7г безусловна любов :)

• 17 252
  • 318
  •   1
Отговори
# 165
A, не, що, моят е Еовин, на ММ е Фарамир. И не, не си го е избрал, след като се запознахме  Crazy, съдбата ни събра. По-скоро фентъзи никове може да се каже, не само елфически.  Sunglasses

# 166
Стилната мадама от борсата беше в стхията си , правеше по 20000 на седмица , но не си спомням в каква валута Simple Smile , автора не може да се мери с нея . Та , каква е кариерата ти , колко фирми имаш ... Аз също имам фирми и съм с мажоритарен дял / няма друг във фирмата освен мен Simple Smile) / , а и от данъчна гледна точка е по-добре понякога ,зависи от дейността .
Моля те , информирай ни ....! А приятелката ти говори английски /, за френския разбрахме ,/ и каква  е кариерата й?

П.п  сега се сетих , навремето , когато бях тинейджър , френският го владееха хубавите каки , които ги вземаха батковците с коли от у-ще...

# 167
A, не, що, моят е Еовин, на ММ е Фарамир. И не, не си го е избрал, след като се запознахме  Crazy, съдбата ни събра.

Брей, много яко. А имаше ли преди него някой Арагорн? Laughing

# 168
A, не, що, моят е Еовин, на ММ е Фарамир. И не, не си го е избрал, след като се запознахме  Crazy, съдбата ни събра.
Брей, много яко. А имаше ли преди него някой Арагорн? Laughing

Тюх, не. Животът ми не е съвсем по книга.  Laughing Макар че бившият като образ отговаря - много беше добър с хладните оръжия, ама с друг ник.  Laughing

ПП. А с мъжа ми се запознахме на живо и ника го разбрах чак като заживяхме заедно и вързахме компютрите в мрежа.  Laughing

# 169
Единствената злоба долавям от теб . Факт е , че в България има много успели и успяващи жени , които освен кариера имат и деца , и успешни семейства . Всичките ти тиради , които успях да прочета , ме накараха да мисля едно - ти си малко злобно същество , което завижда тези , които успешно комбинират кариера и семейство . За протокола говоря свободно 2 езика  плюс майчиният ми , в момента си запълвам времето като уча и трети , докато чакам детето ми да тръгне на детска градина и да се върна на работа . Да може би ,  времето прекарано в къщи за теб да е загуба , но за простолюдието като мен си е супер почивка .

# 170
Хм,
Цитат
Само че не мога да пиша повече,  днеска ми свърши отпуската и вече минавам на работна вълна, стига философстване
Цитат
Предприемачеството и лудостта не вървят ръка за ръка с добрата грамотност, още не съм си взел бакалвъра (държавен) , но на 18 стартирах първата си фирма и вместо да ходя на лекции само пих и работих.
Виждате ли връзка между двете? Защото на мен предприемачеството ми прилича като работа на заплата...  Wink

Мамасита, ти сигурна си ли, че Драмата Куин е мъжка? Аз не съм срещала толкоз обстоятелствен млад мъж в последното десетилетие, хеле пък под 30 годишен. На мома прилича автора, явно незадоволена от връзката си.

# 171
  • София
А, Хърмаяни, точно, не можех точно да определя на какво ми прилича, но точно на това е - мома, недоволна от връзката си.

# 172
Предприемачеството и лудостта не вървят ръка за ръка с добрата грамотност, още не съм си взел бакалвъра (държавен) , но на 18 стартирах първата си фирма и вместо да ходя на лекции само пих и работих. Да не говоря че българският не ми е майчен, а шведският Wink
На жените предприемачеството не им е сила, под 5% са най-успелите сравнение с мъжете, както и за CEO позиции - официална статистика, па вие си бъдете грамотни.  Другото е пълнеж и злоба Wink

А тя вместо да е чупила "достойнства" е седяла и учила по 600 френски думи на ден и спокойно се бърка за французойка Wink
Обиди по мой адрес грам не ме трогват, малко ми е като гъливер и лилипутите  Laughing па ако ще утре да ме зарязва.. ма тва по нейният адрес че "говорила ли английски" ме трогна малко, може да ви сърби някъде мъничко. Само ми затвърдихте мнението че жените особено в България масово сте калпави и злобни същества. Повярвайте ми това са думи прекрани през много филтри, аз съм темпераментен и арогантен човек, когато ме предизвикат, но на живо има правилният ефект и когато е по-близко обкръжение, сега не бих се принизил. България напълно заслужава да е тази дупка която е, толкова злобни хора никъде няма по света Wink Как да е,  ако искате слагайте ключ, ако искате не, нямам повече какво да кажа или чета тук.

