Гърция, но не на море, Метеора, Олимпия, Делфи и още...2

• 96 351
  • 657
  •   1
Отговори
# 375

Прибрахме се след продължение на обиколка Гърция/Италия. По принцип не пътуваме много в района през месец август. Но сега след като колата ни беше в Пирея след круиз решихме да се приберем по възможно най-дългия път. Наситен с невероятни красоти и преживявания.
Първата част беше гръцка по както познати, така и непознати места. Предпочитаме най-вече непознати, но вече са много малко.

Пирея - Kato Trikala Korinthias/Hyades Mountain Resort/ - Kalavrita/Chalet Azanias/  - Rio/Porto Rio Hotel/ - Agrinio/Agrinio Imperial Hotel/ - Parga/ Golden Bay Suites  Maisonettes/ - Игуменица

Оттук следва ферибот до Бари и преминаване през целия ботуш. Но това ще го пусна в темата за Италия. И сухоземно връщане от другата страна. Любим вариант за влизане и излизане от Италия по вода и суша.

Използвахме кешбека, който дава в момента Booking.com. Това беше и целта на пътуването със сведени цени за хотели до минимум.
Бяха взимани всички възможни -25/-40/-75 евро при всеки хотел с различни резервации.
Тази възможност още е налична, ползвайте я съвместимо с още -10% от Genius.
И ако успеете трудно да минете и през ПИБ още -6 %...

Не мога да стигна до такъв кешбек.как става това нищо не излиза

# 376
  • Варна
И аз го търсих този кешбек, но не го открих.

# 377
  • София
Скрит текст:

Прибрахме се след продължение на обиколка Гърция/Италия. По принцип не пътуваме много в района през месец август. Но сега след като колата ни беше в Пирея след круиз решихме да се приберем по възможно най-дългия път. Наситен с невероятни красоти и преживявания.
Първата част беше гръцка по както познати, така и непознати места. Предпочитаме най-вече непознати, но вече са много малко.

Пирея - Kato Trikala Korinthias/Hyades Mountain Resort/ - Kalavrita/Chalet Azanias/  - Rio/Porto Rio Hotel/ - Agrinio/Agrinio Imperial Hotel/ - Parga/ Golden Bay Suites  Maisonettes/ - Игуменица

Оттук следва ферибот до Бари и преминаване през целия ботуш. Но това ще го пусна в темата за Италия. И сухоземно връщане от другата страна. Любим вариант за влизане и излизане от Италия по вода и суша.

Използвахме кешбека, който дава в момента Booking.com. Това беше и целта на пътуването със сведени цени за хотели до минимум.
Бяха взимани всички възможни -25/-40/-75 евро при всеки хотел с различни резервации.
Тази възможност още е налична, ползвайте я съвместимо с още -10% от Genius.
И ако успеете трудно да минете и през ПИБ още -6 %...
[/quote]
Не мога да стигна до такъв кешбек.как става това нищо не излиза
[/quote]

И аз го търсих този кешбек, но не го открих.

Тук отговарям и от лични да не губя време...

Пиша набързо защото направих нова резервация с въпросния кешбек и ще го използвам докато го има.  Тръгваме отново за Гърция след ден.
Не го виждате защото е на случаен принцип, избирателно без критерии. Ако ви се появи. Но един път имате ли го вече не е проблем. Излиза твърде рядко, не е за всички.
Вариантите са три:
25 евро
40 евро
75 евро
В момента променят лимитната сума, която беше примерно при резервация 80 евро за кешбек 40 евро. Изглежда се вдига.
Аз преди малко резервирах при тези условия.
Резервирах сега и при 225 с кешбек 75 евро. Преди дни с всичките...

Сега ще ви пусна линкове и се надявам да можете да ги използвате. Трябва да се появи зелена лента в част от полето. Където ще пише условията...

https://www.booking.com/searchresults.bg.html?aid=339530;label=r … rows=20;offset=40

https://www.booking.com/index.bg.html?aid=1311838;label=refer-Um … e_type=total&

Има още една програма „Препоръчай приятел" 25 евро, ето линк:

https://www.booking.com/index.bg.html?aid=939121;label=refer-UmF … e_type=total&

Прочетете условията в

https://www.booking.com/content/referral-terms.bg.html?aid=93912 … dcdde4b0efa40fd7d
и
https://www.booking.com/content/referral-terms.bg.html?aid=13118 … fc;is_incentive=1

Успех и на вас. Аз лично спестих доста пари...

