"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 675
Щастливото ни и красиво момче!  GrinningС батковците си: Peace

# 676
Щастливото ни и красиво момче!  GrinningС батковците си: Peace

Може да е снимала етървата на Башака...ако се обстрахираш от това, кои са на снимката и къде...виждаш трима уморени мъже...
снимка от ИГ на мелиса...две различни половини на едно и също лице...двойнствената същност на башака newsm78...едната от соц.мрежи, другата -  тъмната страна на живота й...или, че е разделила  семейството. newsm78 newsm78..На война като на война...няма да има компромис,

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 20:13 от dafnе@

# 677
Изморени, но щастливи! Grinning Целта е постигната, с всички средства! Wink
Не знам кой е избрал този фон за сватбени снимки, но на мен са ми като след война, много постни.
Само двата фенера имат символика
Simple Smile

Уморен ли е, угнетен ли е- не знам, но исках да е извънземно щастлив Crazy

# 678
Уморен ли е, угнетен ли е- не знам, но исках да е извънземно щастлив Crazy

като изцеден ми изглежда...даже нема сили и да докара нещо като усмивка...
Mисля, че свършиха с фотосесията...2-3 снимки, на киво му е омръзнало да се прави на младоженец..зарезал е.Башака сама да позира...и да ни облъчва с поезия...

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 20:43 от dafnе@

# 679
Изморен е, но тепърва ще го изцеждат. Laughing Меден месец му предстои Wink

# 680
кивчо няма да има сили за меден месец ...прилича ли ти на младоженец, който с нетърпение чака ПБН...много ме натъжи последната снимка с братята...някак си молеща, извиняваща ми се струва физиономията на къванч...като малко дете, което е направило пакост и чака наказание...и иска то да е по-леко...

# 681
кивчо няма да има сили за меден месец ...прилича ли ти на младоженец, който с нетърпение чака ПБН...много ме натъжи последната снимка с братята...някак си молеща, извиняваща ми се струва физиономията на къванч...като малко дете, което е направило пакост и чака наказание...и иска то да е по-леко...

Тази снимка е за утеха на родителите им.  Hug Колко ли им се радват?  Whistling
Отдавна е била ПБН. Целта му сега вероятно е друга ylinfant
Стар и красив спомен: Heart Eyes

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 21:14 от shaane

# 682

Тази снимка е за утеха на родителите им.  Hug Колко ли им се радват?  Whistling
Отдавна е била ПБН. Целта му сега вероятно е друга ylinfant

интересно, ако наистина искаше да омилостиви родителите си и да ги постави пред свършен факт, искат, не искат заради бебето ще клекнат, това бебе трябваше вече да се е случило..но не се е...киво се жени на инат...нищо не може да ме убеди в претивното.... много гадно си пречуква живота...
един щастлив къванч

# 683

интересно, ако наистина искаше да омилостиви родителите си и да ги постави пред свършен факт, искат, не искат заради бебето ще клекнат, това бебе трябваше вече да се е случило..но не се е...киво се жени на инат...нищо не може да ме убеди в претивното.... много гадно си пречуква живота...
един щастлив къванч

Може и от глупост да е, нали знаеш какви са влюбените? Като Иванушка глупака... Laughing
Важно му е, че се ожени за по-умна от него, компенсира го стабилната Башак. Peace
Тя ще намери начин да го контролира, роди ли му дете, той няма да се отлепи и на 5 метра от нея.
Пък нека някой да каже, че не е умница и не си взе своето. Надмина и себе си с постоянството си Башак...и дете ще му роди, ще видиш! Wink

# 684
  • София

Уморен ли е, угнетен ли е- не знам, но исках да е извънземно щастлив[/color] Crazy

интересно, ако наистина искаше да омилостиви родителите си и да ги постави пред свършен факт, искат, не искат заради бебето ще клекнат, това бебе трябваше вече да се е случило..но не се е...киво се жени на инат...нищо не може да ме убеди в противното.... много гадно си пречуква живота...
един щастлив къванч

Здравейте! Hug

+1 и за двете мнения!
Шани, и той го заслужава да е много щастлив - успял, красив, богат,известен, постигнал всичко сам и то до 30-тата си година! Но, въпреки всичко гледам сватбените снимки и нещо ми убягва, все едно че е в роля. Дано да сме се заблудили!
Дафне, всичко което си написала, го мисля и аз. А може и бебето вече да е напът, и дано да е... че биологичния часовник на тетката тиктака ли, титктака.... кога ще смогне да ги роди тези пет деца,не мога да я мисля. Дано има поне една двойка близнаци, та да се улесни малко горкичката. Joy Joy Joy
Последно, Мелиса била ли е на сватбата? newsm78

# 685
Последно, Мелиса била ли е на сватбата? newsm78

Не е била..щеше да има подскачащи емотикончета и да се приемат поздравления... Simple Smile.по специален канал е гледала сватбата...та затова си е сменила и физиономията на ИГ... Mr. Green

# 686
Камелка Hug, дано! Peace Пък Къванч може като Роджър Федерер да се прояви- две двойки близнаци, първите момичета, вторите момчета.  PeaceДали нивата ще е плодородна се пита в уравнението. Не ми се мисли, ако сметките са криви ooooh!...
Не знаем за Мелиса. Надявам се на още някоя и друга снимка, много "стиснати" се оказаха в това отношение младоженците. Искам снимка на компанията и поне едно "горчиво"... Grinning

# 687
Може и от глупост да е, нали знаеш какви са влюбените? Като Иванушка глупака... Laughing
Важно му е, че се ожени за по-умна от него, компенсира го стабилната Башак. Peace
Тя ще намери начин да го контролира, роди ли му дете, той няма да се отлепи и на 5 метра от нея.
Пък нека някой да каже, че не е умница и не си взе своето. Надмина и себе си с постоянството си Башак...и дете ще му роди, ще видиш! Wink

Интересното тепърва предстои...вервай ми...кивчо от снимката май вече е вдигнал бялото знаме...

# 688
Интересното тепърва предстои...вервай ми...кивчо от снимката май вече е вдигнал бялото знаме...

Това казвам и аз, не е никакъв левент! Grinning
А всичко можеше да бъде толкова различно за него, но се предаде на хитрушата... Peace

ПП: Нищо лично, търсех си нещо ново около сватбата, но изскочи това видео от днес: Whistling

Последна редакция: вт, 23 фев 2016, 22:51 от shaane

# 689
  • София
Добро утро!
Вместо кафе, една видна Убавица!

Скрит текст:
Сложих го в спойлер, за да не получим уплах! Joy Joy Joy

Ботокс, филъри,заучени стойки и пози,фалшиви  усмивки.....  това е новата г-жа Татлату! Mr. Green
Снощи прочетох някъде, че тетката била 77-ми набор. #Crazy Аз знаех, че е 80-ти. Знаели се, последно на колко години е? Като гледам снимките, преди ботокса и на мен ми се вижда към 40.  Mr. Green

И едно сладурче!

Общи условия

Активация на акаунт