7г безусловна любов :)

• 17 215
  • 318
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Авторът на темата е жена според мен. Thinking

# 301
За съжаление съвсем може и мъж да си е, просто поколението около 30-те има такива мъже със женска психика.

# 302
  • Бургас
Аз пък вярвам, че е мъж. Но е комплексарче и изпечен лъжец. Напомня ми едно приятелче. Компетентен по всичко ... начетен и толкова комплексиран, че няма повече накъде. Даже стила им на писане е един и същ. Лъжа до лъжа, със стотинка истина пъхната между думите.
Бас ловя, че не лъже за сферата в която работи, нооо силно преувеличава. Смятам също, че си има някакво момиче, говорещо френски, но то е което определя правилата във връзката им. Не той. Абе сбъркана работа отвсякъде :/

# 303
  • София
Е сега остава авторът да се появи и за каже дали психологическите характеристики са верни  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 304
За съжаление съвсем може и мъж да си е, просто поколението около 30-те има такива мъже със женска психика.

Joy

Егати уникалното поколение ръзбиръш лииии.  Simple Smile

Досега в историята е нямало такова, ич.

# 305
  • София
Добре върви пързалката.  Laughing  Няма, няма, и току се включи авторът с няколко шантави реда. После чете и се хили как клюцат рибите. Joy

# 306
офффф, тая безусловна любоФ...... Joy Joy

# 307
  • Пловдив
Добре върви пързалката.  Laughing  Няма, няма, и току се включи авторът с няколко шантави реда. После чете и се хили как клюцат рибите. Joy
Времето е студено, не става за плаж, какво да правим освен да се пързаляме? Laughing

# 308
Цитат
аз живея напълно сам, тя с майка си която й готви, чисти и пере..

Цитат
Майка й не готви също, живеят си само 2-те и ядат предимно навън, вм-нвх и фастинг - 50% от храната й са сурови ядки и тахан, въглехидрати 15%, сиреч няма какво да се готви.

ooooh!
Нещо се обърка автора, що ли?

# 309
А авторът какво яде  #Silly

# 310
На мен ми е напълно познат като психика. Много такива хора има. Малко по малко или изведнъж се оказва, че реалният им живот дори към момента е меко казано плачевен.

# 311
Цитат
аз живея напълно сам, тя с майка си която й готви, чисти и пере..

Цитат
Майка й не готви също, живеят си само 2-те и ядат предимно навън, вм-нвх и фастинг - 50% от храната й са сурови ядки и тахан, въглехидрати 15%, сиреч няма какво да се готви.

ooooh!
Нещо се обърка автора, що ли?

Обърка се я, заради вас. Десет страници ви обяснява, че като неговата любима втора няма да се роди - съвършена, единствена, разбрана, ненатрапчива и неповторима. И вие като гракнахте - мързелива била, готованка била, чакала всичко на мама, егати успялата мадама и пр. Ми ще се обърка човека, вие няма ли? Mr. Green

# 312
.....
Ако отношенията м/ж една двойка не са "завързани" от нищо  брак, обществено мнение и т.н и всеки може да си тръгне по всяко време или да смени отсрещния за по-добър/добра, то двойката никога няма да приеме партньора си за даденост и винаги ще се старае да е по-добър/добра от "другите". Точно това значи истинската любов - да имаш избор, да можеш да бъдеш с който си поискаш, но да избираш да бъдеш с човека до теб Simple Smile  Един подпис, деца и т.н далеч не са гаранция че ще "завържете" мъжа до себе си.. .....
... както и да завържете жената до себе си. Добро утро или добър вечер за това "важно" откритие - та то се знае открай време. Много ясно че брак или обществено мнение не са фактор за крайното решение - могат да бъдат само временна спънка. Даже се чудя защо все още хората подписват, след като отдавна един подпис не гарантира нищо, даже по-скоро влошава отношенията именно защото хората могат да почнат да се приемат като даденост. Само за да кажат на околните: вижте ни, ние сме заедно, което се знае и без това? Но не е никаква гаранция за обич, уважение и взаимопомощ, каквато е същността на семейството. В днешно време има значение само за някои архаични наследствени закони, за нищо друго.

Последна редакция: сб, 27 юни 2015, 23:22 от White Magic

# 313
Ама той ги научил - и приятелката, и майка ѝ, да ядат по негов режим  Joy Представям си как приятелят ми започва да командва майка ми "От утре почваш да ядеш само сурова храна, тахан и ядки! 50 години ти стигат, дето си яла мусаки!" и как тя веднага изпълнява указанията.  Joy

# 314
"Даже се чудя защо все още хората подписват, след като отдавна един подпис не гарантира нищо, даже по-скоро влошава отношенията именно защото хората могат да почнат да се приемат като даденост. Само за да кажат на околните: вижте ни, ние сме заедно, което се знае и без това? Но не е никаква гаранция за обич, уважение и взаимопомощ, каквато е същността на семейството. Има значение само за някои архаични наследствени закони, за нищо друго."

Е как така се чудиш, Love Wins, ти новини не гледаш ли, бракът е много модерно нещо тия дни. Е, не между мъж и жена де...

Общи условия

Активация на акаунт