7г безусловна любов :)

• 17 231
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
Въпреки многото хвалби, като цяло българинът и българката са толкова сексуално непохватни, че с 2-3 сравнително прости трика ставаш вървежна за аху-иху. Един курс при Кобилкина и ставаш свръхжена.

Ама не е там работата. Работата е, че и аху-ихуто не е безгрижие, напротив, доста голям ангажимент си е. Не може да се отпуснеш. А като си с татенце, ще намерите време, ще се натокате и ще излизате- ама може и да не си натокана. А след пет години е доста по-малко вероятно да те сменят с нов модел. Щото срокът на годност намадамите за аху-иху е около 3-5 години. Тая със седемте години...малко е изключение.

Цитат
светлините блещят, от всеки ъгъл мамят чудеса, има и един-двама да и звънят...

Това със светлините на нощния град не е ли докъм 28? След това ако ще е аху-иху, следва да е доста по-екзотично...

Но то истината е, че в повечето случаи момичето за аху-иху не получава пълния материален пакет. Получава малко трохи от масата.

Последна редакция: пт, 26 юни 2015, 13:32 от The Siren of Titan

# 256
   Същата работа, все едно нея я слушам - ама то можело така само до време човек да излиза (а опитай де), ама тоя  искал само да се забавлява (той верно, искаше само на кръчма да я заведе човека), ама не била облечена подходящо за излизане след работа ( не знам как си представя хората облечени в кино), натоварвала се... И айде бегай всяка вечер у тех си да звъни на детето, с което е говорила три пъти през деня и което е у баба си, или да виси пред нета. Хубаво, че поне не виси в БГ мама, ами чати с някакви от фен клуб.

Загубена работа, язък че е хубавичка и мъжете я харесват иначе.

# 257
Е тя като как ще намери татко, като въобще не излиза?

# 258
Не съм чел всичко и нямам намерение, просто хвърлих око и ми стана смешно.

- Майка й не готви също, живеят си само 2-те и ядат предимно навън, вм-нвх и фастинг - 50% от храната й са сурови ядки и тахан, въглехидрати 15%, сиреч няма какво да се готви. Аз съм я научил на този режим + други извратени като палео, суровоядство и т.н за това и прилича на французойка Wink
- Защо живея в България, след развода оставам с майка си, не баща ми, нямам какво да правя до него.
- Що съм с нея, а не с много? Мъжете повечето сме dog person, не като жените cat person  и когато срещнеш жена тип dog, която ти се радва всеки ден като златист ретривър (безусловно) трябва да си глупак да не оцениш такава жена Wink
Поведението й беше едно и също когато бях на 20 и сега, разликата е че на 20 още нямах нищо. Oneitis e когато нямаш избор, трудно 27г мъж със "северняшка" визия и възможности да няма избор Wink Женско внимание никога не ми е липсвало, дори от милфки вече и може би за това повечето жени са ми предвидими и скучни. Ако трябва да съм болезнено искрен сравнително с приятелката ми жените ги деля на: меркантилни, неуравновесени (масово) , лъжливи и разбира се готини мацки по външност и характер, но това са най-редките.

Както се видя и тук, аз написах едно, че съм озадачен от отношението на жените на моите приятели към тях самите и цитирайки автор, питайки това ли е правилният модел? в случай че рядко 2-ма човека остават заедно, статистиката за разводите сама говори за себе си, a закона за големите числа никога не лъже.. а вие си изкарахте цялата жлъч и пошлост (с малко изключение), и изопачихте през собствената си призма за това че споделих как живея аз  Laughing Доообре. Мерси че ми помагате да оценя още повече  приятелката си Wink

п.с така се забогатява чрез CEO-тата, не ги бъркайте с наследници на крадени пари че на тая позиция познат си развали годежа, щото мацката не беше съгласна на предбрачен договор  Laughing айде трябва да си търси нова златна рибка.

п.с като ме намерете кой съм какво? заповядайте ще ви направя едно кафенце , ма само това, друго не давам  Laughing Интересно е да гледаш някой да се опитва да ти се кара докато главата му гледа тавана   Mr. Green

# 259

- Майка й не готви също, живеят си само 2-те и ядат предимно навън, вм-нвх и фастинг - 50% от храната й са сурови ядки и тахан, въглехидрати 15%, сиреч няма какво да се готви. Аз съм я научил на този режим + други извратени като палео, суровоядство и т.н за това и прилича на французойка Wink

Моля?  hahaha hahaha Личи си, че смътно си ги чувал тези режими. Освен, че си личи колко си невеж по въпроса, искам да питам навън ли ядат тахан и ядки? А знаеш ли колко ядки и тахан се ядат дневно при ВМ НВХ и колко още други неща?

# 260
  • Бургас
Остай REAL_WOMAN, гледай как се е подготвило момчето. Затваряме си очите и толкоз  hahaha

# 261
ЖДНБ, това е някакъв бот, няма толкова предсказуеми живи хора...този толкова е бачкал с компютри, че не съм сигурна дали минава теста на Тюринг...

Не, интересно ми е, ти си на 27, защо си още в България, а не на друго място по света. Няма нужда да си с баща си. Не може хем да плюеш средата, хем да се смяташ за супер способен, а да си натискаш тука парцалите.

# 262
Не.. сеят сусама в хола, в детската го мелят и в  кухнята ядат  Laughing май имаха и няколко ядкови дървета, но не знам в кои стаи са  Mr. Green  Не е точно готвене, но пак си е мнооого работа.

# 263
Просто не уцели кой да излъжеш за режима.  hahaha hahaha Тука вече те хванахме.

# 264
  И приятелката, че и майка и ядат навън, и тахан и ядки. Айде посмали малко...

# 265
 И приятелката, че и майка и ядат навън, и тахан и ядки. Айде посмали малко...
Нали? Да си купиш тахан и ядки от кога е хранене "навън". newsm78  Joy Joy

Да беше отишъл да лъжеш в някой тийн форум как живеят готините батковци и каки.

# 266
Ама може евтинко да мине- тя ако каже, хайде да хапнем, той ще каже, не може сега, дай да ти направя един период на фастинг, а ще си хапнеш като се прибереш у дома:)

# 267
Ама може евтинко да мине- тя ако каже, хайде да хапнем, той ще каже, не може сега, дай да ти направя един период на фастинг, а ще си хапнеш като се прибереш у дома:)
И после едно таханче и ето ти ВМ НВХ + фастинг. Френска работа.

# 268
Стига с тоя фастинг, почвам да го чета като фистинг...викайте му режим на Ори Хофмеклер или воинска диета...или поне режим "на ябълки и секс, ама без ябълки".

Много ме кефи обаче- жената му се радвала като кученце:) яко, сигурно и лигички й потичат. Или е много тъпа, или е доста умна и след някоя годинка ще го върже, ако внимава и ако сметне, че си заслужава.

# 269
  • Пловдив
Я обяснете сложните понятия за храненето на останалите, които просто ядем.

Общи условия

Активация на акаунт