Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 980
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Не мисля, че има нормална жена която би сложила чашка на сухо влагалище /т.е. без да е в цикъл/, слагането и махането става за секунди няма никаква ръчкане и насилие върху влагалището  Laughing, просто трябват 1-2-3 пъти да се сложе и махне за му се хване цаката на личната анатомия, всяка е различна и хубаво да се даде шанс няколко дена да се пробва чашката без да се отказваш при първият неуспех.
Дръжките са доста безмислени - ако само я дърпаш з дръжката за да я извадиш не е нарушен вакума и си е неприятно, затова се стиска с два пръста дъното на чашката за да се отпусне вакума. Поради тази причина аз смятам дружката за излишна, пък и не може да отиде чак толкова навътре, че да не можеш да достигнеш с пръсти  Peace Свиване и отпускане на мускулите на влагалището също спомага за слизане надолу на чашката.

Последна редакция: ср, 31 май 2017, 09:54 от madlena

# 571
  • Sofia
Днес трети опит. Като усещане е добре - сложих я малко по-нагоре и сега не я усещам, не ми пречи. Обаче пак протече още на първия час.  Sad А не мога да разбера дали се е отворила добре. Успявам да опипам само най-долната й част.  newsm78
Оффф... много съм смотана.  Joy

# 572
A чашката каква е?

# 573
  • Бургас
savina_33 като я сложиш завърти леко чашката, както я държеш с два пръста без да стискаш завъртяш половин оборот, например, това спомага за отварянето също.

# 574
  • Sofia
Такава:
http://lila.bg/ladycup-yellow.html

Мадлена, ще пробвам, благодаря!

# 575
Виж и това клипче: https://youtu.be/LHUeu8G-mQ4

# 576
Не мисля, че има нормална жена която би сложила чашка на сухо влагалище /т.е. без да е в цикъл/, слагането и махането става за секунди няма никаква ръчкане и насилие върху влагалището  Laughing, просто трябват 1-2-3 пъти да се сложе и махне за му се хване цаката на личната анатомия, всяка е различна и хубаво да се даде шанс няколко дена да се пробва чашката без да се отказваш при първият неуспех.
Дръжките са доста безмислени - ако само я дърпаш з дръжката за да я извадиш не е нарушен вакума и си е неприятно, затова се стиска с два пръста дъното на чашката за да се отпусне вакума. Поради тази причина аз смятам дружката за излишна, пък и не може да отиде чак толкова навътре, че да не можеш да достигнеш с пръсти  Peace Свиване и отпускане на мускулите на влагалището също спомага за слизане надолу на чашката.

Така си помислих, че няма да бъда разбрана точно. Нямах предвид да се слага чашката на сухо влагалище без менструален цикъл. Има периоди през деня, дните, през които менструалният цикъл става с с по-слабо течение, и тогава влагалището става сухо.

Благодаря за информацията.

# 577
  • Бургас
Менструалната чашка не "попива" кръвта от стените на влагалището като тампона, затова дори и в слабите дни няма "сухи стени на влагалището".  Peace

# 578
Менструалната чашка не "попива" кръвта от стените на влагалището като тампона, затова дори и в слабите дни няма "сухи стени на влагалището".  Peace

Разбрах. Менструалната чашка не е като тампона и няма да имам затруднения при поставянето й, дори когато влагалището ми е сухо и да ми бъде трудно да я натъпча вътре, както при тампона.

# 579
Не се „тъпче“ и не се поставя толкова навътре като тампон...

# 580
Не се „тъпче“ и не се поставя толкова навътре като тампон...

Благодаря за пояснението. Тоест поставя се около входа на влагалището, като някаква преграда, за да не позволи да излезе кръвта навън.

# 581
Слага се около шийката на матката, която анатомично не е в дъното на влагалището.

# 582
  • Sofia
Ще се разберем в края на краищата с моята чашка.  Mr. Green Отрязах дръжката, наистина е много по-удобно така. Нямам вече проблем с подтавянето и ваденето. И освен дето сутринта протекоха 2 капки повече цял ден не е протичала. Ще стане работата. Много ви благодаря за помощта.  Hug
Сега се чудя през нощта дали да я оставя. Малко ме е страх цяла нощ. Сега я вадя и мия през 3-4 ч., но нощта ми е около 7ч.  newsm78

# 583
Оставяй я и направи бекъп с превръзка. Чашката не прелива толкова бързо нощно време, защото и течението не е чак такова. Виж като станеш о за десетина минути може да прелее.

# 584
  • Sofia
Мен не ме е страх да не прелее. Страх ме е да не ми стане нещо от тази кръв вътре толкова време. Въпреки че рекламите твърдят че няма случай на токсичен шок от чашка, ама аз много на реклами не вярвам.  Mr. Green Да не взема да се затрия.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт