тези жеги. В пъти по-приятно и по-чисто е, отколкото с превръзки. Още веднъж ви благодаря за помощта в началото.  Hug

# 652
И аз що-годе този цикъл го изкарах с менстр чашки, обаче, тъй като не ми е спокойно доста дълъг ми се видя  ooooh! Но определено чувството за чистота и свежест е прекрасно  Heart Eyes Hug
Последния път като бях с чашката за около2-3 часа, се беше напълнила на 2/3 почти..Да попитам вашите чаши дали са изцапани и от външната страна при вадене, предполагам да  Tired
Изкарах си и по-твърдата китайска чаша, преварих я, но така и не я ползвах, че ми намаля доста  Blush
Сега ще видя дали за следващия ще си поръчам хубава или пак ще действам с китайските...но определено свикнах с тях...
А когато се напълнят, а ние не сме ги изпразнили какво може да стане освен да ни изцапа, нали не може да падне сама  Laughing
още се чудя и за размера, но ще почета ,а ко реша за следващия цикъл да си купя, малката сякаш ми е по-добре, но пъ съм с 2 нормални раждания...
Върнах с малко назад из темите,ч етох че доста сте поръчвали от Китай, моля включете се след по-дълго ползване да изкажете мнение, имали ли сте някакви проблеми?
благодаря на всички, които ми отговаряха  bouquet bouquet bouquet

# 653
Благодаря за включването,  fallon_fallon  bouquet
Дано се включи и някои с препоръка за многократни превръзки. Flutter

# 654
  • pomorie
Ani-ali аз ползвам китайска вече година,нямам проблеми.Купих я зада пробвам и зада разбера какъв размер ми трябва.Понякога не ми се разтваря добре,получава се след няколко опита.Друг път става от първия опит...Преди три месеца си поръчах една по- малка и малко по- твърда и още една,която бяха похвалили тук( пак китайски), днес пробвам малката,но ми е първи ден,отвори се от раз.Няма да си купя хубава,докато не уцеля точният размер...

# 655
  • Sofia
Ani-ali, моята не е изцапана отвън като я вадя. Като се препълни, което значи че е стояла доста време, което пък значи че е сложена правилно, според мен няма как да падне. Веднъж само ми се е случвало почти да ми падне, но беше току-що сложена и явно не беше поставена добре. Но чак да се препълни не знам как може да стане. Сигурно не трябва да я изпразваш повече от 24 ч. Моята за 12ч се пълни по-малко от половината в обилните дни.  newsm78

# 656
  • pomorie
Аз имаме един обилен ден и ми се е случвало за 2 час да се напълни! При всеки различно.

# 657
  • Sofia
Уау! А аз си мислех, че моят цикъл е обилен...  Mr. Green

# 658
Аз имаме един обилен ден и ми се е случвало за 2 час да се напълни! При всеки различно.

При мен така, възможно най-голямата имам и я изпразвам през 2-3 часа в най-кофти моментите.

# 659
la_chiquita_linda може ли линк към чашите ти?
Ами аз имам общо 2 обилни дни, и този път втория ден за за 8 часа, не беше пълна дори до половината, но пък беше протекла, а след като я сложих след това за 2-3 часа както казах поне 2/3 се беше напълнила, обаче мен доста ме е  страх да я сложа по-навътре, гледам да мога да напипам поне дръжката, но пък така ми дразни през цялото време...

Иначе и аз много лесно и бързо я изваждам с напъни, погрешено ли е този метод?

Савина значи не се разтваря добре моята или е малка  Tired

А относно китайските бихте ли споделили какви недобри отзиви има за тях и за едни добри иматации на гръцки имало в Алиекспреса ?Четох в старите теми, но линковете не бяха активни...

Общи условия

Активация на акаунт