"С Русия в сърцето"- форум за Къванч Татлъту и др. актьори-Тема 4, Сезон 2

• 106 528
  • 735
  •   1
Отговори
# 495

Hug може  и да са се оженили...пробваха да обявят новината с туитъра...никой не повярва и  набедиха хакерите...определено, башака демонстрира самочувствие...беше много утрепана в началото...

Съмнявам се! Като посланик на добра воля на УНИЦЕФ, може от сватбените снимки да изкара добри пари за дарителска кауза. И все пак да даде хляб на папараците и цялата преса. Представям си колко месеца медиите ще въртят тази топ новина... Пък и неговата ПР до сега щеше да се е изпуснала все някъде.
Не вярвам да го е направил в пълно затъмнение... Стига да искаше, до сега щеше да се е оженил...
Wink

# 496

Hug може  и да са се оженили...пробваха да обявят новината с туитъра...никой не повярва и  набедиха хакерите...определено, башака демонстрира самочувствие...беше много утрепана в началото...

Съмнявам се! Като посланик на добра воля на УНИЦЕФ, може от сватбените снимки да изкара добри пари за дарителска кауза. И все пак да даде хляб на папараците и цялата преса. Представям си колко месеца медиите ще въртят тази топ новина... Пък и неговата ПР до сега щеше да се е изпуснала все някъде.
Не вярвам да го е направил в пълно затъмнение... Стига да искаше, до сега щеше да се е оженил...
Wink
HugЗа Уницеф скоро нищо не се е чуло...няма снимки от представителни мероприятия, нито позиция за децата при бежанците....башака щеше да пусне инфо...Може и да е приключил с Уницеф....
Според мен, Къванч къса с киното и какво друго му оставя освен да се ожени...пазят в тайна, защото така интригата е по-голяма...женен, неженен...да се чуди публиката...и няма полза ако обявят евентуален брак....да беше   на върха на славата и булката некоя друга, картинката щеше да е различна...изпусна момента да пиари със сватбата...
Добро утро и приятен ден, дами...

# 497

HugЗа Уницеф скоро нищо не се е чуло...няма снимки от представителни мероприятия, нито позиция за децата при бежанците....башака щеше да пусне инфо...Може и да е приключил с Уницеф....
Според мен, Къванч къса с киното и какво друго му оставя освен да се ожени...пазят в тайна, защото така интригата е по-голяма...женен, неженен...да се чуди публиката...и няма полза ако обявят евентуален брак....да беше   на върха на славата и булката некоя друга, картинката щеше да е различна...изпусна момента да пиари със сватбата...
Добро утро и приятен ден, дами...

Права си- наистина никаква позиция за децата бежанци не се появи. Значи и с УНИЦЕФ край...
Няма да се снима във филми/сериали... Живот ще си живее с аблата. Какво му става на тоя човек?
Колкото и тайнствено и с недомлъвки да се държи, едва ли привлича феновете! Хубаво ми е да го гледам в творчески подем, така ми стана любимец...вече пиша по навик... Cry
Днес бил в Лондон, на културно мероприятие, да се порадва на Мадона
Whistling

# 498
Няма да се снима във филми/сериали... Живот ще си живее с аблата. Какво му става на тоя човек?
Колкото и тайнствено и с недомлъвки да се държи, едва ли привлича феновете! Хубаво ми е да го гледам в творчески подем, така ми стана любимец...вече пиша по навик... Cry
Днес бил в Лондон, на културно мероприятие, да се порадва на Мадона[/b] Whistling
Hug убедена съм, че няма да снима повече....няма лошо, имал  е своите шансове, използвал ги е, в подходящото време се е оказал на подходящото място, обстоятелствата са се променили, иска се адекватна реакция...намекна го в интервюто още от зимата.. готов бил да захвърли всичко в един момент...човек, отдаден на изкуството не може да се изрази по този начин... това, което ми е интересно защо  няма мъжеството да приеме предизвикателството и да заяви открито раздялата с киното, ами шикалкави  и пуска фитили на публиката..още по-интересно ми е, че публиката  му се връзва

# 499
За мен, ако написаното от теб Дафне  Hugизлезе вярно, го намирам за личностна девалвация! Cry
Имали смисъл изобщо да пишем за него?
newsm78

# 500
Имали смисъл изобщо да пишем за него? [/b] newsm78
Hug Абсолютно никакъв смисъл... пиша, защото темата беше родена при екстремни обстоятелства и някак си съм лично ангажирана  с нея, вероятно и заради  самия процес на писане и общуване във форума ... със сигурност обаче никога не бих писала в друга тема за Къванч...

# 501
Може би в този форум не би писала...но стари фенки пишат та се късат на друго място! А в мамата само надничат...Сещаш се навярно за тях, няма да ти цитирам другото им пристанище. За сега само ги чета... Mr. Green
Заради смесен ред причини, загубих интерес към "творчеството" на "левента"...пък и той не ме провокира с нищо за момента. Никога не бих писала за патрона в друга тема в мамата. И дума не може да става за обединение на темите след гаврата от миналото лято!  smile3512

# 502
Може би в този форум не би писала...но стари фенки пишат та се късат на друго място! А в мамата само надничат...Сещаш се навярно за тях, няма да ти цитирам другото им пристанище. За сега само ги чета... Mr. Green
Hug Сигурна ли си, че само надничат...а не висят постоянно в темата...тия 36 х прегледа нема от кой друг да са...и мога да си легна спокойна....със сигурност съм ги вкиснала с прогнозите ми за Къванч..... Simple Smile Simple Smile

# 503
Едва ли някой може да ги вкисне...щом се кланят на Баша, едно ми е все по-ясно- Къванч според тях е достоен за нея!  Shocked Чакам да обявят сватбата си К+Б и да напускам темата... Peace

# 504
Едва ли някой може да ги вкисне...щом се кланят на Баша, едно ми е все по-ясно- Къванч според тях е достоен за нея!  Shocked Чакам да обявят сватбата си К+Б и да напускам темата... Peace
Hug Aми, нека си се кланят бе Шани...Може да са от нейния бряг...културни, образовани, скромни, покорни, мълчаливи...тия са много солидарни...
страхувам се, че поне още 5 години ще се мъчим докато обявят сватбата...
Заради пустата скромност, башака ни показва само вратата на спалнята...иначе, щеше да ни вкара в нея...жалко...

Колко по-интересни неща има в Лондон, но пак са се забили в ресторантите...Библиотечката била с декоративна цел...

Добро утро и хубав ден, дами...

# 505

Hug Aми, нека си се кланят бе Шани...Може да са от нейния бряг...културни, образовани, скромни, покорни, мълчаливи...тия са много солидарни...
страхувам се, че поне още 5 години ще се мъчим докато обявят сватбата...
Заради пустата скромност, башака ни показва само вратата на спалнята...иначе, щеше да ни вкара в нея...жалко...

Колко по-интересни неща има в Лондон, но пак са се забили в ресторантите...Библиотечката била с декоративна цел...

Добро утро и хубав ден, дами...

Леле, и те това ли беше интересното от визитата в Лондон?  Shocked
Язък им за възможностите и двамата... Sad

# 506

Леле, и те това ли беше интересното от визитата в Лондон?  Shocked
Язък им за възможностите и двамата... Sad

Hug нищо интересно в Лондон...йок пейзажи, йок снимки на Къванч,  само фотосесия на Башак  ...Взела се е насериозно за топ манекенка..стайлингът е трепач  отвсякъде ...вампирски нокти, перушинести обици и шаренията за яке...в Икеа от същата материя предлагат пердета за детска стая....и разбира се дежурната загадъчна усмивка...

# 507
До къде ни докара патрона Sad... Той да е зад обектива!  ooooh!
Гледам Халит и Бергюзар и не мога да им се нарадвам на щастието. Отвсякъде струи обич!
Дано винаги така силно се обичат! bouquet

Скрит текст:

# 508

мдаа, май не е имало време за шопинг в Лондон заради фотосесията на Башак, затова подаръците за роднините от турския МОЛ....
Като гледам тоя пуст магазин, се сещам за познати, които били по работа в Истанбул...празни улици, хотели, магазини,  никакви чужденци, хората уплашени и тревожни...в очакване на атентати...
 султана бил пътник...
башак пети ден не е свалила тия дрехи... явно вече проблем с личната хигиена...умрях си от смях, като прочетох, че дрехите с които позираше в лондон са били сезонно преоценени...

# 509
Привет... Hug
Статистически погледнато, Башак вече доминира в двойката. Патронът е под чехъл, султански... Laughing
Ако не са папараците да  хванат в обектив Къванч, няма как ние да го видим. За сметка на това, кака му е топ манекенка. Вече е готова за първа страница на  което и да е водещо списание. Shocked

Общи условия

Активация на акаунт