7г безусловна любов :)

• 17 207
  • 318
  •   1
Отговори
# 195
Една колежка имаше такива разбирания (ама живееше заедно с приятеля си, не чак като автора Simple Smile) и откараха почти 15 г. връзка. Даже през цялото време и обясняваха колко е нормално и с други да спят. Бяха твърдо против децата (уж и двамата). Обаче в един момент изскочи друга мацка, бременна  Mr. Green той си заживя с нея и набързо направиха още едно след първото. Затова хич не ги вярвам тези приказки - не искам! По-скоро въпрос на обстоятелства, може в определен момент наистина да не искаш. Или с този партньор.

# 196
И аз не вярвам, че такива крайни убеждения са ей така без причина.  Mr. Green Самовнушението е голяма работа. Ама е до време.

# 197
  Аз пък напълно вярвам, че 26 годишна мацка може ОЩЕ да не иска деца.
  Но по- нататък - дори и да е доста по-нататък ще заиска най-вероятно.

Скрит текст:
За мъжа не знам. Има ги доста странни. Един мой познат "позволи " на жена си да забременее ин витро при условие, че няма да си промени отношението към него, ако имат дете и всичко ще си е както преди. Да, ама детето има някакъв дребничък проблем - нищо страшно, нещо от нивото на бебешка херния, съвсем поправимо, а жената трудно се възстановява от раждането - разбирате за какво става въпрос. И сега той ще се изнася.

А преди това 15 години живяха в съвършена хармония и любвеобилност. И сега се чудим, дали не беше по-добре наистина да не си раждат дете, което тя може и да гледа сама и семейството и се скапа тотално...

Последна редакция: чт, 25 юни 2015, 16:13 от Iris04

# 198
 Аз мисля, че са още младички, на 26 и 27 години. Открили са нещо суупер нестандартно и смайващо, което те определят като такова и това им е дало усещането, че са попаднали едва ли не някаква велика тайна, която само малцина посветени знаят. Затова и момчето реши да пише тук, поне според мен.

Да са живи и здрави, и щастливи може пък това да си е техният модел наистина, кой знае!

# 199
  • София
Истински щастливият човек няма нужда, пък и време да разказва във форуми колко е щастлив. Sunglasses

# 200
Де да знам, на мен ми направиха сума ти деца, преди да ми звънне будилника. То и аз на 26 не можех да кажа, че исках неистово дете, ама ей на- родих го. Изобщо, никога не съм заявявала експлицитно, че "искам бебенце", но и не съм ходила с мъже, на които им личи, че не искат деца. Тоест не исках дете, но исках мъжът ми до мен да го иска. В крайна сметка винаги имам извинение, че не съм била чак толкова тъпа да си мечтая за деца, след като разбрах каква е реалността:)

# 201
В крайна сметка винаги имам извинение, че не съм била чак толкова тъпа да си мечтая за деца, след като разбрах каква е реалността:)

Аха Joy

Но да, има мъже, които от самото начало си имат визия за бащинство, и такива, които са от другия модел.

# 202
Истински щастливият човек няма нужда, пък и време да разказва във форуми колко е щастлив. Sunglasses

Така е, съгласна. Понякога обаче някои млади са толкова ентусиазирани от откритието на "великата тайна", че не сдържат да се похвалят.

# 203
Другият модел хич не ми действа възбуждащо. Даже малко депресивно ми действа. Предпочитам типа татенце, да му родя деца и да е доволен, а не да ме тормози цял живот да му играя лъскава мадама...

# 204
Peace +100

И то във форум, в който хората са отишли заради това, което той отрича  Joy

# 205
Peace +100

Да, форум за майки.

# 206
  • София
Peace +100

Да, форум за майки.

Що пък само за майки  newsm78 newsm78 newsm78

# 207
Щото се казва бг-мама. Не бг-мОма.  Wink

# 208
  • София
Аааа, не така грубо! Добре са ни дошли напетите млади ергени. На входа връщаме само МП  Mr. Green Mr. Green

# 209

Общи условия

Активация на акаунт