Последна редакция: вт, 15 авг 2017, 22:05 от Bled

# 378
Появи се най после зеленото с кешбека.резервирах и изчезна.Какво ще се случи след това?

# 379
  • Варна
При мен не излиза нито снощи, нито сега.
Май не съм от късметлиите Simple Smile
Bled, благодаря!

# 380
  • София
Bled, благодаря!

Включвам се от гръцко от хотел взет с кешбек. Да ти кажа да продължаваш да пробваш.

След резервация идва писмо, не веднага. В което ще пише, че всичко е наред. Кешбека може доста да закъснение след престоя в хотела. Но ще го получите.
Като се върна ще пусна още линкове,  ако ги има. Успех...

# 381
Здравейте, аз букнах хотел до Метеора средата на септември.
Планирали сме петък да посетим пещера Маара, събота да разгледаме манастирите, неделя на връщане да посетим езерото Керкини.
Пътуваме с 2 деца на 5 г и 7 месеца
Дали ще остане време за Едеса?

# 382
  • София
Скрит текст:
Bled, благодаря!

Включвам се от гръцко от хотел взет с кешбек. Да ти кажа да продължаваш да пробваш.

След резервация идва писмо, не веднага. В което ще пише, че всичко е наред. Кешбека може доста да закъснение след престоя в хотела. Но ще го получите.

Допълвам, че от резервацията не се разбира за кешбека.

Здравейте, аз букнах хотел до Метеора средата на септември.
Планирали сме петък да посетим пещера Маара, събота да разгледаме манастирите, неделя на връщане да посетим езерото Керкини.
Пътуваме с 2 деца на 5 г и 7 месеца
Дали ще остане време за Едеса?

Не може да разгледате манастирите с децата за ден. Има много качване и слизане. Едеса за час става. Керкини на път също. Успех...

Последна редакция: чт, 17 авг 2017, 21:45 от bubanka

# 383
Ние не държим да видим всички манастири. На къде е най-удачно да се насочим? Ако терена не е подходящ за количката ние се носим в раница Simple Smile Вече го водихме на лифта към връх Снежанка и Смолянски езера

# 384
Bled, благодаря!

Аз получих писмо да потвърдя картата в която да върнат кешбека.и ще чакам да видя

# 385
  • София
Знам, че темата не е конкретно за Атина, но темите, които намерих само за нея са много стари, за това ще пробвам да питам тук. Информацията, която намирам в интернет за работното време на обектите е крайно противоречива. Ще пътуваме след 01.11 и на много места пише, че работното време от ноември до април е до 15.00, на друго място 17.00, а на трето пише, че няма промяна и обектите работят с нормалното си работно време. Интересуват ме Акрополът и другите големи забележителности. Въпросът ми е има ли изобщо сайт, който може да ми даде реална информация или ако някой е ходил  скоро да сподели. Rolling Eyes

# 386
  • София
Това е сайта на министерството на културата:

http://odysseus.culture.gr/h/3/eh355.jsp?obj_id=2384

Но работното време на всеки обект е различно, трябва да проверите едно по едно всичко, което ви интересува.

Последна редакция: пн, 21 авг 2017, 19:35 от galia_i

# 387
  • София
В този сайт намерих информация само за Акропола, за Храма на Зевс, за агорите, театъра на Дионисий не успях. Дали изобщо ги има?

И също така исках да попитам комбинираният билет само от Акропола ли може да се купи или от всички обекти, които влизат в цената за посещение.

# 388
  • София
Има линкове към всички тези обекти от линка за Акропола, там където се изброява за какво важи комбинирания билет. Храма на Зевс е Olympieio, театъра на Дионис е част от South Slope of the Acropolis.

За всички обекти не съм сигурна, но миналата година купихме комбиниран билет от Агората. Предполагам и от другите може също.

# 389
  • София
Благодаря много. И още един въпрос имам. В метрото трябва ли да си купуваме отделни билети за багажа?

Общи условия

Активация на акаунт