Абе то по света няма и толкова неграмотни богаташчета (за какъвто се представяш де), у нас е правило най-глупавите да изплуват най-високо като тиквите, та това всъщност е основния проблем. Ама то ти и затова си тук, а не в Швеция.  Simple Smile А иначе на възрастта на теб и приятелката ти поне половината от нас сме разсъждавали по твоя начин, поддържали сме подобни неангажиращи връзки и и през ум не ни е минавало да се размножаваме. ) Но това, което на 20 е свобода, на 40 е пустота, и което на 20 е окови, на 40 е желано пристанище. Съвсем нормално е да е така. Така че изобщо не мога да схвана каква ти е драмата. На твоите години никога не ми е минавало през ума да се рагистрирам в мамешки форуми и да убеждавам някакви лелки колко неправилно живеят. Изобщо не съм се замисляла за живота им, живеех си моя и бях щасТлива. Сега пак си живея моя живот и пак съм щасТлива, макар да живея различно от тогава. А, и още нещо, не и се връзвай на Мадлен толкова. Съветите и за свобода и лично пространство са насочени към партньорите в традиционните връзки. Тя самата си живее в една традиционна връзка, най-вероятно дори патриархална такава, предвид прозихода на съпруга и, има две деца, повече от прилично материално положение и кариера. Скоро сигурно и внуци ще дундурка. Та, свободата и личното пространство+прекрасното семейство+кариерата+парите на Мадлен е златната формула. Едното без другугото е куц кон, зарежи.  Peace

# 173
  • София
Като събера две и две, шведски и миди Сен Жак, изчислявам че авторът е син на Мариела Нордел от предните и бракове. Mr. Green

А така, арменската формула е истината! Hug

Последна редакция: ср, 24 юни 2015, 17:30 от L'Agent

# 174
А тя вместо да е чупила "достойнства" е седяла и учила по 600 френски думи на ден и спокойно се бърка за французойка Wink

Тоест, горкото момиче си мисли, че е французойка Flutter ? Ами изпушило е момичето, то 600 думи на ден не са никак малко Laughing ooooh! .

# 175
  • София
Те двата коментара на бухтичка и кристина всичко обощиха Wink Жлъч, жлъч, жлъч, не че би ми повлияло мнението за моят личен живот, аз казах що пуснах темата, вие ако исакте вярвайте, ако искате не.

Някои жени трудно могат да си представят идеята че жена може да не иска дете. Тя ако толкова иска, а аз не , ще си намери друг, със сигурност не съм последният мъж на земята. И аз съм имал моите терзания, обяснил съм й ги и тя ме е приела такъв, защото и тя самата е такава Simple Smile Иска да попътува да види свят, да изучи чужди култури, да се радва на живота все пак е на 26, а аз преди 2 месеца навърших 27 Wink
О, ти така кажи, бре.
Споко, като понаближи трийсетака жена ти ще има зор направо за деца. Добре е да пробвате Преди това да поживеете Заедно (преди да забременее) : )))

# 176
А не забелязвате ли, в постовете на автора, че всъщност мадамата не желае обвързване а той просто се съгласява с нея от немай къде..."тя би искала" "тя би направила компромис и би се съгласила да живеем в съседни апартаменти поне"...и тн...Накрая ще се окаже, че господина дава мило и драго за убавицата, а тя така му е стъпила на врата, че едвам диша, безгласна буква е във връзката колкото и да му се иска да доминира или поне да са равноправни... целта тук е била, за да получи окуражаващи мнения тип "браво на еманципирана мацка, и ние с ММ сме така" но уви...

# 177
На мен ми е интересно как не-искащите деца не отиват просто да си направят вазектомия. Но явно искат да имат опцията да имат деца, а едновременно с това да се потупват по гърба колко са свободолюбиви, че нямат.

Или ще се разделят, или след някоя и друга годинка ще направят белята и после ще обясняват на всички колко е хубаво да си родител. Изобщо, нормално е от време на време някой да преоткрива топлата вода.

# 178
Що бе, има си хора, които не искат деца и си живеят добре...ама заедно -  в общ дом, обикновено и с общ бизнес...бе все нещо общо имат. Тук никаква общност не открих, освен бла-бла -заведения, бла-бла- екзотични почивки - ми това  бих си го причнила и с не особено добра приятелка, просто за компания някаква. Кви щастливи любови, пък и рецепти за  безусловни такива  newsm78 Не ,че няма - ето аз много си обичам един човек, ама ако  ми дойде вкъщи за повече от два дни безпочивно, ми ще го изгоня  на втория ден с омерзение, за това си се обичаме без да си досаждаме Laughing Но това не е  точно любов, камо ли  "безусловна" Thinking

# 179
 #Crazy Не прочетох всичките мнения, но... О, БОЖЕ! От 7 годишна връзка към елфи... Не е лошо  Laughing По самото описание на ситуацията, ми стана лошо... Докато не прекараш с един човек битовизмите през връзката няма как да знаеш дали е безусловна и вечна. Здраве да е, бъдете щастливи! Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт