7г безусловна любов :)

• 17 241
  • 318
  •   1
Отговори
# 45
щасливо щаслива, щаслив

Виж, успешни, богати и реализирани човеко, когато повтаряш една дума по сто пъти, в стремежа си да убедиш другите (или себе си?) в нея, поне я напиши правилно  Mr. Green

щасТие, щасТлив, щасТлива

Поне двайсет пъти си я написал, и все е грешно  Joy

# 46
А въобще няма да се учудя тя да е от тези, които наминават да пуснат тема - от 7 г. сме заедно и тъпчем на едно място, колко време още да си губя времето с него  Laughing

# 47
Стигнах до "професионалистката" г-жа Алгафари и ....няма смисъл да чета нататък.     Laughing
Ако продължавате да градите "връзката си" по нейните препоръки, 100 % гарантирам, че няма да празнувате 10-годишнината си.
Та, слушай Алгафари и междувременно се оглеждай за нова приятелка.    Peace

# 48
     Явно от нас се очаква, довечера като се приберем, да информираме мъжете си за нашето ново кредо и да прекроим семействата си по модела на нещастното момиче.

# 49
  • София
Чак път безусловна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 50
  • Пловдив
Имам прозрение. Марадона, душа, ти ли си? Или Селтакис?

# 51
  • София
Вече се разпознавате още в началото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 52
    Явно от нас се очаква, довечера като се приберем, да информираме мъжете си за нашето ново кредо и да прекроим семействата си по модела на нещастното момиче.

Аз съм късметлийка, че още сега е до мен, направо ставам да му кажа да си търси квартира  Naughty

# 53
  • София
И като се съберат накрая, вземат да се изпокарат само за няколко месеца, защото ги дразнят някакви дребни битовизми.

Не, Марадона беше с друг стил - уиски, джипове, къщи.

# 54
  • n/a
То даже не е и интересно, толкова беззъбо и несъстоятелно  Mr. Green
Само мотивацията за пускане на темата буди любопитство.
Точно тук.  Laughing

# 55
от темата нищо не разбрах

# 56
  • София
от темата нищо не разбрах

То не е и нужно  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 57
Аз съм късметлийка, че още сега е до мен, направо ставам да му кажа да си търси квартира  Naughty
Ааа, не бързай така чела-недочела. Пропусна последните две думички от изречението. Защо искаш да си нещастна? Тема можеш да пуснеш и като щастливо омъжена, нали?

Лоана, прочете ми мислите. СО е най-подходящото място за тази цел.

# 58
  • София
Ей, аз съм лесна - събирам багажа на мъжа ми и да хваща пътя. Мама си ми чисти, готви и пере. Вие му мислете!

# 59
  • София
Ей, аз съм лесна - събирам багажа на мъжа ми и да хваща пътя. Мама си ми чисти, готви и пере. Вие му мислете!

Ами ние си имаме прислужница за тази работа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт