Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 102 032
  • 748
  •   1
Отговори
# 195
отскоро ползвам LiliCup Compact, доволна съм, не я усещам и смятам че бързо и хванах цаката. Хубавото е че като се сгъне и става много компактна, колкото кутийка сенки за очи, и се побира дори и в малка дамска чанта или джоб.
https://www.intimina.com/en/lily_cups

# 196
И аз я имам, на мен лично ми е много мека, ползвам я в последните дни.  Simple Smile

# 197
От къде сте ги поръчали?

# 198
От сайта на Интимина. Виж линка по-горе. Доставката сега е безплатна, като въведеш промо кода.

# 199
Аз я взех още през кампанията в кикстартър Simple Smile

# 200
Момичета, следя от известно време темата. Аз по-скоро се интересувам от многократните дамски превръзки и дали може да изкарам обилен цикъл само с тях? От кои марки превръзки сте доволни и откъде поръчвате? Благодаря предварително Simple Smile
Ще прочета още за чашка, може и да се навия някога...просто се притеснявам, че няма са успявам с поставянето. ..

# 201
поставянето се научава, след 2-3тия месец ти става като рефлекс.
Не смятам, че само с многократни превръзки може да се изкара цикъла, те нямат слоевете на обикновените превръзки и намокри ли ти се, ти стои мокра.

# 202
nellyblue83, и аз първия път се чудех как ще го пъхна това нещо (изглеждаше ми огромна чашката Laughing), но то се оказа много лесно, по-лесно и от тампон. После че чудех как ще я извадя. И това се оказа безпроблемно. Опитай, ще ти хареса и ще се чудиш защо не си се сдобила с чашка по-рано. Wink

# 203
Обилният цикъл се прекарва по-лесно с чашка, отколкото с превръзка, пък още повече с многократна. А и чашката е много по-евтина откъм инвестиция - можеш да вземеш някоя по-евтина на първо време за проба. Аз имам само ежедневни многократни, но честно казано се чувствам като с онези огромните превръзки за родилки Joy

По моя казус - поръчах Lily Cup Compact. Даже се сдобих не само с безплатна, ами и експресна поръчка, та чакам да дойде преди Коледа. Чак ме е яд, че няма да мога да я изпробвам веднага  Laughing

# 204
  • Пловдив
Нещо последните 2 месеца не мога да се спогодя с моята муункъп. Още с поставянето и протича. Първите месеци нямах проблем, но какво става сега не знам. Другата седмица пак ще я пробвам, но не знам вече. Отваря си се, но хем вътре се пълни, хем и отстрани пропуска. От какво е според вас проблема?

# 205
Момичетата, които тепърва пробват и не искат да инвестират много пари защо просто не си поръчат от китайски сайт? Аз имам 3 такива чашки и мога да кажа, че са прилични. Единственото, което за мен специално е минус, е че са мекички.

# 206
loa, аз винаги внимавам отворът на маточната шийка да се падне в чашката, иначе ми протича и на мен.

# 207
  • Стара Загора
И аз така Peace, иначе протичането е сигурно!

# 208
То всъщност и така е правилният начин за поставяне.

Аз си получих днес чашката (Lily Cup Compact)  newsm18 Материалът е страхотен. Много е компактна сгъната. В ревютата в ютюб, които гледах, се говореше, че може би не е подходяща за "новаци", заради това, че се сгъва. Може би има нещо вярно в това. Ще чакам следващия месец да я пробвам и също така да видя дали може някой от секторите да седи сгънат като се използва, така че да е по-къса. Благодаря коментарите от миналата седмица, които ме накараха да й обърна внимание  bouquet

# 209
  • София
Здравейте, момичета,
Някоя ползвала ли е тази чашка:
http://lila.bg/cups/menstrualcups/menstrualna-chashka-softcup/softcup.html
Пише че може да се ползва до 3 цикъла, но се чудя как се дезинфекцира - не зная дали няма да се стопи ако реша да я изваря... С нещо друго от цикъл до цикъл мога ли да я дезинфектна?

Общи условия

Активация на акаунт