Алтернативни продукти за дамска хигиена 6

• 101 935
  • 748
  •   1
Отговори
# 690
  • FRANCE
Благодаря. Тичам бързо утре  Sunglasses

# 691
  • Варна
Цитат на: змия
[/quote
Лягаш по гръб с крака плътно към гърдите (разтворени в коленете) и тогава я поставяш, след изправянето провери за всеки случай дали всичко е наред.
Благодаря много, получи се от първия опит. За съжаление е приложимо само вкъщи. Ако знаете и други трикове, подходящи и за обществена тоалетна, ще се радвам да ги споделите. Simple Smile

# 692
[/quote
Лягаш по гръб с крака плътно към гърдите (разтворени в коленете) и тогава я поставяш, след изправянето провери за всеки случай дали всичко е наред.
Благодаря много, получи се от първия опит. За съжаление е приложимо само вкъщи. Ако знаете и други трикове, подходящи и за обществена тоалетна, ще се радвам да ги споделите. Simple Smile

За мене дори и това не е приложимо и за вкъщи, като се има предвид, че при мене навсякъде влизат и излизат хора.

# 693
  • София
[/quote

Опитай същата поза във вертикален вариант - т.е. клекнала, но по начина, по който клякат малките деца - на цяло стъпало.

# 694
  • Бургас
Аз съм с Лили от няколко месеца и за мен това е най-лесната за поставяне чашка от всички които съм имала. Но я сгъвам преди поставяне по начина показан на кутията а не в книжката. Винаги ми се разтваря идеално.

# 695
Аз съм с Лили от няколко месеца и за мен това е най-лесната за поставяне чашка от всички които съм имала. Но я сгъвам преди поставяне по начина показан на кутията а не в книжката. Винаги ми се разтваря идеално.

И как се чувствате с нея? Усещате ли я, когато е вътре във вас?

# 696
  • Бургас
Ами не я усещам, беше ми дълга само но отрязах дръжката почти до край. Но на мен това не ми е 1 чашка, вече 8 години ползвам. Единствено се съобразих с препоръките на производителя и си взех по малката, до сега винаги съм ползвала М.

# 697
Ами не я усещам, беше ми дълга само но отрязах дръжката почти до край. Но на мен това не ми е 1 чашка, вече 8 години ползвам. Единствено се съобразих с препоръките на производителя и си взех по малката, до сега винаги съм ползвала М.

По твърдост как е? Май тези менструални чашки с марка "Lily" се продават по аптеките "Ремедиум".

# 698
  • FRANCE
След дълго обикаляне по Ремедиум София накрая поръчах меруна от сайта им. Дойде за един ден. Поне ще довърша този цикъл вез тампони. Супер

# 699
След дълго обикаляне по Ремедиум София накрая поръчах меруна от сайта им. Дойде за един ден. Поне ще довърша този цикъл вез тампони. Супер

Няма ли ги в Ремедиум? Мислех да ходя и аз да си купувам от там.

# 700
  • FRANCE
Намерих само в тази на графа срещу пазарчето с плодовете и зеленчуците и църквата.  Имаше само Л и ХЛ с дръжка (аз исках без дръжка и 'М'). 

# 701
  • Телиш/Плевен
Така, минаха двата ми най-тежки дни и вече мога да пиша по темата. Да припомня, че съм с китайска чашка, понеже исках да пробвам какво е и едва след това, ако остана доволна, да си купя оригинална. Да кажем, че съм доволна, макар че имам известни трудности с поставянето и особено с махането, но доколкото четох, при много момичета е така, когато пробват за пръв път нова чашка. Е, надявах се, че с толкова много четене по темата ще се справя от първия път, но не стана точно така, още имам да се уча. Иначе откъм защита нямам забележки - след като я сложа правилно, не протича изобщо и се чувствам много добре. Малко неприятно ми става при махането, не само заради трудността да я извадя, а и заради гледката на пълната чашка, но предполагам, че се свиква с времето. Simple Smile

След всичко прочетено по темата, съм харесала три чашки - MeLuna, Yuuki и Ladycup. Като най-много клоня към Юки, поради две причини - това, че е чешка (много обичам Чехия и почти всичко чешко Blush) и това, че е в комплект с много симпатична чаша за стерилизиране. И най-вероятно нея ще купя, но ще помисля още малко. Живот и здраве, другия месец ще споделя впечатления от тази, която съм избрала. Flowers Tulip

Много полезна ми е темата, както и тези преди нея, макар да не успях да прочета всички и се радвам, че ви има и пишете толкова активно. Ако не бяха вашите мнения, едва ли щях да се реша точно сега да пробвам с чашка, по-скоро щях да отлагам още във времето. Благодаря ви за всичко! Flowers Hibiscus

# 702
  • Варна
Отново благодаря за помощта!
И аз сгъвам лилито както е показано на кутията, с пръст навътре към центъра, но явно много зависи от позата, за да се разтвори.

# 703
  • FRANCE
И пак се включвам. Чашките много добре се измиват, махат се наслоявания по ръбчетата, в миялна машина. Излиза перфектна след  това Grinning

# 704
И на мен Lily-то ми е най-лесната за поставяне чашка; май бях споделяла преди време. Сама си се разтваря и намества веднага. Леко сплескана седи и при мен, обаче горе си е отворена. Сгъвам я като тампон като загъвам и двете страни навътре. Дръжката не ми пречи, не я усещам. Аз винаги клекнала ги поставям чашките, над тоалетната не смея, все ме е страх да не ги изпусна вътре. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт