"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 391
  • 735
  •   1
Отговори
# 75
Абсолютно съм съгласна. Въпреки, че образът на Мюрвет ни се представя в доста положителна посока, направо я съжалявам. Незабележима и покорна, преживя такова унижение  на сватбата си и преглътна всичко, дума не каза. Вижда, че Сеит обича друга обаче си трае и приема брака с него. Сега само Шура ще й се привижда сигурно. Е това живот ли е? Между другото днес четох в една друга тема цитати от книгата и там нещата се представят по коренно различен начин. Сеит разбира грешката си, че се е оженил за Мюрвет и все още обича страстно Шура макар и да е късно вече. Той се дразни много от вида на Мюрвет, от начина по който се облича. Дори прочетох един цитат, че й казва че хората ще си помислят, че се е оженил за плашило като я видят с тия дрехи.
Колкото до Шура, сърцето ми се скъса тая вечер за нея  Cry Тоя Сеит направо ми е черен.

Боби  Hug
Тя- Шура, винаги ще бъде между тях. Колкото и Мюрвет да промени Сеит, сцената с целувката му с Шура, винаги ще я съпътства. Като дебнеща сянка. Ей това не е живот. Whistling
В сериала Сеит не го показват както в книгата. За мен това е подмяна на цялата любовна история. И до днес се чудя защо си премълча романистката Нермин Безмен и не се намеси в хода на снимките. Предполагам, че това е една от причините за оттеглянето на другата сценаристка- Мелек... Thinking

# 76
Според мен, Шура до последно вярваше, че Курт няма да се ожени...тъне  в нейните си филми...много грешки  направи  още от СП...сега носи последствията...и ако беше малко умна и достойна жена след първия гит щеше да хване кораба за Париж...чакаше докрай Курт да я унижи...
Колкото до Петро, не съм съгласна, че водещото е конкуренцията...Петро е достатъчно умен и Курт не е противник от неговия калибър...интересува се от него само защото  е с Шура...ако тя  се беше  съгласила да замине, както няколко пъти я уговаряше, дори и план спретна, ама англичанина го развали...Курт става съвършено безинтересен...
Можеш ли да кажеш защо Петро спаси живота на Курт, ако искаше надмощие щеше поне да се похвали...

Според мен, Шура не допускаше, че Сеит може да таи такава омраза и отмъстителност към нея!  Sad
Ако беше по-далновидна може би щеше да замине за Париж, но беше объркана и предпочете да остане близо до помяра, да го спечели и да му бъде спътник. Сеит не е само и единствено интригант като Петро, иначе си му е конкурент отвсякъде и се вбесяваше само от присъствието му! Грешка е, че Сеит не можеше да се владее като Петро и изпускаше нервите си в негово присъствие най-вече. Срещу лукавите усмивки на Петро, Сеит нямаше адекватно противодействие, буквално излизаше от кожата си. Това се стовари страшно върху "любимата му" Шура. Каква жестока подигравка беше само да я поздрави  на масата в ресторанта...Пфу
За Петро беше удоволствие да гледа как Сеит се гърчеше от грешките си. Ако искаше надмощие,
Петро можеше да замъкне Шура към Европа с помощта на сестра й и да изкара Сеит от равновесие.
Би било страхотно предизвикателство към Сеит- за злобата на Сеит, изчезването на Шура с помощта на Петро, можеше да има непредвидими последици... Сеит беше повече турчин, отколкото Петро руснак. Сеит си премълча за Шура, когато Лютфи му наби в главата, че ще го ожени за туркиня! Много долно...Адски ми е противен вече Сеит ooooh!
А за очите на кошута, дали са на Фара или Фахрие, много има да спорим...  argue
 smile3524

# 77
  • София
Вълкът козината си мени, но нрава не. Това е в пълна сила за Сеит. Отгледан е в общество, където думата на бащата е закон. Определено сега видя това във властната и бойна майка на Мюрвет. Колкото и да отрича, това според мен също го привлече.  Thinking Thinking Thinking

# 78
. Каква жестока подигравка беше само да я поздрави  на масата в ресторанта...Пфу

Hug Интересно защо Курт направи цирка пред непознатия мъж и се държа така нагло...Ако беше мъж на честта, а не помияр трябваше да ги подмине...Щото самият той тръгнал да се жени, ще държи сметка на Шура къде ходи и с кой ходи...Имаше ли нещо предизвикателно в нейното поведение за да вземе повод..и това сцена на ревност ли беше... Петро го нямаше, за да кажем, че се е издразнил от присъствието на най-големия му враг.. винаги съм твърдяла, че той не ревнува Шура...а само демонстрира  собственическо отношение към нея...така беше и когато чупеше и крешеше моята Шура, моята Шура заради един букет или когато я засече да танцува с Петро...и за да няма свободни съчинения измислиха тая невинна сцена и  сложиха друг мъж до нея, а не Петро...Шура е една вещ и се знае кой е собственика й..това каза Курт...
най-смешното беше, че обсъжда големите конспирации за борба с окупаторите на водка и мезета в ресторанта....  Joy Joy толкова отдаден на делото... Joy

# 79
  • София
А тази книга къде я четете  newsm78 newsm78 newsm78

# 80
Продаваше се в книжарниците под същото заглавие като филма, но  може да е изчерпан тиража...

# 81
  • София
Продаваше се в книжарниците под същото заглавие като филма, но  може да е изчерпан тиража...

А има ли я в ел вариант  Crossing Arms Crossing Arms

# 82

Maй не...
Тая година ще минем без околосветско пътешествие през ваканцията...от миналото лято натрупаха горчив опит...и на отиване, и на връщане скандали в самолета...май са си поомръзнали гълъбчетата, не се усамотяват,  все са с хора около тях...също ми е странно, чеКъванч не отрази РД на майката и деня на бащата...според мен майката се е отказала да чества РД...това е червен картон за Къванч...с бащата също отдавна не се срещал по ресторантите...

# 83
  • Стара Загора
Колко серии е сериала? Извинявам се ако сте го коментирали в по-предните теми.

# 84
На 6 юли е последна серия по БТВ после почва друг който чакам с интерес... Laughing

# 85
  • Стара Загора
Аз това го чух ама и казаха, че ще е края на сезона, което ме навежда на мисълта, че ще има и следващ сезон или бъркам  newsm78

# 86
Аз това го чух ама и казаха, че ще е края на сезона, което ме навежда на мисълта, че ще има и следващ сезон или бъркам  newsm78
Финалът на сериала е на 6. само един сезон е

# 87
Kъванч и компания са се изнесли на Сими, изглежда яко...

# 88
Много е красиво!

# 89

Заповядай, откъс от романа:

http://cheti.me/novina/s-rusiya-v-srceto-otks

Общи условия

Активация на акаунт