7г безусловна любов :)

• 17 254
  • 318
  •   1
Отговори
# 285
но това е друга тема и е свързано с най-здравите хора на планетата и начина им на хранене - ескимосите http://www.nytimes.com/2002/07/07/magazine/what-if-it-s-all-been … -big-fat-lie.html  Внимавайте с този начин на хранене че прави тяло с хищни форми и заличава майчините инстинкти..

Пак не каза нищо. Понеже и ескимосите деца имат.

Да ама се целуват като си отъркват носовете само - е те,  от там идва цялата обърквация във французкия вариант  Thinking

# 286
Не е вярно, мозъкът доста добре се справя с кетозата и даже доста ясно мисли.

Стресирани са й яйчниците.

Не съм съгласна, Мамасита. Не ѝ е свалил телесните мазнини, момичето яде ядки.

Което ме навежда на мисълта, да не би тя да е катеричка (автора потвърди многократно, че тя не е като другите жени) ? Значи тя в нейната хралупа, той в своята си и от време на време хрупат по един жълъд заедно на полянката Crazy .

# 287
Абе те да поживеят още няколко годинки и ще видим кон боб яде ли...

# 288
     Ясно е, че всички сме злобни, завиждаме и тайно се готвим за нов етап от живота. Но остава нерешен най-важния въпрос. Къде са си денем вече създадените отрочета? Да ги пратим на къмпинг, на бабин дом или просто да ги натирим да се оправят с живота по улиците?  newsm78 Ама ако последното е твърде хард, ако не одобрят майчиния/бащиния избор и в мозъците им вземе да се пръкне нелепата мисъл, че в щастливо семейство, в екип, най-добре се отглеждат деца? Как ще ги предпазим да не допуснат нашите грешки и да изживеят безусловната любов?
      Hermod, какво казва автора на идеята за това бреме - съществуващите деца?
      И още някой, да бъде така добър да ми попълни общата култура, че по мои спомени французите ядат много масло.  Как се връзва сусамово-ядковата диета с френската кухня и вида на французойките?

# 289
Ти децата първо почни да ги храниш с тахан, като ескимосите, а после ще видим къде ще се гледат:)

Или карай по рецептата на Петър Дънов: жените се, след това когато децата навършат 7-8 годинки, жената взима сина, мъжът взима момичето, отиват да живеят на различни краища на планетата и си пишат любовни писма, но не се виждат. Не знам дали някой дъновист е реализирал тоя тип идеални отношения.

# 290
...Но остава нерешен най-важния въпрос. Къде са си денем вече създадените отрочета? ...

Ако някой има излишни, аз бих взела 1-2  Mr. Green

# 291
  • София
А, между другото аз гледам един лабрадор като Хер Мод - в съседен апартамент.
Много е гот! Хем не ти цапа, хем като искаш го разхождаш за гъзария.

Давам моята щерка на Човечето веднага! Mr. Green

# 292
Аз пък имам такива връзки с кучетата- обичам ги безусловно, но ги гледам отдалеч, някой друг да ги храни, пере и да им чисти акитата, аз няма да се обвързвам и да живея под един покрив с хайвани.

# 293
Мисля, че все повече млади хора разсъждават като Хермуд.

# 294
Аз не видях Хермуд да разсъждава. Просто е чел това онова и е решил, че е модерен.

# 295
  • Пловдив
     И още някой, да бъде така добър да ми попълни общата култура, че по мои спомени французите ядат много масло.  Как се връзва сусамово-ядковата диета с френската кухня и вида на французойките?
Французите ядат богата на мазнини храна и страдат от по-малко инфаркти от англичаните и американците.
Японците ядат бедна на мазнини храна и страдат от по-малко инфаркти от англичаните и американците.
Италианците се тъпчат със спагети обилно поляти с червено вино и страдат от по-малко инфаркти от англичаните и американците.
Извод: Яжте и пийте каквото ви харесва. Английският език е това, което ви убива!

# 296
Ма той вече не е и толкова млад...докато се обърне, и ще е наближил 35-те.

Според мен гаджето му е лабрадор, има я от една кучешка година, което е седем човешки. Взел я е, когато е била малко под тригодишна, тоест на 19 човешки години.

# 297
Аз не видях Хермуд да разсъждава. Просто е чел това онова и е решил, че е модерен.

Чел е статия на Мадлен Алгафари и дори  не я е разбрал, просто си я е настъкмисал според собствената си безусловна нищност! Щото тя говори за партньорството, а той партньор няма  - има гадже , с което  си се виждат и прекарват някакво време заедно, после кой, откъде е.  Не са повече младите хора, които процедират така страхливо - при всички поколения ги е имало, та нищо ново под слънцето. Сестрата на баба ми беше хипи...та  даже съм го наблюдавала това Laughing

# 298
Сестрата на баба ми беше хипи...та  даже съм го наблюдавала това Laughing
Верно ли бе? Много яко!  Grinning

# 299
Бе яко е, ама след определена възраст  си остават сами и нещо истерясват...та до там им е якостта  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт