"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 420
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
Дафне, момчето живее в охраняема зона в Истанбул!  Whistling
Едва ли папарак може да проникне точно там...може да са опитвали де.
Ама и той смени няколко жилища в последните години...
Не ми е трудно да се досетя за причината, няма да я споменавам "в ефир" обаче... Wink

да не е военна база. Simple Smile..според мен е много по-трудно журналистите да се окажат по същото време и на същото място където е Къванч...можеш ли да си го представиш това реално...ако не са ги викнали...ако случайно са го засекли е кисел ,  сега е във видимо добро настроение...просто знае че са там и каза каквото имаше да каже...постановка отвсякъде...
нямам обяснение обаче как така вестниците вкараха конкретни думи в устата на майка му ако наистина не ги е казала...или някой друг ги е подхвърлил и после Киво да има какво да опровергава...
Във всеки случай е грозно и ненормално ако наистина се жени да поддържа по този начин интригата...

# 631
Не е военна база естествено. Преди време ходих на такова място, на гости, съпроводена от домакините. Влизаш през 2, а може и повече бариери и ти правят проверка с кого си, обаждат се на адреса да проверят дали си очакван гост... Това и при нас го има! Peace
За заведенията им- има такива с ограничен достъп, като в елитни клубове, влиза се с пропуск, само за вип персони... шантави работи, но е оправдано заради сигурността им.
Къванч в момента ми се вижда щастлив, все едно всичко му се нарежда от Началника Grinning, по ноти!
Приказките приписани на майката, ми се виждат шменди капели! Заради интригата, ненадминати са ей!
Не си струва да пускам анкета само с "да" или "не"...
Peace

# 632
Рускините са проверили...няма резервация за 45 човека в полета до Париж...В Турция тая информация не била засекретена...

# 633

Това са ботите...
На колко години е Башак...момичето до нея е около 20...спокойно може да й мине за майка...

# 634
Обаче има 2 полета на Turkish Airlines на 18. 02. за Париж- в 14.00 и в 19.10 часа. Цена билет- 7 260 тр.лири за бизнес класа. Бутафорно в да летиш с бизнес класа, освен ако има истински вип салон!
Полет: 3ч 50мин.
За да имаш достъп до списъка на пътуващите, трябва да си в процедура закупуване на билет.
 Другото го проверих, но билет няма да си купя!
Laughing

ПП:Кенан Имирзалъолу вчера е поискал ръката на Синем Кобал! Така се прави!!! smile3501

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 23:09 от shaane

# 635

ПП:Кенан Имирзалъолу вчера е поискал ръката на Синем Кобал! Така се прави!!! smile3501

Е не сме по-назад..нали по-рано се дзверихме в една размазана снимка и видехме халка...значи има годеж... Mr. Green
даа, Кенан е прибрал 25-год, по всички правила, обществото ще оцени, че спазва традициите и ще го адмирира...и приятелката му затова е пуснала вчера снимка в ИГ...израдвала се,  вече е сгодена ..какви смешки разправяха некой специалистки, че правилата не важели за хора, които се обичат и всичко при К§Б било ОК.....като за всеки трезвомислещ тоя цирк носи само негативи за Къванч и  той олеква като публична личност...занапред към кой от двамата хората ще се отнасят с респект...Къванч или Кенан... Не виждам  друга причина  освен прикрито злорадство ...

# 636

даа, Кенан е прибрал 25-год, по всички правила, обществото ще оцени, че спазва традициите и ще го адмирира...и приятелката му затова е пуснала вчера снимка в ИГ...израдвала се,

Цитати от коментари по повод годежа на Кенан и Синем вчера.

Скрит текст:
ÜÇE TEK 21 saat önce
bi kız bi defa istenir bu kızı on defa gitti istemeye.bu kadar düşme kenan

Едно момиче се иска един път от родителите. Тази десет път ходиха да я искат. Кенан, не падай толкова ниско.

Скрит текст:
ulan ne geniş miğdeli ailen var, kız tüm türkiyenin altına yattı, hangi aile ister böyle bir gelin ??? bu nasıl bir rezilliktir, kenan dua etsin ailesi onca kepazelige ragmen istemeye gitmiş

Брей, какво широкоскроено семейство имал Кенан. Момичето мина през леглата на цяла Турция. Кое семейство иска такова момиче! Какъв резил! Кенан да благодари на Бога. Въпреки целия позор семейството му е отишло да я иска.

Уточнение. Синем вече е била сгодена и на крачка от сватба с футболиста Арда Туран. Годежът е развален.

Това да ти приличат на хора, които са особено впечатлени от факта, че Кенан е спазил традицията?

Лошите хора са проклети и криви при всички обстоятелства. Да се опитваш да им угодиш е чиста загуба на време. Очевидно и Кенан, и Къванч го знаят.

Ето тук може да прочетеш още коментари на хора, които са изключително "респектирани" от зачитащия традициите Кенан и го "адмирират"

http://www.ensonhaber.com/kenan-imirzalioglu-sinem-kobali-isteme … i-2016-02-15.html

# 637

Лошите хора са проклети и криви при всички обстоятелства. Да се опитваш да им угодиш е чиста загуба на време. Очевидно и Кенан, и Къванч го знаят.

не знам какво знаят къванч и кенан, не ги познавам, ти също ...   но ти трябва да знаеш, че никой не пише за да ти се хареса и не му дреме дали е добър или лош според твоите критерии...така че квалификациите ги раздавай на ум...

# 638

Уточнение. Синем вече е била сгодена и на крачка от сватба с футболиста Арда Туран. Годежът е развален.

Това да ти приличат на хора, които са особено впечатлени от факта, че Кенан е спазил традицията?

Синем само е била сгодена, но не е била 8 години омъжена за който и да е! Щастливка!!! Умно момиче Peace Пък и Арда Туран да не го одумвам сега...
Явно Кенан се има за голям късметлия! На всяка снимка прави впечатление на особено щастлив до Синем, все едно тя е слънчевия лъч за него! Вижда се без лупа, нали Heart Eyes...
Напомням, че нито Кенан, нито Синем са обект на коментари в темата ни и не бих им отделила повече внимание   Peace

# 639
Башак обаче не е в настроение......странно ми е че преди сватба, когато се предполага че ти е празнично и светло да имаш нагласата за такъв психарски  филм... и  като му знам финала  направо ми стана страшно от цитираната реплика...

# 640
Страхотни младоженци!  bouquet
Балсам за душата, радост за очите!
Много стил, много висша класа и в двамата! Heart Eyes
Поздравления за упоритостта и търпението на Башак Татлъту!  Peace
Не мога да постна снимката, не съм в Бг. Peace

# 641
Не мога да постна снимката, не съм в Бг. Peace

Toва е нашата снимка... Хубава идея на този, които е резнал пластмасовото лице и вида на девица..Башак  не е такава..виж, младоженецът е истински...уморен вид, подпухнал, зализан, крива усмивка, торбички под очите...от безсънни нощи или от някои парижки бар...Ще става по-лошо и по-лошо...  присъединявам се към семейството на Къванч, които отказаха този цирк... само двамата  братя, с трагични физиономии...  за да не бъде позорът тотален...Фронтовете са ясно очертани..Цялото семейство срещу Башак....никакъв, ама никакъв шанс за нея...Къванч искаше да докаже нещо, доказа го като стигна докрай и от днес почва безкрайно да съжалява...
Стотици коментари, никой не иска да повярва...тя и самата Башак е като зомбирана.....само това обяснява  неадекватните й коментари към последните снимки...Връзката с Къванч била не на клетъчно, а на атомно ниво...и понеже атомите не умират, значи връзката им е безсмъртна....и тя ще направи света по-добър...
Искам да се самопоздравя – за липсата на снимки, постановката не е за пред хората, за отсъствието на семейството и за масираното присъствие на компанията от Мармарис... Simple Smile

# 642
  • София

.....присъединявам се към семейството на Къванч, които отказаха този цирк... само двамата  братя, с трагични физиономии...  за да не бъде позорът тотален...Фронтовете са ясно очертани..Цялото семейство срещу Башак....никакъв, ама никакъв шанс за нея...Къванч искаше да докаже нещо, доказа го като стигна докрай и от днес почва безкрайно да съжалява...
Стотици коментари, никой не иска да повярва...тя и самата Башак е като зомбирана.....само това обяснява  неадекватните й коментари към последните снимки...Връзката с Къванч била не на клетъчно, а на атомно ниво...и понеже атомите не умират, значи връзката им е безсмъртна....и тя ще направи света по-добър...
Искам да се самопоздравя – за липсата на снимки, постановката не е за пред хората, за отсъствието на семейството и за масираното присъствие на компанията от Мармарис... Simple Smile

+1  newsm10   за всичко което си написала.  На същото мнение съм!

# 643
Kamelia, здравей...включвай се от време на време и при нас по въпроса за тетката...гледам, в другата тема вече си в режим на обяснение...вместо да оценят свежото ти присъствие...и  ако не си ти,  темата спокойно може да мине за седянка...особено в компанията на другата тетка, която забелязала Къванч откакто бил с Башак... Joy Joy Joy Той човекът снима 10 години... По-силен хейт за Къванч аз просто никога и никъде не съм прочела...
Кивчоооо, не гледай камерата, а гледай влюбено булката... Joy

Като Беренчето...добра работа на фотографа...и Кенан е излязъл красавец...като Башак...

# 644
  • София
особено в компанията на другата тетка, която забелязала Къванч откакто бил с Башак... Joy Joy Joy Той човекът снима 10 години... По-силен хейт за Къванч аз просто никога и никъде не съм прочела...

А... това като го прочетох сутринта щях да се задавя с кафето! Joy Joy Joy  Неин е,и хита за посолството, и телефончетата. smile3555 Joy Joy Joy

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 18:48 от kamelia741

Общи условия

Активация на акаунт