7г безусловна любов :)

• 17 222
  • 318
  •   1
Отговори
# 270
Я обяснете сложните понятия за храненето на останалите, които просто ядем.
Сложни са. Сериозно. Не се обяснява на кратко. Има тема, ако искаш.  Peace

# 271
...трудно 27г мъж със "северняшка" визия и възможности да няма избор Wink Женско внимание никога не ми е липсвало, ...

Постни две снимки: в цял ръст и в близък план (на един лист А4 напиши "Бг-мами, аз съм Hermod, дата, час".

# 272
Работата е там, че тоя държи мадамата недохранена.  А нали знаете как са животните, като усетят, че няма храна, не искат да се размножават. Та като й е свалил телесните мазнини под 15 процента, тялото й казва, че е прекалено недохранена, за да ражда, съответно и не си усеща биологичния часовник.

Но ако вземе, че я изпущи, девойката да вземе да похапне и да качи пет кила...стой та гледай как ще се ококори за бебенце.

# 273
  • Пловдив
Я обяснете сложните понятия за храненето на останалите, които просто ядем.
Сложни са. Сериозно. Не се обяснява на кратко. Има тема, ако искаш.  Peace
Не го разбирам този какво обяснява, затуй. За мен таханът е нещо в бурканче, от което сипвам по супена лъжица в мюслито на децата (когато се сетя).

# 274
- Майка й не готви също, живеят си само 2-те и ядат предимно навън, вм-нвх и фастинг - 50% от храната й са сурови ядки и тахан, въглехидрати 15%, сиреч няма какво да се готви.

Това обяснява всичко. Мозъкът ѝ е стресиран от липсата на въглехидрати, не може да мисли ясно. Като изяде един шоколад всичко ще се подреди.

# 275
Ох, с този фастинг-мастинг, тъкмо  ви се зарадвах, че и някакъв секс правите / бе сигурно съм първична, но фастинг си ми звучи сексуално Laughing / ...ама Риъл ме попари.  Hug  Вие просто си гладувате...за нещо...жалко за  голямото безусловие  Confused

# 276
- Майка й не готви също, живеят си само 2-те и ядат предимно навън, вм-нвх и фастинг - 50% от храната й са сурови ядки и тахан, въглехидрати 15%, сиреч няма какво да се готви.

Това обяснява всичко. Мозъкът ѝ е стресиран от липсата на въглехидрати, не може да мисли ясно. Като изяде един шоколад всичко ще се подреди.

Не е вярно, мозъкът доста добре се справя с кетозата и даже доста ясно мисли.

Стресирани са й яйчниците.

# 277
Ох, с този фастинг-мастинг, тъкмо  ви се зарадвах, че и някакъв секс правите...ама Риъл ме попари.  Hug  Вие просто си гладувате...за нещо...жалко за  голямото безусловие  Confused
Някакъв...  Joy Joy Joy И ти да си на тахан и ядки, не някакъв, ами никакъв няма да ти се прави. Това си е стрес и психически и физически. Ето, и Мамасита знае.  Peace

# 278
Звучите ми като от вица за програмист който се опитал да завърти крушка, така де яде в ресторант тахана, щот е сложно да си купиш и консумираш вкъщи  Mr. Green
Сусамовият тахан, профила му покрива почти всички нужни минерали и мазнини за тялото + протеини, но липсват някои аминокиселини, все пак е доста близко до съвършената храна и тялото спокойно може да живее само на него.. но това е друга тема и е свързано с най-здравите хора на планетата и начина им на хранене - ескимосите http://www.nytimes.com/2002/07/07/magazine/what-if-it-s-all-been … -big-fat-lie.html  Внимавайте с този начин на хранене че прави тяло с хищни форми и заличава майчините инстинкти..

п.с ако искаш децата да са ти здрави, да нямат чупливи кости, хрущяли и разни хернии, никога повече не им давай мюсли Wink някои елементи в него пристигат в "складова" форма и пречат на магензият и калцият да се усвоят, пряка информация от приятел който е завършил генетика.

за другото, каквото и да кажа ще съм крив, така че мерси.. май ще допълня поговорката /* с глупак не се спори, но и с жена също /* Малко е като пикаене срещу вятъра. Как да е, айде, всичко хубаво вече наистина Wink

# 279
Аха, сега разбрах - с мама ядат понякога мусака, а с теб само тахан - ми нищо чудно, че  девойката безусловно не ще да живеете заедно Sunglasses

# 280
Абе то и аз съм била на ескимоска диета, особено зимата, и с ескимоско червено вино отгоре. Ама на един гол...тахан никой не ме е държал:)

# 281
но това е друга тема и е свързано с най-здравите хора на планетата и начина им на хранене - ескимосите http://www.nytimes.com/2002/07/07/magazine/what-if-it-s-all-been … -big-fat-lie.html  Внимавайте с този начин на хранене че прави тяло с хищни форми и заличава майчините инстинкти..

Пак не каза нищо. Понеже и ескимосите деца имат.

# 282
Той Hermod понеже си няма негови, тръгна за чуждите акъл да дава  Mr. Green

# 283
  • София
Ескимосите ядат тахан? Де го сеят? newsm78

# 284
Ескимосите ядат тахан? Де го сеят? newsm78
Сигурно в статията от първия пост пише.  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт